• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

Haklıymışsınız arkadaşlar :(ona tekrar güvenmeye çalışmak hataydı büyük hata..bu haftasonu yanıma geldi , birlikte olmak istedi oysa anlaşmıştık olmayacaktı böyle bişey ..vurdu bana,hemde iki kez..ben ağlarken demediğini bırakmadı, şımarıkmışım yüz verdikçe de devam ediyormuşum, ona minnet edeceğim yerde hala şımarıklık yapıyormuşum..oysa Anlattım ona daha önceden pişanlıklarımı..yine aynı kapıya çıktı her söylediği 'bu kadar düşünüyorsan yapmayacaktın zorla mı yaptırdım' ..saydı , sövdü çekti gitti..aklımı başıma toplayıp kadınlık görevimi yapacakmışım, yoksa olacaklardan artık o sorumlu değilmiş , ölsem de gram vicdan azabı duymazmış..allahım ben nasıl bi adamı sevdim , nasıl bu adama güvendim bu kadar..herşey bitti artık

Haklıymışsınız arkadaşlar :(ona tekrar güvenmeye çalışmak hataydı büyük hata..bu haftasonu yanıma geldi , birlikte olmak istedi oysa anlaşmıştık olmayacaktı böyle bişey ..vurdu bana,hemde iki kez..ben ağlarken demediğini bırakmadı, şımarıkmışım yüz verdikçe de devam ediyormuşum, ona minnet edeceğim yerde hala şımarıklık yapıyormuşum..oysa Anlattım ona daha önceden pişanlıklarımı..yine aynı kapıya çıktı her söylediği 'bu kadar düşünüyorsan yapmayacaktın zorla mı yaptırdım' ..saydı , sövdü çekti gitti..aklımı başıma toplayıp kadınlık görevimi yapacakmışım, yoksa olacaklardan artık o sorumlu değilmiş , ölsem de gram vicdan azabı duymazmış..allahım ben nasıl bi adamı sevdim , nasıl bu adama güvendim bu kadar..herşey bitti artık

canım benimmmmmmmmm
olayı kaçırmışım deyip son 2 sayfayı okudum
sen içinde uhde kalmasın ya gerçekten pişmansa, ya gerçekten değiştiyse diye düşünüp onunla sözlenmişken, o senin düşüncelerine saygı duyuyormuş gibi başta evet tamam deyip sonrasında da canı isteyince sözünden cayan ve bunu isteöediğini belirttiğinde ilk beraberliğinzin pişmanlığını tekrardan yüzüne vurup isteklerini zorla kabul ettirmeye çalışan adamdan sana hayır gelmez artık bu saatten sonra... üzgünüm, içini acıtıyorum belki ama bazen herşeye rağmen bir sünger çekip yola devam etmek gerekiyor, bunun ne kadar doğru bir davranış olduğunu yaşayarak görmüşsün ne yazık ki...
daha önce yaptın oldu bitti ama bir daha aynı hatayı yapmak istemediğini ve evlenene kadar da böyle olmasını istediğini açıkça belirtmişsin o da kabul etmiş şimdi ne kadınlık görevi Allah aşkına? sana olduğun gibi saygı duymayan ve sadece kendi nefsi isteklerini sana kabul ettirmeye çalışan bir adamla evlensen demek ki daha ağır şeylerle karşılaşacaktın
bırak sen de çek git bir daha hayatına girmesin
yaşadığın pişmanlığı yüzüne vuran bir adamdan ne sevgili olur ne eş...
Allahtan dileğim karşına gerçekten sen hak eden biri çıksın da hem acıların dinsin hem mutlu ol hem de hayatın güzel olsun
hakkında ne hayırlıysa o olsun

