Garsonu kimse yokken sıkıştır ifadesini al :))))Bir restauranta gideceğim. Siparişi vermeyi planladığım çorbanın içinde midye var kabuğuyla. Ben onu nasıl içeceğim? Midyenin içini yemem gerekiyor mu? O nasıl olacak? Bunu yemenin adabı nedir?(((
Belki sıradışı otantik bir yemek daveti almıştır :)))))Neden o çorbayı içiyorsunuz ? Mis gibi mercimek için hem naisl icilecegini biliyorsunuz.
Vay be, ben midye çorbasını Tv'de gördüm. Bulunduğum şehirde bu çorbayı yapan lokanta bile yoktur eminim. İnsanlar nasıl içerim diye kaygilaniyor. Ben de gideyim de kuru fasulyeme ekmek banayimBelki sıradışı otantik bir yemek daveti almıştır :)))))
Teorikte bilgiye sahipsiniz yine deVay be, ben midye çorbasını Tv'de gördüm. Bulunduğum şehirde bu çorbayı yapan lokanta bile yoktur eminim. İnsanlar nasıl içerim diye kaygilaniyor. Ben de gideyim de kuru fasulyeme ekmek banayim
Konu sahibinin bahsettiğini birara ntvde Fransız bir aşçı program yapıyordu o içerken görmüştüm. Sıvı kismi çok olmuyordu zaten. Kabukları kasikla ayırıp içini yiyorlar,kabuk çorba kasesinde kalıyordu sanırım. Nasıl iceceksiniz onu ya kabuklu kabukluafiyet olsun yine de
Çorba kisminu içeceksin. İçindeki midyelerin kabuğu açılmış olacak zaten. İçlerini kasikla yiyecek kabuklari kenara cikaracaksin. Midyeler o sicakliga rağmen kapaliysa içme o corbayi zehirlenirsin. Bayat midye acilmaz sicakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?