bu bebeği istediğimden emin değilim

Onlarca evlat isteyen anneler varki evini arabasını satıp tup bebek merkezlerine koşturan anneler var.. sizin yazınızı okuyunca işte allah bebeği gerçekten istediğine veriyor.isteyene değil bunu birkez daha anladim sayenizde
Benim kız 28 aylık, hala onun kredisini ödüyoruz:)

bebk aldırmak söz konusu değil 1
2 ben oraya tarh olarak en erken tarıhı yazdım evrelerini merak ettıgım için çünku son adet tarıhım şüphelı olmustu yerlesme kanamasıymş adet tarıhı muallakta oldugu için

Iyide o zaman tam tersine, orada 7, 8 hafta hamile oldugunu yazmasi lazimdi. Yani diyelimki 14 haziranda adetinde az kan geldi, ve dedigin gibi yerlesme kanamasi olmussa, simdi 8 haftalik hamile oldugunu yazardi.

Cok merak ettim, ne tarihleri verdin de takvim 2 hafta diyor. Takvimde bu opsyonun olmasi bile beni sasirtti, sonucta hic kimse 2 hafta hamile oldugunu bilemez. En erken tespit 4,5 haftada olur.

[QUOTEuzuuun omurler versinaitingForTheEnd, post: 41791720, member: 671312"]Benim kız 28 aylık, hala onun kredisini ödüyoruz:) [/QUOTE]

Allah uzuuun omurler versin bebislerimize

[QUOTEuzuuun omurler versinaitingForTheEnd, post: 41791720, member: 671312"]Benim kız 28 aylık, hala onun kredisini ödüyoruz:)

Allah uzuuun omurler versin bebislerimize[/QUOTE]
Amin tek dileğim. Ay parçası o.
Hepimizin çocuklarını korusun Rabbim.

Canim benim yorumlarini okuyunca 7 ay onceki halimi gordum sende. Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki tedavi icin hastaneye her gidisimde hamile bayan gorup eve gelip aglayarak dua ederdim ben ne zaman bebegimi gormeye gidicem hastaneye diye. Rabbim sukurler olsun en ummadigim anda gonderdi mucizesini. Simdi inanin hepiniz icin gece gu duz dua ediyorum. Sadece inan ve dua et.inan rabbim biliyor vericegi zamani.

Amin çook teşekkür ederim. .
sizlerin duâsı ile inşallah annişim. .
Allahım Güle güle büyüt bebeğini. .

Iyide o zaman tam tersine, orada 7, 8 hafta hamile oldugunu yazmasi lazimdi. Yani diyelimki 14 haziranda adetinde az kan geldi, ve dedigin gibi yerlesme kanamasi olmussa, simdi 8 haftalik hamile oldugunu yazardi.

Cok merak ettim, ne tarihleri verdin de takvim 2 hafta diyor. Takvimde bu opsyonun olmasi bile beni sasirtti, sonucta hic kimse 2 hafta hamile oldugunu bilemez. En erken tespit 4,5 haftada olur.
hayret bişi tahlil sonuclarımı mı gösteriyim son şüpheli ilişki tarihimi filanda veriyimmi? ne bu ya doktor musun ? kime neyi ispat etmeye çalışacağım ben .... benım sorunum bana yeter ne işgüzarlar var ya

Inan Tuylerim tiken tiken oldu. Neden bilmiyorum ama agliyorum. Konu sahibinin yazdıklarıni okudukca icim isinmiyor ozgurluk cart curt yazmis. Esini cok seven ama cocugu istemeyen biri. Acaba esinin anneside bole dusunseydi nolurdu. Gule gule buyut bebegini cnm Insallah
Amin canim benim cok sagol. Bende cok cok uzuldum su konuya ve tam yatacaktim uykum kacti. Hayat benim beden benim lafi cok etkiledi beni de. Konu sahibi kabullenmeye calisiyorum diyo ama sanki buraya aldirmasi icin destek aramaya gelmis gibi biraz ikna etmeye calistim ama hayat benimbeden benim deyipkestirip atti. Ne aci bebek icin varini yogunu herseyini verebilecek insanlar varken boyle insanlara nasip olmasi. Tabi Rabbim hayirlisini bilir bize laf dusmez ama cok uzgunum

Annem bana hamile olduğunu öğrenınce aldırmak istemiş, hastaneye gidilmiş. Sigorta falan yok o zamanlar tabii, evlilik yüzüğünü satmış beni aldıracak ya.
Istenilen para eksik , salya sümük dönülmüş eve.
Doğdum, çocuk oldum, büyüdüm.
Annemin analık duygusunu hep yadırgadım, bu eksiklik bende.
Canımı veririm, bilirim canını verir. Gel gör ki farklı işte.

Annem bana hamile olduğunu öğrenınce aldırmak istemiş, hastaneye gidilmiş. Sigorta falan yok o zamanlar tabii, evlilik yüzüğünü satmış beni aldıracak ya.
Istenilen para eksik , salya sümük dönülmüş eve.
Doğdum, çocuk oldum, büyüdüm.
Annemin analık duygusunu hep yadırgadım, bu eksiklik bende.
Canımı veririm, bilirim canını verir. Gel gör ki farklı işte.
Etkilenmişsin demekki keşke söylemeseydi sana

hayret bişi tahlil sonuclarımı mı gösteriyim son şüpheli ilişki tarihimi filanda veriyimmi? ne bu ya doktor musun ? kime neyi ispat etmeye çalışacağım ben .... benım sorunum bana yeter ne işgüzarlar var ya
Hamile olmak da sorunmus ne günlere kaldık ya rabbim ne olursun isteyene gönder meleklerini sana yalvariyorum ya Rabbi bana ver

Bu arada doktora gittiniz mi?
Sağlıklı bi gebelik var mı?
Inanın eleştırmıyorum sizi, sadece önlem alınmadığına kızgınım.
Istemıyor olabilirsiniz, her kadın anne olacak diye bişey de yok. Aldırmanız taraftarıyım, doğunca sevilir lafına da inanmıyorum.

X