canım benim hiç üzülme aklında belkide şüpheyle yaklaştığın emin olamadığın bir sorunun cevabını evlenmeden aldın sende benim gibi şükürler olsun.yazını baştan sona çoğunu okudum.içini kemiren birşeyle yaşamanın zorluğunu bilirim.bende beni sever,güvenir,zamanla beni sevip saygısı arttıkça o göğsümü delip geçen hakaretlerinden de vazgeçer dedim ama geçmedi,geçmiyorlar! ben buna düğünüme 15 gün kala tam olarak inandım ve bitirdim.
yazını okurken inş güçlü olur ve O'nu unutur diyordum ki birden sözlendim yazını okuyunca çok şaşırdım.ama iyi yapmışsın devam edip o yüzüğü takmakla, çünkü ne kadar daha çirkinleşebileceğinin boyutlarını gördün.yarın kucağında babasız büyüteceğin bir çocukla çok daha fazla üzülecektin belkide.Ve o çok değer verdiğin ailende çok üzülmüş olacaktı.bu adam yarın bir gün senin için gerçekten ölüp bitsede sorun aşkta değil,adamın huyunda olduğunu göreceksin,sanırım gördünde inş.
bende senin gibi ailemi çok düşündüm.çünkü benimde kız kardeşim boşanıp eve döndü çocuğuyla.aynı şeyi bende yaşatmamak adına aileme, belkide o adama yine ailemi düşünerek yıllarca katlanmak zorunda kalacaktım.
sen ağlarken bu denli tepkisiz kalacak kadar merhametsiz bir adamdan ne koca ne de baba olur.açıkça görülüyor ki yalnızca vicdan yapmış sana karşı.başta söz vermiş ama seni kandırabileceğini düşünmüş.
bile bile lades deme arkadaşım.eğitimli kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir insan görüyorum ben karşımda.sende takıntı olmuş bu adam ama sen kaybettiğin bekaretin yüzünden takıldın bence bu adama ve seni uğraştırdığı için belkide.aşk böyle birşey gibi gözüksede, her zaman söylerim en sağlam ilişki sağlam bir dostuktan geçiyor.
inş. ileride senin yaşadığın bu safça ilişkiyi anlayabilecek,senin değerlerine saygı gösterebilecek öncelikle çok iyi arkadaş olabileceğin biri çıkar karşına.ki buna çok inanarak yazdım,çünkü bunu fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.Allah yolunu açık etsin.

Çok üzüldüm adına :( gerçek yüzünü gördün işte ve ona mecbur değilsin sen. Yaşamak istedin yaşadın bu yüzden baskı altında hissetme geleceğini düşün bundan sonra attığın adıma dikkat et.

Benimde ablam kacarak evlendi duygularini cok net anliyorum.. Ama inan ki cok cok guzel bir meslek sahibi olma yolundasin, derdi olan insana derman olacaksin insallah onca dualar alacaksin allahin izniyle.... Bence meslek konusuna takilma cunki Doktor olmak derman olmak demek ....

şuan senin yapman gereken tek şey okulunu bitirmek sadece buna odaklan ,o şerefsizinde iki yakası bir araya gelmez senin ahın ona yeter zaten

O kadar üzüldümki o adamın sana yaptıklarına, ne diyeceğimi bilemiyorum. Konuşmak destek vermek istiyorum ama ben bile yazdıkların karşısında bu denli güçsüz bir şekilde oturmuş yazıya boş boş bakarken senin neler hissedeceğini tahmin bile edemiyorum. Ne kadarda hakedilmeyen bir yaşam bu. Gerçekten üzüldüm. Yazacak bir şey bulamıyorum

Bunu tek yaşayan sen değilsin inan bana..Benim çok yakın bir arkadaşımda benzer şeyler yaşadı ve o dönemde başka biriyle tanıştı o kişiyide dürüst oldu herşeyi anlattı.Şu anda evliler çocukları var ve gayette mutlular.Asla ona mecbur değilsin, bunu yaşayan tek sende değilsin.Biraz güçlü ol lütfen, dik dur..Sen kendine değer vermezsen kimse sana vermez..O arkadaşımda hem mecbur olduğunu düşünüyordu hemde aşık olduğunu..Ama başkasıyla evlendi ve şimdide mutlu...Tek yol birlikte olduğun kişiyle evlenmekten geçmiyor yani...Tamam yeterince üzülmüşsün, artık bitir arkanı dön o çocuğada yoluna devam et..

