- Konu Sahibi siyahgelinlik
sevgili Gamze, (adını yazmışsın madem)
sen korkma inan seni korkutmak için yapıyor tüm bunları
kaçan kovalanır derler ya, o da şimdi sen onu sallamıyorsun diye kendince gurur yaptı peşinden koşuyor
bir de erkek ya (!), ihtiyacı olunca arar sorar ama son tekmeyi de kendi vurmak ister (afedersin de...)
bir de bu ailene söylerim diyerek blöf yapıyor hiç cevap verme
hem ailene söylese bile, sen onları üzecek birşey yapmadın durumu anlatırsın elbette ki ailendir arkanda durur ne kadar yanlış yapsak da aileler affeder, önemli olan kızımızın iyiliği derler
emin ol şu an hayatında kandıracak kız bulamadı, sen de onu umursamadığın için taktı sana... yoksa sevdiğinden değil...bence inadından gurur yaptığından...
sen sallamamaya devam et boşver
ha eğer çok rahatsız ederse gider savcılığa suç duyurusunda bulunursun
telefon numarası, e-mail adresi belli eee adını da biliyorsun
çok üzme kendini, o sen kork, telaşlan ve onun dediklerni yapmaya mecbur kal istiyor ama senin ne kadar güçlü olabileceğini düşünemiyor o kıt aklıyla...
Ne güzel yazmışsın ağzına saglık :) ailem ne tepki verir bilemiyorum ki ..ablam kaçtığında akrabalarımız 'eve alalım teliyle duvagiyla evden çıksın ' demişti babam 'bırak eve almayı düğününe giden beni defterden silsin' demişti..babam bazı konularda hic esneme payı bırakmaz , ona ters bir şey yaptım sonuçta ..büyük bir tepki de verebilir , herseye ragmn arkamda da durabilir , zaten keske gidip abimin yerine babama anlatsa , canım Abi'm kafasını bir de buna yoracak