- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben herhalde kısırım :)hiçbir korunma yöntemi % 100 değildir denir çoğu % 99 der, dikkat edilmesi gereken hersey kutusunda vs yazılıdır, ne hikmetse kk hatunları hep kalan % 1 in içinde, en bilindik doğum kontrol araçlarını üretenler gelip bir de bu forumda istatistik tutsa, cidden şaka gibi, kondom yırtılması hapla spiralle hamile kalma hep bizde
Henüz daha cok erken biraz daha gecsin bi ultrasona girin ozaman durumun ciddiyetinin farkina varirsiniz. Suan beklemediginiz icin sizde sok etkisi gibi birsey yaratmis.önceliğimde aldrmak yok ama nasıl kabullenırım dıye sorgulamak var işte
ben herhalde kısırım :)
yıllardır sevişirim bi kerecik bile yanlışlıkla hamile kalamadım.
prezervatif markalarının aradığı o yüzde 1 lik dilim hep burda :)
hakikaten ya hamile kalmak bir mucize aslında :)hazır değilse iyi korunsun, olursa aldırırız mantığında çok insan var, bu devirde bin türlü korunma yöntemi var arkadaşlar, aktif cinsellik yaşayan herkes bunları bilmeli, asla istemiyorum diyen çift korunma kullansın, hadi bir gaflet oldu diyelim onun için de ertesi gün hapı var