• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

sevgili Gamze, (adını yazmışsın madem:1:)
sen korkma inan seni korkutmak için yapıyor tüm bunları
kaçan kovalanır derler ya, o da şimdi sen onu sallamıyorsun diye kendince gurur yaptı peşinden koşuyor
bir de erkek ya (!), ihtiyacı olunca arar sorar ama son tekmeyi de kendi vurmak ister (afedersin de...)
bir de bu ailene söylerim diyerek blöf yapıyor hiç cevap verme
hem ailene söylese bile, sen onları üzecek birşey yapmadın durumu anlatırsın elbette ki ailendir arkanda durur ne kadar yanlış yapsak da aileler affeder, önemli olan kızımızın iyiliği derler
emin ol şu an hayatında kandıracak kız bulamadı, sen de onu umursamadığın için taktı sana... yoksa sevdiğinden değil...bence inadından gurur yaptığından...
sen sallamamaya devam et boşver
ha eğer çok rahatsız ederse gider savcılığa suç duyurusunda bulunursun
telefon numarası, e-mail adresi belli eee adını da biliyorsun
çok üzme kendini, o sen kork, telaşlan ve onun dediklerni yapmaya mecbur kal istiyor ama senin ne kadar güçlü olabileceğini düşünemiyor o kıt aklıyla...

Ne güzel yazmışsın ağzına saglık :) ailem ne tepki verir bilemiyorum ki ..ablam kaçtığında akrabalarımız 'eve alalım teliyle duvagiyla evden çıksın ' demişti babam 'bırak eve almayı düğününe giden beni defterden silsin' demişti..babam bazı konularda hic esneme payı bırakmaz , ona ters bir şey yaptım sonuçta ..büyük bir tepki de verebilir , herseye ragmn arkamda da durabilir , zaten keske gidip abimin yerine babama anlatsa , canım Abi'm kafasını bir de buna yoracak

Canım merhaba okudum konunu ama sadece sevgılını anlattıgın yerı okuyabıldım cunku vaktım azdı...bekaret konusuna gelınce uzuldum dogrusu cok erkek var oyle ...ama cokta erkek var gercekten sever yapar ve asla bırakmaz..benım kı oyle oldu mesela acık konusalım bızbızeyız..ben ıyıyım su an benımle mutluyum nısanlıyım..ya bak bence sen hala bakıresın..bır soz var bedenının bakıre olması onemlı deıl yeter kı ruhun bakıre olsun dıye bır soz...sen tertemız bır kızsın..dusunme boyle seylerı...hem artık hangı devırdeyız rahat ol hayatın sonu deıl dık dur...belkı bu soyledıkşlerımı okuyan bırcok arkadasım onaylamayacak cunku gercekten bekarete onem veren cok ..ben de onem verıorum ama hersey o deıl...bır kısıyle olsun doğru olsun sonsuza olsun dıye dusunenlerdenım ben..senın kı de ınan bana olacakmıs ama donen sen deılmıssın oymus...eger donen sen olsaydın o zaman kotu sozler duyardın burda....dedıgım gıbı sıkma canını olmus bıtmıs bısı...hem bu sekılde kabul eden erkek cok demıcem bu cok kotu bır cumle bu sekılde ınsanı oldugu gıobı kabul eden cok...sana tavsıyem acık sozlu ol kartsılacagın kısıye karsı ama sakın guvenmeden bırsey anlatma..garbını al her zaman...ınan bana ıyı erkek cok...genelleme yapıp kotulemeyı sevmıorum ben...sansın acık olsun...hayatını dusun..tek bırseye odaklanma...kendını sev yeter..

Canım merhaba okudum konunu ama sadece sevgılını anlattıgın yerı okuyabıldım cunku vaktım azdı...bekaret konusuna gelınce uzuldum dogrusu cok erkek var oyle ...ama cokta erkek var gercekten sever yapar ve asla bırakmaz..benım kı oyle oldu mesela acık konusalım bızbızeyız..ben ıyıyım su an benımle mutluyum nısanlıyım..ya bak bence sen hala bakıresın..bır soz var bedenının bakıre olması onemlı deıl yeter kı ruhun bakıre olsun dıye bır soz...sen tertemız bır kızsın..dusunme boyle seylerı...hem artık hangı devırdeyız rahat ol hayatın sonu deıl dık dur...belkı bu soyledıkşlerımı okuyan bırcok arkadasım onaylamayacak cunku gercekten bekarete onem veren cok ..ben de onem verıorum ama hersey o deıl...bır kısıyle olsun doğru olsun sonsuza olsun dıye dusunenlerdenım ben..senın kı de ınan bana olacakmıs ama donen sen deılmıssın oymus...eger donen sen olsaydın o zaman kotu sozler duyardın burda....dedıgım gıbı sıkma canını olmus bıtmıs bısı...hem bu sekılde kabul eden erkek cok demıcem bu cok kotu bır cumle bu sekılde ınsanı oldugu gıobı kabul eden cok...sana tavsıyem acık sozlu ol kartsılacagın kısıye karsı ama sakın guvenmeden bırsey anlatma..garbını al her zaman...ınan bana ıyı erkek cok...genelleme yapıp kotulemeyı sevmıorum ben...sansın acık olsun...hayatını dusun..tek bırseye odaklanma...kendını sev yeter..

