- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
tıp dünyasının içindesin. bu bekaret mevzusu falan değil.Tutunacak hiçbir şeyim yok .. Kendi elimle kendi hayatımı mahvettim. Buradan kız evlat sahibi ablalarıma söylemek istediğim bir şey var. Çocuklarınızı baskıyla, korkuyla bir hayat yaşamayın. Eğer içinde kalan yaşanmamış duygular varsa her türlü açığa çıkıyor işte..Benim gibi.. Babam herkesin yere göğe koyamadığı 2 sene sonra doktor olacak kızının yediği haltları bilse yüreğine iner.
Eski erkek arkadaşıma bunları anlattığımda bana öyle bir şey söyledi ki resmen ne kadar aptal olduğumu yüzüme vurdu. ' Bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' dedi banaKoca meraklısı bir kız değilim yanlış anlamayın ama ben bu şekilde evlenemem, bana evlendikten sonradan edilecek hakaretleri kaldıramam. evlendiğim kişiye 'Hayatımda tek bir kişi oldu ve ben onunla birlikte oldum' diye söylesem de bana inanmayacak. Ama gerçek bu ..
Temiz kalpli , temiz zihinli Gamze'cim ,
şu 'kurban' rolünden ve takıntılarından kurtulmalının yolunu bir an önce bulmalısın.Çoçuk ya da ergen değilsin ,reşitsin,ikiniz de bekarmışsınız ,aldatma yok ,tecavüz yok ,taciz yok ,şiddet yok,sapıklık yok .Hislerin varmış , değil hoşlandığın,beğendiğn biriyle olmayı aşık olduğun (ya da aşık olduğunu sandığın) biriyle beraber olmuşsun.Buradaki tek hata senin kendini hazır hissetmeden ,huzursuz bir kafayla, suçluluk duygularıyla daha çok o istediği için birlikte olman .Bunu aşırı suçluluk duygularıyla yaptığından kendini tokatlıyorsun durmadan ve onu da .Bu arada karşıdakini de duygusal olarak yormuş ,boğmuş ,kafasını karıştırmış,paniğe sevketmiş olabilirsin. Hala seviyorsan ve onun da seni sevdiğinden emin olmak istiyorsan kendini huzurlu ,iyi hissetirecek kesin kurallarını açıkça söylebilirsin ona .Buna razı olur belki . Olmazsa ya da dayanamazsa hayat onsuz da devam ediyordu ,ediyor ve edecek .
Bu operasyon iki yüzlülüğüne karşı çıktığın için seni tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.Bu bile senin insan olarak kalibreni ,dürüstlüğünü ,temizliğini göstermeye yeter.İleride hayatına başka biri girerse tabii ki paylaşmalısın bu durumu.Ama az ve öz olmalı .Gereksiz ayrıntılar,uzun uzun anlatmalarla ,gözyaşlarına boğulmalar olmasın : melodram yaratmamaya çalış ;sakın
sakın .Gerçekleri söylemek iyidir de.Onları ne zaman ve nasıl söyleyeceğimiz de çok çok önemlidir.
İnançlı birisin günahtn korkuyorsun ama her şey bitmiş ,tükenmiş gibi umutsuz ,gamlı bakıyorsun hayata .Ama en büyük günahlardan biri de kitapta yazıyor;umudunu kesmek ,ümit etmeyi bırakmak ,vesvese ve kuruntulara kapılmak.Kısacası umutsuzluk ,ümitsizlik.
Umarım en kısa zamanda bu ruh ve zihin halinden çıkar boş yere eğdiğiin başını gökyüzüne doğru çevirirsin
Aslında bizi üzen başımıza gelen olaylardan çok ,O OLAYLA İLGİLİ KENDİMİZE SÖYLEDİĞİMİZ SÖZLERDİR
Ben bu kişiyle sözlendim arkadaslar .,
Tutunacak hiçbir şeyim yok .. Kendi elimle kendi hayatımı mahvettim. Buradan kız evlat sahibi ablalarıma söylemek istediğim bir şey var. Çocuklarınızı baskıyla, korkuyla bir hayat yaşamayın. Eğer içinde kalan yaşanmamış duygular varsa her türlü açığa çıkıyor işte..Benim gibi.. Babam herkesin yere göğe koyamadığı 2 sene sonra doktor olacak kızının yediği haltları bilse yüreğine iner.
Eski erkek arkadaşıma bunları anlattığımda bana öyle bir şey söyledi ki resmen ne kadar aptal olduğumu yüzüme vurdu. ' Bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' dedi banaKoca meraklısı bir kız değilim yanlış anlamayın ama ben bu şekilde evlenemem, bana evlendikten sonradan edilecek hakaretleri kaldıramam. evlendiğim kişiye 'Hayatımda tek bir kişi oldu ve ben onunla birlikte oldum' diye söylesem de bana inanmayacak. Ama gerçek bu ..
Beni terk eden kişiyle sözlendim ..aşkım için bunu da yaptım diyebilmek için taktım o yüzüğü sadece içimde kalmasın diye..O'na da evlenene kadar birlikte olmayacağımızı söyledim , razıysan okulumun bitmesini bekleyeceksen cinsellik yaşamadan tamam dedim..karşındaki insana güvenim yok , yine bırakacak beni eminim..ama içime düştüğüm kısırdöngüden çıkamadım..
Beni terk eden kişiyle sözlendim ..aşkım için bunu da yaptım diyebilmek için taktım o yüzüğü sadece içimde kalmasın diye..O'na da evlenene kadar birlikte olmayacağımızı söyledim , razıysan okulumun bitmesini bekleyeceksen cinsellik yaşamadan tamam dedim..karşındaki insana güvenim yok , yine bırakacak beni eminim..ama içime düştüğüm kısırdöngüden çıkamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?