ilk yazdığınız sayfayı tüylerim diken diken okudum çok etkilendim çok güzel yazmışsınız... çocukluğunuzda duyduğunuz şeylerden sonra bir erkeğe bu kadar kolay güvenmenize şaşırdım açıkçası... bende" erkeklere güvenme" mantığıyla yetiştirildim hatta güven problemi yaşıyordum ciddi ciddi:S üniv. şimdi evli olduğum kişiyle tanıştığımda bende sizin gibi sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi güvendim onu çok sevdim onunla aynı yatakta yattık tabiki birlikte olmak istedi ama ona bile böyle bir konuda güvenmedim ve iki yıl dip dibe yaşadık ama ne kadar çok istesekte onunla birlikte olmadım hep evlediğim kişiyle birlikte olucam o gelinligi içim rahat giyicem diye düşündüm çok şükür kimseyle birlikte olmadım kendimi hep eşime sakladım ama malesef bende kaderin başka bir cilvesiyle karşılaştım:( eşime hiç yalan söylemedim beni çok iyi tanır diye düşünüyordum benim nasıl duvarlarım olduğunu ve o duvarları yıkmayacağımı çok iyi bilir diye düşünürkenn beni hiç tanımadığını ve en kötüsü bana hiç güvenmediğini öğrendim o gece benim içinde bir şeyler yıkıldı hayal kırıklığı yaşadım... insan aşıkken karşıdaki kişiyi görmek istediği gibi görüyor kafasındaki kişiyle yaşıyor malesef... pardon çok uzattım yani demek istediğim şu birlikte olmasaydınız da kendinizi evleneceğiniz kişiye saklasaydınız ( benim gibi) eger karşıdaki kişi size güvenmiyorsa bunun hiç bir anlamı olmuyor malesef:/ üzmeyin kendinizi sizi gerçekten seven biri karşınıza çıkarsa bunların hiç bir önemi olmayacaktır... size o sözleri söyleyen kişiyide mazide bırakın yola devam;)

Sen insansın. O hayvanın teki!!

İnsanla hayvan birlikte olamaz demi??? O yüzden hayvandan ayrıldığına üzülecek misin bide??

Kişiliksizin tekiymiş. Hayvan bile cinsine bunu yapmaz!

Tamamen bitir artık unut. Neyine mecbursun sen onun ya. Sen doktor olacaksın önünde yapacağın çok şey var. Bırak doktoru ev kızıda olsa böyle birini aklı selim insan kendine reva görmez. Yaşadıysan yaşadın arkadaş neyin mecburiyetinde hissediyorsun kendini.

Kendine birdaha bunları yaşatma ve defet onu hayatından!

Yazini ilk gunden beri okudum birturlu yazmaya kismet olmadi....guzelim icin okadar temizki hicbir kotulugu goremiyorsun keske herkes senin gibi ince dusunebilse...yaptin bir hata ama geriye donulmuyor yasananlar silinmiyor...sirf bir bekaret icin haketmedigin hayati yasama kendini yoktan sayma..sen yeni acan bir gulsun daha dallanip budaklanacaksin seni hak eden biri cikacak karsina...gecmisin ustune singer cekeceksin...cocuklarin olacak...ama seni daha fazla kullanmasina ezmesine izin verme...hayatindan tamamiyle cikar kicina tekmeyi bas gitsin o pislik hangi cehenneme gidecekse gitsin....

Ah be güzelim ya:50:
İnsan kalbini dinler ama bu kadar da dinlemez ki..
Biraz kendine gelmen gerekmiyor muydu artık :(
Son olaya çok üzüldüm:50: Elleri kırılsın, pislik herif!

