Anksiyete ölüm korkusu düşüncesi

Ya bak saat olmuş bu saat uyuyamıyorum. Bugün içimde eşime karşı çocuklarıma karşı falan fazlaca bir sevgi vardı. Neyse 4 yaşındaki oğlum gelip gidip bana sarilip öpüyordu ve ben şimdi resmen bu yüzden uyuyamıyorum. Yine içimi o korku kapladı neden bugün böyleydim diye niye oğlum böyle davrandı falan..ve bugün hastaneye gideceğiz başka şehire. Normalde ben kesinlikle şehirlerarası yolculuk yapacağımiz zaman stresten öyle kötü olurum ki. Bugün ama niyeyse içimde hiç stres yoktu ve ben stres olmadığım için stres oldum. Niye böyleyim bana ne oldu falan çok değişik şeyler yaa yoruldum artık gerçekten..
Mutlaka izzet güllü izle hem instada hem youtubede . Bünlerce kişinin algıları düzeldi Allahın izniyle.

Lütfen psikiyatriste gidin .Bende gideceğim. Actigim konuyu da inceleyebilirsiniz. Bende kiloluyum. Boyum 163 kendim 80 kiloyum. Kendinize bahane buluyorsunuz. Gerçekten tedavi olmak isteyen insan her şeye rağmen olur. Bunun önünü kesmezseniz çok farklı durumlarla karsilasabilirsiniz işler çığırından çıkar. Zararın neresinden dönerseniz kardır

Aynı şeyleri hissediyorum ne yazık ki.Hamilelik döneminde başladı bende hamilelik ve emzirme sürecini ilaç kullanmadan atlatabilmek adına sadece psikiyatriden terapi aldım bu konuda.Bir dönem uçup gitti beynimden.Birkac aydır yeniden su yüzüne çıktı.Psikiyatriye gittiğimde bir öncekinde hafif mg antidepresan verdi doktorum kullanıyorum ama bu başka bir şey.Bahsetmedim henüz doktora durumumdan.Benim babamla alakalı travmam var ne yazık ki babam ben birkaç aya kalmaz ölürüm deyip önce hastalandı ve sonra da vefat etti söylediği gibi.Şimdi bende de aklıma her gelen babam gibi içime doğuyormuş da o yüzden olacakmış gibi hissediyorum.Örneğin ben zaten yaşlanmayacağım ki ben zaten o günleri görmeyeceğim ki.Yaslılıkla ilgili hiç hayal kurmuyorum demek ki insan yaşamayanı şeyin hayalini kurmazmış ölecegim ondan gibi düşünceler beynimi sarıyor.Bu durumla alakalı nasıl bir tedavi uygun görülür bilemiyorum ancak içtiğim antidepresanlık bir durum da değil bu

Aynı şeyleri hissediyorum ne yazık ki.Hamilelik döneminde başladı bende hamilelik ve emzirme sürecini ilaç kullanmadan atlatabilmek adına sadece psikiyatriden terapi aldım bu konuda.Bir dönem uçup gitti beynimden.Birkac aydır yeniden su yüzüne çıktı.Psikiyatriye gittiğimde bir öncekinde hafif mg antidepresan verdi doktorum kullanıyorum ama bu başka bir şey.Bahsetmedim henüz doktora durumumdan.Benim babamla alakalı travmam var ne yazık ki babam ben birkaç aya kalmaz ölürüm deyip önce hastalandı ve sonra da vefat etti söylediği gibi.Şimdi bende de aklıma her gelen babam gibi içime doğuyormuş da o yüzden olacakmış gibi hissediyorum.Örneğin ben zaten yaşlanmayacağım ki ben zaten o günleri görmeyeceğim ki.Yaslılıkla ilgili hiç hayal kurmuyorum demek ki insan yaşamayanı şeyin hayalini kurmazmış ölecegim ondan gibi düşünceler beynimi sarıyor.Bu durumla alakalı nasıl bir tedavi uygun görülür bilemiyorum ancak içtiğim antidepresanlık bir durum da değil bu
Ahh ahh

