Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

kendince bastan sana amacini belli etmis zaten. ilk olarak yeni tanistigi birine ben akrabamla cinsellik yasadim diye soylemek ne demek ? bunu duydugunda mesafeni koysaydin israrci olamazdi. suan sen bunu duydugun halde evine kadar gittigin icin senden bir seyleri israr ederek alabilecegini zannediyor. ben senin isteklerine cevap veremem daha fazla gorusmemek en iyisi diyip engelle. uzun bir sure de calistigi yere ve yakinlarina gitmezsin. gerekirse numarani degistirebilirsin cok tedirgin hissediyorsan eger..

Valla kusura bakma hiç öyle 19 yaşındayım reşitim diye de düşünme. Bana göre 22-23 yaşına kadar reşit filan olunmuyor ve mantıklı davranışlar sergilenmiyor görüldüğü üzere. Yarın birgün istemediğin şeyleri sana yapabilir. Heyecan arama. Senin yaşında yeğenlerim var şöyle bir silkelenip kendine gel

Sana hic uzulmedim, sen araniyorsun ama en cok seni okutmak icin calisip cabalayan annene ve babana uzuldum.
beni tanımadan böyle şeyler demeniz gereksiz. bir kere yaptığım bir hataydı. sürekli gidiyormuşum gibi konuşmayın. kusura bakmayın ama benim derslerime çalışmadığımı iddia edemezsiniz. normalde evden bile çıkmayan kızım. ben de sizin ne kadar anlayışsız bir yetişkin olduğunuza üzüldüm. zor durumda kaldığımdan bahsediyorum. kendinizce fırça çekiyorsunuz.

yok gitmeyeceğim zaten. merak etmeyin. sağ olun fikirleriniz için. ben cinsel bir münasebet istemiyorum zaten.

Sana firca cekmiyorum, kiziyorum. Evden cikmadigin icin insan tanimiyorsun iste, tecruben yok. Ben 24 yasindayim, hemen hemen akraniz, bu cesaret nereden geliyor? Cocuk belli ki seni farkli bir amac icin goruyor, bunu kendine ask adi altinda nasil yedirebiliyorsun? Kac kere kacmak icin firsat gecmis eline ama yapmamissin, bundan sonraki adimlarinda dikkatli ol. Ask ve sevgi bu degil, ac gozunu

Ben aşık değilim. Kaç kere diyorsunuz da çocukla bir kere yakınlaştık sadece. Evine bin kere gitmişim gibi davrandınız. Ben aşık değilim çocuktan kurtulmaya çalışıyorum diyorum. Burda gelip sana hiç üzülmedim diyorsunuz. Yaptığım şeyden ben çok mu mutluyum da böyle konuşabiliyorsunuz? Aşık değilim, gitmeyeceğim. Kurtulmaya çalışıyorum. Stresten ağzım yüzüm uçukladı diyorum. İlk defa başıma geldi kendi hatam olduğunu da kabul ediyorum ama siz resmen beni nelerle linç ediyorsunuz. Ailemin suçu yok. Ailem bunu hak etmedi evet ama ben ailemi üzecek bir evlat değilim. Hatamdan dönmesini de bilirim. Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor burada. Ders çalışmadığımı nerden bilebilirsiniz?

Tamam kolay gelsib, engeli bas bir daha gorusme sakib

tek derdi cinsellik. ne olur uzak dur bir daha yakınlaşma bu çocukla. bir daha da kimsenin evine gitme kimseye bu kadar güvenme.

Duygusal olarak sana hiç bir şey beslemeyen adam ilk buluşmada konuyu sekse getirip anal isteyen adam ilk buluşmada hayır demeyen sen 19 yaş..yavrum annen duysa ölür kahrından biz öpmeye kıyamıyoruz elin adamı anal istiyor..cinsel olgunluğa er ne istiyorsan yap bu yaşta bunlara değil derslerine odaklan..abla tavsiyesi senin garanti ses kaydını ve video kaydını alıcak seni bundan sonra zorlayacak haberin olsun..yahu çok mu zor cinsel olgunluğu beklemek sevdiğiniz sevildiğiniz adamlarla seks yapmak ne bu beş para etmez adamlara güzelim kızların kendini harcatmasını anlamıyorum..konu cinsel isteklerin değil buna kep vuramazsın en azından bilipte yapın analın zararlarını korunma yöntemlerini karşıdaki adamın hastalıklı(hem beyinden hem vucuden)olup olmadığını vs vs..aklını başına devşir..

annem ve babam duysa mahvolur zaten ben böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum çok üzgünüm bu açıdan. galiba cidden dengesizleştim ben. zaten stresten iki gündür çok kötüyüm. haklısınız sağ olun ablacım. uzak duracağım.

Siz bela aramışsınız kusura bakmayın.
Elin komisini sosyal medyadan bul takip et.
İşyerine kadar kendi ayaklarınla git.
Çocuğun size ilk bahsettiği konu cinsel saplantıları.
Ona rağmen arkadaş olabiliriz de.
Üstüne kaldığı eve yalnız başına git (Allah size acımış da korumuş, siz kendinize acımıyorsunuz).
Yakınlaştıktan sonra çocuk doğal olarak ötesini talep etsin.
Sonra forumlarda insanlara akıl danış.
Pardon da kimin size ne akıl vermesi gibi bir beklentiniz var?
Ne desek beğeneceksiniz?
Ya sabır gerçekten.
Kendi aklınıza mantığınıza göre hareket edin.
Kimseyi de burada akıl verdirip vebal altına sokmayın!

Mevcut durumu kameraya almamış olma ihtimali bence çok düşük zaten.
Adam en baştan derdim bu demiş.
Siz hala evine gidiyorsunuz.
Şuursuzlukta son nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…