Lütfen, ama lütfen kurtul artık şu şahsiyetsizden...Senden kıymetlisi var mı?
Allah onun layığını versin...

cnm konunu eskiden okumustum yine baktım gelişmeler olmuş
öncelikle seni tebrik ediyorum.çok mantıklı çok akıllı bi kızsın
hata yapmak bizlere mahsus Allah tövbe edenleri mutlaka affeder artık kendini bunun için üzme dualar et hatasız,günahsız insan var mı ki? hepimizin hataları var belkide bilmeden ne günahlar işlemişizdir önemli olan pişman olmak
eminim çok iyi bi doktor olacaksın hastalara şifa olacaksın.
yazdıklarından bile ne kadar iyi bi insan olduğunu anlıyorum.senin yaşadıkların seni kötü yapmadı sen hala iyisin hala temizsin.üzülme sakın sen iyi ol ki ülkemiz güzel bi doktor daha kazansın sana ihtiyacı olan insanlara derman ol.
çok içten söylüyorum Allah yolunu açık etsin bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsın ve çok mutlu ol inşallah.:16:

Aslında bizi üzen başımıza gelen olaylardan çok ,O OLAYLA İLGİLİ KENDİMİZE SÖYLEDİĞİMİZ SÖZLERDİR:55:
vaayy diyorum bu alıntı değilse eğer harika bir aforizma yaratmışsınız:))

çok kızdım sana çok allahım bugün denk geldim okudum okudum bu sonu hiç beklemiyordum hangi şehirdeysen gelip seni pataklayasım geldi. resmen basiretin bağlanmış. ailene sakın söyleme kendi aranızdaki yüzükten nolacak çıkar at. hiç bir şekilde de görüşme onunla hiç! çok kötü bir adam o belli. yani sevişir aşkı biter gider vs anlarım hepsini ama minnet edeceksin filan ne demek ya. gamze kendine gel kendine!!! saçma sapan bir takıntı yüzünden işleri geri dönülmez noktalara sürükleme!!!!!!!!! yoksa ilerde çok okursun bu sayfaları en çok üzüldüğünü sandığın tarihlere gözün takılır ve keşke dersin keşke o tarihte olsaydım da evlenmemiş olsaydım. sakın sakın ya ne diyim kulun kölen olayım sakın yapma!! hiç bir şekilde hiç bir şekilde mecbur değilsen hamile bile kalsan değilsin. seni ilerde zorlar kapıyı çekmiş gitmiş bi gün gitmez tecavüz de edebilir ooooooooooooooooooffffffff çok sinirlendim!!

Son düzenleme:
bi kere çok şanlısın neden mi ?çünkü iyi bir mesleğin olucak ilerde kimseye muhtaç olmadan yaşayacaksın .yani senin başına gelenler bir ev kızının başına gelse ne olurdu düşünsene .onun çevresi daha kısıtlı ve bunaltıcı olur .senin öyle bir durumun yok .bence bekrarete sakın takılma .çünkü gerçekten de artık eskisi gibi önemli değil .ama bence sen yapılanları hazmedemiyorsun ki sonuna kadar haklısın .ne biçim ne vicdansız adamlar var ya .hadi yaptın bir halt ayrıldın madem neden dönüyorsun kızın aklını karıştırıyorsun gidiceksen git kalıcaksan kal .bir insanla böle oynamaya kimsenin hakkı yok .senin bu durumun bana geçmişte yaşadığım bir ilişkiyi hatırlattı .benimde ir sevgilim vardı evlenmeden önce tam 2 yıl beni oyaladı .gitti gelgi gitti geldi yani bizim aramızda cinsellik yoktu ama yinede çok sevdiğim için hep şans verdim .çok üzüldüm ağladım çok dua ettim şu an başka birinle evliyim o hala bekar karı kız peşinde dolanıyordur kesin .böle insanlarla kendini yıpratma .bırak allahtan bulsun belasını adi .