İns cok cok mutlu olursunuz :) özel olmazsa bişey sorabilir miyim ? Siz birlikte olduktan sonra senin de benim gibi psikolojin bozuldu mu , yani gereksiz yere sinirlendiğin , daha cok ilgi beklediğin , cok trip attigin zamanlar?? Olduysa nişanlın bunlara sabırla yaklaştı mı ? Bazen aklıma takılıyor iste ..birlikte olduktan sonra sakince davransaydim beni yine bırakır miydi

ins cok cok mutlu olursunuz :) özel olmazsa bişey sorabilir miyim ? Siz birlikte olduktan sonra senin de benim gibi psikolojin bozuldu mu , yani gereksiz yere sinirlendiğin , daha cok ilgi beklediğin , cok trip attigin zamanlar?? Olduysa nişanlın bunlara sabırla yaklaştı mı ? Bazen aklıma takılıyor iste ..birlikte olduktan sonra sakince davransaydim beni yine bırakır miydi

tsk ederım canım..sen de cok mutlu olursun ınsallah..bız bırlıkte olduktan sonra bana daha cok ılgılı oldu..daha acık oldu..daha cok sahıplendı...karı koca hayqtı gıbıye dondu sadece beraber uyumuyoruz..sık sık bızde kalıo zaten...aılemın tabı bırseyden haberı yok..10 ay sonra dugunum var..bana karsı cok ılgılı..ha bak aklında soru kalmasın dıye soyluorum ılgılıydı onceden de boyleydı ama bu kadar acık deıldı..korkutmak ıstemıodu...cok sukur cok sansılıyım ask konusunda...senın de oyle olacagına yurekten ınanıorum canım...ıcını rahat tut tatlım..hersey yoluna gırecek...ha bırde bence o cocuga guclu oldugunu goster dık dur takma gıtsın....hayatına bak tatlım :):)

İns cok cok mutlu olursunuz :) özel olmazsa bişey sorabilir miyim ? Siz birlikte olduktan sonra senin de benim gibi psikolojin bozuldu mu , yani gereksiz yere sinirlendiğin , daha cok ilgi beklediğin , cok trip attigin zamanlar?? Olduysa nişanlın bunlara sabırla yaklaştı mı ? Bazen aklıma takılıyor iste ..birlikte olduktan sonra sakince davransaydim beni yine bırakır miydi
Anormal olan sen ve hisdettiklrtin degil onun davranislari. Benimde erkek arkadasim var birak birlikte olmayi bana sesi yukselsin kiriliyorum trip atiyorum.ayni seyi yasasaydim aynen hissettiklerini hissederdim kendini suclama onun fitrati bozuk seni degil kendi ic dunyasinda yasadigi vicdan azabini dusunuyor yani yine ve hep kendini. Ona evet dersen hayatin boyunca onu seninle yasamaya mecbur biraktigini dusunecegi icin seni huzursuz rencide edicek ve belkide cok iyi bir dr olmani engelleyip meslegine golge dusurucek. Gamzecim sen bundan sonra yaradandan bol bol af dile cok sukur kki inancn var kimseden medet umma yaradana sigin dualarinda seni gercekten deli gibi seven seninde karsiligini verebilecek oldugun gibi kabul edeck biri icin bol bol dua et. Yolun bahtin sansin acik olsun

Son düzenleme:
Tutunacak hiçbir şeyim yok .. Kendi elimle kendi hayatımı mahvettim. Buradan kız evlat sahibi ablalarıma söylemek istediğim bir şey var. Çocuklarınızı baskıyla, korkuyla bir hayat yaşamayın. Eğer içinde kalan yaşanmamış duygular varsa her türlü açığa çıkıyor işte..Benim gibi.. Babam herkesin yere göğe koyamadığı 2 sene sonra doktor olacak kızının yediği haltları bilse yüreğine iner. :(

Eski erkek arkadaşıma bunları anlattığımda bana öyle bir şey söyledi ki resmen ne kadar aptal olduğumu yüzüme vurdu. ' Bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' dedi bana :( Koca meraklısı bir kız değilim yanlış anlamayın ama ben bu şekilde evlenemem, bana evlendikten sonradan edilecek hakaretleri kaldıramam. evlendiğim kişiye 'Hayatımda tek bir kişi oldu ve ben onunla birlikte oldum' diye söylesem de bana inanmayacak. Ama gerçek bu ..

