- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.130
- 208
Evet ya. Zaten aylardır yasak bana midye hamilelik yüzünden. Konuyu okuyunca kokusu burnuna geldi resmenBu konuya yazan herkes birden çok acıktığını fark etti yalnızşuan herşeyden istiyorum nevrim döndü
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya. Zaten aylardır yasak bana midye hamilelik yüzünden. Konuyu okuyunca kokusu burnuna geldi resmenBu konuya yazan herkes birden çok acıktığını fark etti yalnızşuan herşeyden istiyorum nevrim döndü
![]()
Trend konularda direk açamazsın herhangi bir formda konun çok ilgi görürse trend konulara geçerArkadaşlar alakasız ama kimse cevap vermiyor sinir oldum biri yardımcı dün lütfen trend konularda konu açmak istiyorum ama nasiiilll![]()
sende ne yazsan bisey buluyosun be cnm bu ne art niyet pesssEz paraları limoncu ezzzzz
ben fransada buna benzer bisey icmistim harikaydı yaaa aynen ekrandaki resme beziyodu bizim burda yoktur ki böyle yapan yerlerCan'ım çorbanın ortalarına doğru bir tabağa çıkardığın midyeyi çatal ve bıçakla parçala zorlanmaZsın afiyet olsun
Kız nereler var bilmediğimiz vardır vardırben fransada buna benzer bisey icmistim harikaydı yaaa aynen ekrandaki resme beziyodu bizim burda yoktur ki böyle yapan yerler
röç şlbu7.çgy.vodvyo
sende ne yazsan bisey buluyosun be cnm bu ne art niyet pesss