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..kızacaksınız biliyorum ama Kısa bi zaman önce bi intihar girişimim oldu pişmanım ama yaptım böyle bişey, herşeyi anlattım burda bunu da bilin istedim..Doktor bi süre yatarak tedavi görmemi önerdi ama pek mümkün görünmüyor , yatamam yani..Annem saatlerce başımda ağladı, anladı galiba başımdan bişeyler geçtiğini.. 'ne kadar büyük yanlışlar yaptıysan yap sen bizim inci tanesi kızımızsın, ne olur bi daha böyle bişeye kalkışma' dedi..başka da bişey sormadı..canıma kıydım da ne oldu.. 'yine anam babam üzüldü, yine ben onları üzdüm diye üzüldümm'.. içtiğim ilaçlardan cümlelerimi toparlayamıyorum bile kusuruma bakmayın , o mu ne yaptı? haberi bile yok olanlardan ..yediğim iki tokattan sonra eve çiçek göndererek gönül alacağını sanan biri o..keşke hiç tanımasaydım , yüz yaşına kadar hayatımda kimse olmasaydı da , yine onunla birlikte olmamış olaydımm..

Gamzeciğim,
Allah'a şükür ki, o girişimde bulunduğun olay başarısızlıkla sonuçlanmış ve sen yine aramızdasın
kızmaktan ziyade, şöyle bakıyorum olaya... yapmış olduğun intihar girişimini her ne kadar tasvip etmesem de, bazı şeylerin iyi kötü ortaya çıkmış olup ailenin arkanda ne olursa olsun durduğunu görmene sevindim
sen doktor olma yolunda giden birisin lütfen ama lütfen iyice iyileşinde, güzelce muhasebesini yap hayatının ve yol çiz kendine... o yolda yürümek için de prensiplerinden asla ödün verme
Sen güçlü bir kızsın, onca acının üstesinden gelip hala yaşadığına göre, bu hayatta yapacakların bitmemiş, lütfen onların idrakine var ve devam et yoluna...
Kimsenin seni yargılama hakkı yok, sen kendi hayatını kendin çiziyorsun, aile de her zaman yanımızda... Biz pek fark edemiyoruz, zira onları üzmekten korkuyoruz kimi zaman ya da onaylamayacakları olaylar nedeniyle onlar tarafından reddedilmekten korkuyoruz ama sonuç daha üzücü oluyor senin de anlattığın ve yaşayarak gördüğün üzere...
aklımdan şu geçti, doktor olduktan sonra, Tus'a girip uzmanlaşabiliyorsun ya, bence sen bir Psikiyatrist olmalısın, binlerce hikaye dinleyip onlardan beslenip ayakta durabileceklerini onlara göstermelisin ve sen de hayatta neler yaşanıyor ama insanlar hala ölmemiş öylece yaşıyorlar... bunu görürsün derdi olanlara derman olursun, tabii bunlar yazdıklarını okuyunca aklıma düşenler, senle de paylaşmak istedim
ne yaşarsan yaşa, kendine yapıyorsun biliyorsun bunu... ama içine atma, kendince dönülmez yollara sapıp yanlış şeyler yapma, gel anlat emin ol yardımcı oluruz:34:
Herşey gönlünce olsun, unutma hayat herşeye ve herkese rağmen çok güzel:16: Yeter ki, sahip olduklarımızın da idrakine varabilelim
Sevgiler...:16:

Sevgili dostum,
Ben de konuyu başından beri okuyorum ve bir de yorum yaptım. Sen ben bununla nişanlandım dediğinde yapma demek istedim ama o kadar umutluydun ki bir şey diyemedim. Bu adamın karaktersiz olduğu bu kadar açıkken bunun neresini sevdin çözemedim zaten. Bu hanzoyu s..tir et geç diyorum, daha da arkana bakma. Bu adam adam değil, sana hiç layık değil.
Aslında sana çok kızıyorum. Beş para etmez bir adam için niye kendini öldürmeye kalktın , deli misin ? Senin gibi değerli bir insan toprağın altına bu hanzo için girsin , olacak iş mi? Değer mi dostum kendini böyle saçma sapan şeyler için üzmeye ? Aileni düşün hiç olmazsa, bir daha böyle saçma sapan şeylere kalkışma.

Back
X