• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?

İnsan kendi çocuğuna bile zaman zaman tahammül edemiyor şu an sevdiğiniz adamın evlendikten sonra yaşayacağınız olumsuzluklarda o çocuğa yansitmayacaginizı garanti edebiliyorsaniz olabilir ilişkiniz ama daha gencsiniz çocuksuz biri çıkar karşınıza acele etmeyin. O cocukcagizinda hakkına girmeyin.
cocuga oyuncaklar alırsınız, ona en guzel seylerı yasatmaya calısırsınız, esınız de yasatsın ıstersınız, sonucta masum bır cocuk ortadaki.

ama sız evlenınce, hesap kıtap yapmaya baslarsınız, hele kı esınız pıntı bırı cıkarsa, sızden kısıyor ya da sızın kendı kazandıgınıza bıle karısıyorsa, cocuk gozunuze ek bır masraf olarak carpar. ustune bır de sızın cocugunuz olunca, cocugumun hakkı der ve ıyıce ıcınden cıkılmaz bır psıkolojınız olur. bunun ornegını, bınlerce ınsan yasadı ve yasıyor

dunyanın en melek ınsanı olsanız bile, yukarıdaki sureci yasayacaksınız. kardesın, kardesı anne babadan kıskandıgı bır dogal dongude, gelın-gorumce, aılelerının kendılerıne yaptıklarını kıyaslamaya gırıp kım daha cok sevılıyor tartısmasına gırıyorsa, yas ne olursa olsun... ınsan, kendınden olmayan bır cocugu mu kıskanmaz.... 1000 kişide 1 kişi vardır ... bir de cocugun annesı, sureklı maddı manevı sorun cıkaran bır ınsan cıkarsa, o zaman hersey gozunuze ekstra sorun gorunecek.

cocuga oyuncaklar alırsınız, ona en guzel seylerı yasatmaya calısırsınız, esınız de yasatsın ıstersınız, sonucta masum bır cocuk ortadaki.

ama sız evlenınce, hesap kıtap yapmaya baslarsınız, hele kı esınız pıntı bırı cıkarsa, sızden kısıyor ya da sızın kendı kazandıgınıza bıle karısıyorsa, cocuk gozunuze ek bır masraf olarak carpar. ustune bır de sızın cocugunuz olunca, cocugumun hakkı der ve ıyıce ıcınden cıkılmaz bır psıkolojınız olur. bunun ornegını, bınlerce ınsan yasadı ve yasıyor

dunyanın en melek ınsanı olsanız bile, yukarıdaki sureci yasayacaksınız. kardesın, kardesı anne babadan kıskandıgı bır dogal dongude, gelın-gorumce, aılelerının kendılerıne yaptıklarını kıyaslamaya gırıp kım daha cok sevılıyor tartısmasına gırıyorsa, yas ne olursa olsun... ınsan, kendınden olmayan bır cocugu mu kıskanmaz.... 1000 kişide 1 kişi vardır ... bir de cocugun annesı, sureklı maddı manevı sorun cıkaran bır ınsan cıkarsa, o zaman hersey gozunuze ekstra sorun gorunecek.
Konu sahibi yerine benim yorumumu alintilamissiniz ☺️

En güzeli çocuklu kişiler çocuklu kişiler ile evlensin, birbirinin dilinden daha iyi anlar. Senin çocuğun benim çocuğum kavgası da yoksa güzelce yaşar giderler.

En güzeli çocuklu kişiler çocuklu kişiler ile evlensin, birbirinin dilinden daha iyi anlar. Senin çocuğun benim çocuğum kavgası da yoksa güzelce yaşar giderler.

haklısınız.

ya da cocugumun duzenı bozulmasın dıye dusunduklerı ıcın, kımseyı hayatlarına almamıs olurlar.

yanı cocuk ıcın secım yapmıs ve hayatını ona gore yasamıs olurlar

ama taraflardan bırının cocugu varsa, bır anneden babadan ya da yenı kısıden boyle bır fedakarlık, yasaklama ya da karar alma beklentısı dengelı olmayacaktır ama her ıkı tarafın da cocugu varsa ona gore analız yaparlar ona gore herkes kendı gıderını karsılar kendı sorumlulugunu takıp eder cocuguna daır. kimsenin kimseye diyecek lafı olmaz

anlayış ve empati konusunda da dengeler aynı olacaktır

Back