Bu çorba nasıl içilir? Lütfen yardım!! :/

Arkadaşlar alakasız ama kimse cevap vermiyor sinir oldum biri yardımcı dün lütfen trend konularda konu açmak istiyorum ama nasiiilll

Arkadaşlar alakasız ama kimse cevap vermiyor sinir oldum biri yardımcı dün lütfen trend konularda konu açmak istiyorum ama nasiiilll
Trend konularda direk açamazsın herhangi bir formda konun çok ilgi görürse trend konulara geçer

ben normal çorbayı içip midyenin içini çatalla çıkarıp yemiştim. nasıl yenilir diye düşünmeden kafa göz daldım valla. başkasının ne düşündüğünü önemsememek büyük nimet

Kabuğuyla midye var da içi açık bir vaziyette kapalı değilki içindeki ile birlikte midyenin etini çıkararak yiyebilirsin...
Midyeleri sona ayırmana gerek yokki...

Yada adabını bilmediğin bir yemeği neden yiyorsun?? ilk yiyeceksin belliki, belkide beğenmeyeceksin yemeyeceksin...

Bence bildiğin bir şey sipariş vermelisin...

Bana kelle paca bile ekstrem geliyor insanlar neler yiyor ya Yemek konusunda fazla tutucuyum galiba.

Soylicen iskembeyi basican sarimsak sosu oh mis.

Shrek el yıkama suyunu çorba sanıyordu ya o sahne geldi birden gözümün önüne

Kelle paça candırrrr ne gerek garip garip yemeklere

Çorbanın içinde kabuklu midye olmaz ya sanmıyorum ,hijyen değil birkere etlerini ayıklayıp terbiyenin içine koymuşlardır.Midye elde bol limonlu iyidir deyin başka bir çorba için.Konu sahibi soruyu sorup gitmiş.

Kaşıkla çorba içmekten nefret ederim birde içinde kabuklu midye olacak hiç içmem herhalde . Fincanda çorba iyidir candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…