• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

O kadar seyden buraya takildiniz dimi. Tamam ben sucluyum. Siz gibiler boyle yaparsiniz zaten. Cikmiyorum evet evcimen bir insanim normalde. Genelde kutuphaneye gider gelirim molalarimda kahve icmeye bi yere otururum. Onunla da boyle tanistik. Tamam hanimefendi siz haklisiniz.
Ya cici aile kizi gorunumunde gezen tiplerdensin.... Ya da erkek bir uyesin. Cunku rahatsiz olan kizin yapacağı şeyler o kadar bellidir ki!!!! Hem karnım doysun hem pastam dursun ohhhh

Yaşı küçük olanı kandırmak kolaydır.
Akademik çalışmalar da ergen bireylerin beyinlerinin mantıksız davranışlar sergilemeye yatkın olduğunu söylüyor.
Bunları bir kenara koyarsak sizi uyaran, kontrol eden bir aile büyüğünüz yok mu? Yaptığınız şey kendinizi ateşe atmaktan başka bir şey değil. Siz burada "senin isteğin önemli" diyenlere aldırmayın. İnsanlar, kendileri şaştığı gibi başkasını da şaşırtmaya meraklıdır. İki dünyanızı da berbat etmeyin

Haberlerden görüyoruz, duyuyoruz küçük çocukların bile başına neler geliyor zaman öyle bir zaman ki insan eşine, dostuna bile güvenemiyor lütfen uyanık olun gözünüzü açın bir anlık heyecanlara kapılıp böyle riskler almayın. Çocuk size açık açık söylemiş zaafım var cinselliğe diye siz bunu bile bile evine gitmişsiniz bir ilaç içersiniz meyve suyunun içinde bitti artık yani gerisini düşünmek bile istemezsiniz, videoya çeker şantaj yapar hayatınız kararır değer mi Bi düşünün lütfen silkelenin kendinize gelin ve bence hemen bağlantınızı koparın o çocuk sizin ona ilginizi farketti ve sizi yem görüyor bu kadar açık ve net karar sizin.

Bu çok yanlış haram sen hiç Allahtan korkmuyor musun nişanlın bile değilken nasıl kirletirsin bedenini daha genceciksin. O adam seni kullanıp atar bir kenara sende aptallığına yanar durursun. Anal manal seninle birlikte olmak için sana yaklaşan bir sapik ve sen ondan daha kötüsün biliyo musun çünkü o sapık seni en başında uyarmış ben cinselliğe düşkünüm seni de yatağıma atarım ATLAMAAAA demiş!

Ilgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.
Arkadaşım hatanın farkındaysan o çocuğu sana ulaşacağı her mecradan engelle. Kapat sosyal medyanı, değiştir telefon numaranı.

Bir kere oldu diyorsun da, ikinci bir şansın olmayabilirdi zaten.

Ne cesaret yahu tanımadığın insanın evine gidip sevişebiliyorsun..
En basitinden kameraya çekip şantaj yapar diye bile düşünemiyor musun?
Adam bas bas ben adam değilim dengesizim diyor sen hala sevişme derdindesin..

Allah akıl fikir irade nasip etsin ne diyeyim..

doğru diyorsunuz. olan her türlü bana olur. bir şeyleri yine mahvettim aptal hareketlerimle. bu kadar ısrarcı biri olacağını düşünmedim. engel atsam aniden sizce herhangi bir zorluk çıkarır mı? yani gerçi çalıştığı yere gitmediğim sürece problem olmaz. elinde bir şey de yok ona eminim ama sapık biri ya insan korkmuyor değil.

engelle ve sosyal medya hesaplarını bir süreliğine dondur. yada başka hesaplardan ekleme ihtimaline karşı tanımadığın kimsenin isteğini kabul etme.
başka da bulma ihtimali yoktur😒

2. Kez gidersen kesinlikle istedigini alir cunki ona karsi zaaflisin. O anki kafayla hayir demeyecegine eminim çünkü yazdiklarindan (kusura bakma) iradesiz bir izlenim biraktin.. ve emin ol istedigini aldiktan sonra özlemeyi birak yanindan gecmeyecektir. Atacagi mesajda da ben sana bastan kendimi anlattim pismanim vs vs palavralarini siralayacaktir. Cinsellik,bekaret senin icin hayatinin hangi cizgisinde kaliyor bilemem ama ilerde karsina gercekten duygusal birsekilde sevip,baglanabilecegin birisi ciktiginda cok fazla pismanlik yasarsın. Uzak dur kesinlikle!

Biraz fazla grinin elli tonu havası sezdim ben ya..

Orada da kahramanımız Christian beyimiz bir tanıdığının fantazileri sonucu ilginç bir seks bağımlısına evriliyordu.. :işsiz:
Ama sen Anastasia olamazsın benden söylemesi :KK51:

Hayatı bu kadar ucuz görme. Annen baban böyle saçmalıklar için mi emek verdi sana?

Adam en başta; ben, akrabamla cinsel ilişki yaşadım ve bu olaydan sonra kendimi tutamıyorum (ben sapığım) demiş mi, demiş.

Ben evliyim, boşansam bile bana böyle söyleyen birinden kaçarım. Ne cesaret bir de evine gidiyorsunuz? Akıl alır gibi değil. Adam düpedüz hasta. Kaçın bir an önce. Bundan size gelecek tek şey, zarar. Hoşlandım demesine de inanmayın, o Şekilde yaklaşmaya çalışıyor. Tek derdi seks. Bundan sonrası size kalmış.

Ilgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.
kesinlikle dönün
ve derhal kesip atın uzaklaşın
inşallah evde gizli kamre vs yoktur Allah korusun
sizi bunla tehdit etmez

Hemen engelle numarasını nasıl 2 kere gördüğün adamın evine gittin üstelik adam açık açık sapığım demiş. Neler duyuyoruz yaşında küçük cinselliği merak etmen çok doğal ama inan bana denediğinde bumuymuş?Diyeceksin o yüzden pişman olmayacağın biriyle yakınlaş bu adamdan uzak dur.

Çocuk seni kullanıyo farkında değilsin kendini teslim etme sevgili değilsiniz sürekli seni yanına çağırmasınin sebebi apaçık ortada izin verme buna senden sıkıldığı zaman bu içinde bulunduğun durumla ilgili kırıcı sözler kullanabilir.. böyle birliktelikmi olur çocuğun hevesini yarıda birakmissin gel tamamlayalim diyo ne çirkin şeyler bunlar pişman olursun bence uzaklaş

Bu cocuk ya seni agina dusurup oynayacak seninle arkadaslarinin yanindayken alay konusu yapacak. Yada ciddi anlamda psikopatlik derecesinde sapik ve sana zarar verecek. Aklini basina topla daha yasin o kadar kucukki boyle sapiklara meze olacagina kendine guzel bir gelecek hazirla. Analmis ! Pislik gitsin parayla birini tutsun sapik dusunceleri icin. Hayatini mahvetme iradeli ol yoksa inan ilerde cok pisman olacaksin!

Ben eşimle sevgililiğimizin 1. yılında baş başa kalabildim onda da bin tane tereddütle gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm ama iyi ki gitmişim çünkü bana hiç dokunmadı. Onu orda daha iyi tanıdım.

Adam kendini en başta belli etmiş sen hâla konuşma gafletinde bulunmaya devam mı ediyorsun ?

Back
X