- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
Ileride ya olmazsa ne yaparım, hazır yanlışlıkla hamile kalmışken doğurayım da aradan çıksın diyerek çocuk sahibi olmak ne kadar doğru? kuzenim bana anne babasının bir tartışmasına kulak misafiri olduğundan söz etmişti. annesi "her zaman suratın asık, mutsuzsun" diyor babasıysa "hayır her zaman mutsuz değildim. x doğmadan evvel mutluydum" diyor. ki bu konuşmayı işittikten sonra kazayla gebe kaldığını istemeden doğurduğunu düşündüğünü. söyledi ailesinin. bunun kadınlıkla erkeklikle alakası olduğunu sanmıyorum siz demişsiniz ki bi kadın nasıl bu kadar soğuk olabilir bebeklere karşı. kimse sizle aynı bakış açısına sahip olmakla hükümlü değil. siz seversiniz bi başkası sevmeyebilir. konu sahibine de tavsiyem 3dads 1mom diye bir romantik komedi kore dizisi var. bunu izlesin biraz güler kendine gelir. keza bazı yorumlar gerçekten iç karartıcı
Burdaki asil sorun konu sahibinin bebegi isteyip istememesi dgl. Okadar " duygusuzz" ifade etmis ki kendini asil hata burda. Ne bilim biz esimle mutluyduk bebek videolari seyrettim isinamadim ozgurlugume duskunum yanimda bir bebegi hayal bile edemiyorum ztn esim cocuk gibi onla ugrasmak yetiyor vs vs.. daha bisuru sey. Allah askina kim istemez kocasiyla gece yarisi cikip dolasmayi kim istemez istedigi saate yatip kalkmayi herkes ister. Burdaki yorumlar ALDIR bebegi olsaydi hic dusunmeden aldirabilirdi. Nasil alisirim bu duruma diye sormus ama akismak istemiyorki olumlu yorumlari geri cevirmis. Asil sorun bu iste. Her kadin ANNE olamaz ama cocuklardan bukadar da uzak olamaz. Bellki simdi karnindaki bebege bsy olacak ve ilerde anne olmak isteyecek peki ozaman Allah vermezse ne olacak. ..??