Arkadaşlar selam.
Öncelikle nasılsınız umarım anksiyetesiz ve mutlusunuzdur. Arkadaşlar ben burada zaman zaman konulara yazdım, yeri geldi kendim konu açtım. Boyle dertlesince iyi geliyor. Arkadaşlar şimdi bende 7-8 aydır var olan anksiyete ölüm korkusu var yani hayatımın her anında yanımda desem yeridir. Bu kelimden o kadar korkuyorum ki.gorunce bile elim ayağım titriyor. Neyse arkadaşlar dedigim gibi işte mesela bir şey almak isterim içimdeki ses alma ne gerek var zaten çok yaşamayız falan diyor. İşte bir yere gideceğim heves kalmıyor. Canım bir sey yemek istiyor aman yemeye ne gerek var zaten öleceğiz diyorum. Neyse arkadaşlar gelelim bugün neden konu açtığıma. Şimdi maalesef yaşanan her şeyi mesaj olarak algılıyorum. Mesela bugün bir oda kokusu aldım sprey işte çok güzel kokuyor. Sonra dedim ki acaba bir tane daha mı sipariş etsem ve tabii içimdeki ses durur mu ne gerek var zaten onun bittiğini görmeyeceksin diyor. Sabahtan beri bu düşünce aklımda ve gerçekten günümü kendime zehir ettim aldigima bin pişman oldum resmen. Yaa arkadaşlar bu sadece his yani anksiyete olur mu böyle şeyler normal mi lütfen biri bir şey desin. Sonra diyorum işte kesin bu düşünce geldiyse o zaman doğru diye. Ahh ahh hayatım zehir oldu kilolu olduğum için ilaç kullanmaktan da korkuyorum. Uzun oldu biraz k.bakmayin.🌸
Merhaba :) aylarca yasadıgım ya psikolojik değilse ya bana malum oluyosa diye gitmediğim doktor psikolog hoca enerji terapistleri kalmamıstı ama herkes anksiyete oldugunuu söylüyor.. Kıyafet alamazdım kendime ya dolabımdaki kıyafetlere bakarken ben birdaha bunları giyemeyeceğim ki derdim Bekarım evlilik hayali kuramıyordum çünkü ben evlenemiycem cocugum olmayacak çünkü ölücem hissediyorum ben derdim ara da hala yokluyor tabi tam geçmiş değill.. Bir de mesela benim kalp krizinden ya da beyin kanamasından korkup ölmek değil bi anda yok olup gidicem diye korkuyordum kimseyle görüşüp konusmak istemiyordum ve hatta artık beynim bu kadar korkuyu kaldıramayıp kendini kilitlemiş derealizasyon ve depersonalizasyon yasamaya basladım şimdide bununla savasıyorum korkmayın geçecek evet uzun ve sancılı bir süreç ama biz bunu atlatacagız eskisinden daha da iyi olacagız :KK200:

Ben işi ileri boyuta tasıyıp internetten ölüm belirtilerine bakıyordum mesela yıldız kaymasını görmek istemezdim çünkü yıldız kayarsa ölürüm Nefes açlıgı yasıyorum son nefeslerim bunlar ondan böyle nefes yetersiz diyorum. Dışarı cıkıyorum cenaze arabası görüyorum işte bana işaret diyorum evde bi tartısma çıkıyor herkese malum oluyo o yüzden bu kadar sinirli ve kaygılılar diyorum yani sinek görsem ölüm geldi diyorum ahhh daha neler nelerrr cok zorr

Ben işi ileri boyuta tasıyıp internetten ölüm belirtilerine bakıyordum mesela yıldız kaymasını görmek istemezdim çünkü yıldız kayarsa ölürüm Nefes açlıgı yasıyorum son nefeslerim bunlar ondan böyle nefes yetersiz diyorum. Dışarı cıkıyorum cenaze arabası görüyorum işte bana işaret diyorum evde bi tartısma çıkıyor herkese malum oluyo o yüzden bu kadar sinirli ve kaygılılar diyorum yani sinek görsem ölüm geldi diyorum ahhh daha neler nelerrr cok zorr
Canım yaaa bende geçen yaz kelebek kondu diye korkup ağlamıştım😁

Back
X