Çok ama çok üzüldüm :26: Doktor olmak binlerce insanın hayalidir, ama sevdiğin mesleği yapmak ömrüne ömür katar insanın...Bende sevmediğim meslekten vazgeçmek üzereyim tekrar okuma planlarım var...Hayatta herşey geçiyor, elimizde kalan değerlerimiz inançlarımız oluyor. Peki ne kadar geçti ayrılmanızın üzerinden, yeniden barışma durumu? Ve en önemlisi onu seviyormusun?

Blöftü sanırım :) ..yeni bir mail gelmedi :)

Eğer cevap verip korktuğunu gösterseydin daha çok üstüne gelirdi belki yine şansını deneyecektir ama sen bu tavrını korursan eğer bir şey yapabileceğini sanmıyorum kaldı ki kolay değil öyle önce kendi başına gelecekleri hesaplar. Sen bir seçim yapmışsın bu seçimin etkisi benimde başıma geldi hiç umurdamadım sonuçta bişey olmadı ki ailemin bilmesinden korkum yok çünki kararımın arkasındayım ben seçtim bunu ve o zamanda bilincindeydim ailemin olduğunu. Bu karaktersizlerin bildiği bir şey aile korkusudur bu yüzden bunu kullanmaya çalışırlar sen hayır dedin ben hayır dedim ama evet diyen o kadar çok kişi var ki bu rahatlık bu adilik bundan dolayıdır.

Çok ama çok üzüldüm :26: Doktor olmak binlerce insanın hayalidir, ama sevdiğin mesleği yapmak ömrüne ömür katar insanın...Bende sevmediğim meslekten vazgeçmek üzereyim tekrar okuma planlarım var...Hayatta herşey geçiyor, elimizde kalan değerlerimiz inançlarımız oluyor. Peki ne kadar geçti ayrılmanızın üzerinden, yeniden barışma durumu? Ve en önemlisi onu seviyormusun?

İki buçuk ay olacak neredeyse ..evet onu hala seviyorum ve sevilmedigimi cok iyi biliyorum :( karsı taraftan vicdanı rahatlığını sağlamak amaçlı yapılan bir evlenme teklifi var .. Yada iki sene daha beni oyalama istegi ..zamanla unuturum , neler geçmiyor ki

İki buçuk ay olacak neredeyse ..evet onu hala seviyorum ve sevilmedigimi cok iyi biliyorum :( karsı taraftan vicdanı rahatlığını sağlamak amaçlı yapılan bir evlenme teklifi var .. Yada iki sene daha beni oyalama istegi ..zamanla unuturum , neler geçmiyor ki
Elbette unutursunuz, neler geçmiyorki...Hele o eller umut bekleyen insanlara şifa oldukça o gönül nurlanacak, huzur bulacak ruhunuz...

Ya ne olur böyle karaktersiz, omurgasız adamlar için beni yinede bırakırmıydı diye düşünüp kendinize bu yaptığı iğrençliğin içinde pay aramayın. Adam sözünü hakeden adam, birliktelik için ''bana güvendiğini ispatla'' tarzında basit ergen cümleleri kurmaz. Çoğu yorumunuzu okudum, çok iyi kalpli dürüstsünüz. O omurgasız bunun vebaliyle ahiret kapısında dursun, sizde reyyan kapısından koşa koşa geçin inşallah

hayatından okuldan ya da meslekten ibaret değildir.
belki kendine okul dışında bazı şeyler yaratmalısın.
bir sevgili, aşk sana ışık olabilir.
tabii ki ateş düştüğü yeri yakar, senin derdini sen kadar hissedemesem de,
sadece bir öneri vermek istedim.

