• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin yaşım küçük

Karnının bayağı şişmesi için zaten en az 5-6 aylık hamile olman lazım, kaldı ki zaten ortada doğru dürüst bir ilişki yok sürünüp bir de üstünde gidip çok zararlı bir ilaç içmişsin. İki defa da regl olmuşsun.
Yani önce kusura bakma ama bu cehaletini gider, sonra git bir şeyler yaşa. Bir de büyü tabii önce
Okumadın galiba karşı tarafın zorlamasıyla oldu diyor ? Neyin zorbalığı bu ? Sen hayatını mükemmel kararlar alarak mı yaşıyorsun

17 yaşına yeni girdim o 20 yaşındaydı babamlar çok kıza edemem
Reşit bile değilsin. Bunu sana yapan kişi belki başka şekilde zarar verecek. Tehdit ve zorlama şeklinde yaptığı şeylere devam edebilir. Hiçbir şey senin hayatından değerli değil. Mutlaka şikayetçi ol. Yaşın küçük olduğu için devlet sana avukat da verecektir. Umarım ailen de destek olur eğer destek olmazsa da bu konuyu avukatınla görüşür sığınma evine gidersin. Lütfen kendine yazık etme

Hayır hamile değilsin adet olup hamile olmak diye bir şey yok ben inanmıyorum onlara, gebe olduğunu söylemek istemeyip ay ben adet görüyordum ama diyenler bencee için rahat olsun. Ella hormonlarını biraz bozmuş olabilir bazı aylarda şişkinlik gaz problemleri olabilir hem. Ama asla bebek değil🌞

Yengem 3 ay adet gördüğü halda gebeydi karın agrisiyla öğreniyor. Pişman olacağınız şeyler yapmayın korunun adam akıllı
Hep de “yengem , halam , kuzenim , eltim , bir arkadaşım” diye üçüncü kişi ağzından anlatanlara asla inanmıyorum . Korunup korunmayacağı onların tercihidir

Lütfen yardım edin Öncelikle merhaba buraya daha önce aralık ayında yaşadığım bi ilişkiyi yazmıştım üstünden iki ay geöti hiç hamilelik belirtisi yaşamadım adet oldum fakat adetim bittikten sonra karnımda şişlik meydana geldi sürekli ağrı yapıyor kasıklarımda göğüs kafesimin alt kısmında ve baş ağrısı meydana geliyor birazdan ailemle beraber kan ve idrar testi vermeye gidicem neyim olduğunu öğrenmek için yaşım küçük lütfen yardım edin hamile olabilir miyim
Stres yaptığın için şişkinlik olmuştur regl olmuşsun zaten tedirgin olma sürtünmeli ilişkiymiş zaten ..

Reşit bile değilsin. Bunu sana yapan kişi belki başka şekilde zarar verecek. Tehdit ve zorlama şeklinde yaptığı şeylere devam edebilir. Hiçbir şey senin hayatından değerli değil. Mutlaka şikayetçi ol. Yaşın küçük olduğu için devlet sana avukat da verecektir. Umarım ailen de destek olur eğer destek olmazsa da bu konuyu avukatınla görüşür sığınma evine gidersin. Lütfen kendine yazık etme
Ailemden ayrılmak istemiyorum o kişiyide hiç görmüyorum doktor tahlil yapmadı ama belirtilerden enfeksiyon olduğunu söyledi

Hayır hamile değilsin adet olup hamile olmak diye bir şey yok ben inanmıyorum onlara, gebe olduğunu söylemek istemeyip ay ben adet görüyordum ama diyenler bencee için rahat olsun. Ella hormonlarını biraz bozmuş olabilir bazı aylarda şişkinlik gaz problemleri olabilir hem. Ama asla bebek değil🌞
Tahlil yapmadılar ama enfeksiyon dediler içim rahatladı 2 ay sonunda

Hep de “yengem , halam , kuzenim , eltim , bir arkadaşım” diye üçüncü kişi ağzından anlatanlara asla inanmıyorum . Korunup korunmayacağı onların tercihidir
inanıp inanmamak ona kalmış en yakın olarak biliyorum o sizin görüşünüz

Back