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum..bildiginiz üzere ben yalnız yasıyorum..kullandığım ilaçtan mı yaşadığım stresten mı bilmiyorum ama Özellikle akşamları duvarlar üzerime üzerime geliyor ..sorum şu-- sizce ev arkadaşı almalı miyim yanıma ? Hayatımda yeni sorunlar istemiyorum ama yalnızlık bunaltti beni biraz , yakın oldugum arkadaşların hepsi düzenini kurdular artık yani eger olursa samimi olmadığım biri olacak yeni ev arkadasım ..sizce ne yapmalıyım

öncelkle hikayeni okuyunca çok duygulandım...

sana şunu söylemek istiyorum...ilerde seni gerçekten seven ve sana bağlanmş birisi senin şu yazdıklarını okusa inanki sana inanır..sadece bir kişiyle birlkte olduğunada her şeye...

mevlana ne demiş ne olursan ol gel ne kadar hata ne kadar günah...biz insanız ve hata yapabilirz. ama önemli olan allahtan umudu kesmemek. gelecekteki yaşantına odaklan olan oldu sadece tövbe et...

öncelkle hikayeni okuyunca çok duygulandım...

sana şunu söylemek istiyorum...ilerde seni gerçekten seven ve sana bağlanmş birisi senin şu yazdıklarını okusa inanki sana inanır..sadece bir kişiyle birlkte olduğunada her şeye...

mevlana ne demiş ne olursan ol gel ne kadar hata ne kadar günah...biz insanız ve hata yapabilirz. ama önemli olan allahtan umudu kesmemek. gelecekteki yaşantına odaklan olan oldu sadece tövbe et...

Tesekkur edrm yorumunuz icin..Artık herseyin düzelmesini ben de istiyorum , tövbe ediyorum, dua ediyorum ..herseyi oluruna bıraktım artık elimden gelen bisey yok

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum..bildiginiz üzere ben yalnız yasıyorum..kullandığım ilaçtan mı yaşadığım stresten mı bilmiyorum ama Özellikle akşamları duvarlar üzerime üzerime geliyor ..sorum şu-- sizce ev arkadaşı almalı miyim yanıma ? Hayatımda yeni sorunlar istemiyorum ama yalnızlık bunaltti beni biraz , yakın oldugum arkadaşların hepsi düzenini kurdular artık yani eger olursa samimi olmadığım biri olacak yeni ev arkadasım ..sizce ne yapmalıyım

hala karar veremedimm evimi biriyle paylaşmalı mıyım arkadaşlar ?

hala karar veremedimm evimi biriyle paylaşmalı mıyım arkadaşlar ?

mrb.bnde konunu takip ediyordum ama şimdi yazma gereği duydum..
cnm bnce yanına birini almalısın..şimdi sana kendimden örnek vereym arkdş konusunda;

ben üniversite okurken 2 sene apartta kaldım ama yanımda arkadaşmla samimi değildim ve çok sıkılıyordum apartta.
sevgilimlede sorunlarım çok oldu ve kendimi çok kötü hissediyrdm..devmlı küçk emrah yada acıların kadını modundaydım..
sonra 3 kişi eve çıktık ve ayrı odam oldu..
arkadaşlarımla çok iyi anlaştım ve inanki en kötü anlarımda hep yanımdaydılar..
onlar olmasa çok kötü olurdum..ha yine üzülmüyor muydum ?tabiki arada yaşadıklarım aklıma geliyr üzülüyrdm.
.ama içeriden biri seni merak edip sna seslendimi , iyiki yanımda onlar var dyorsun..

seni anlayabilecek, anlayışlı, neşeli ve pozitif bir insan olursa yanında çok iyi gelir sana :34:

mrb.bnde konunu takip ediyordum ama şimdi yazma gereği duydum..
cnm bnce yanına birini almalısın..şimdi sana kendimden örnek vereym arkdş konusunda;

ben üniversite okurken 2 sene apartta kaldım ama yanımda arkadaşmla samimi değildim ve çok sıkılıyordum apartta.
sevgilimlede sorunlarım çok oldu ve kendimi çok kötü hissediyrdm..devmlı küçk emrah yada acıların kadını modundaydım..
sonra 3 kişi eve çıktık ve ayrı odam oldu..
arkadaşlarımla çok iyi anlaştım ve inanki en kötü anlarımda hep yanımdaydılar..
onlar olmasa çok kötü olurdum..ha yine üzülmüyor muydum ?tabiki arada yaşadıklarım aklıma geliyr üzülüyrdm.
.ama içeriden biri seni merak edip sna seslendimi , iyiki yanımda onlar var dyorsun..

seni anlayabilecek, anlayışlı, neşeli ve pozitif bir insan olursa yanında çok iyi gelir sana :34:

Bende acıların kadını modunda geziyorum evde cnm :) ve İnan ben sıkıldım kendi Halimden :) biriyle evi paylaşmak bana da iyi gelecek ins eğlenceli, anlasabilecegim bir kız arkadas bulabilirm

Back