Sizin yerinizde olsam bebegimi sevmeye calisirdim, simdiden sonra onu istemediginizi vs bir kenara birakin guzel seylrre odaklanmaya calisin, cok masum, gunahsiz tertemiz, size sevgiyle bakan size bagli, koala gibi yapisik olmak isteyen minicik bi insan gelicek hayatiniza, ben 6 aydir anneyim, evet zor ama inanilmaz lezzetli.. B
Bebeginizi istemediginizi unutun, karninizi oksayin seni seviyorum deyin, o sizin can yoldasiniz artik, sevgiyle buyuyecek sevgiye ihtiyaci var,, istenmedigini hisseder, lutfen onu uzup stresr sokmayin, anne olduktan sonra insana inanilmaz bir merhamet duygusu geliyor, anne oldugumdan beri dunyada eziyet goren, aci ceken cocuklati dusunup aglarim, sirf bu yuzden bu dunya kotuluklerle dolu oldugi icin bebekler gibi masum canlilar kotuluk gordugu icin yasamak istemiyorum
bunlari dusunurken yasamak bana aci veriyor.. Keske dunyadaki butun istenmeyen, sevilmeyen, zulum goren bebekleri cocuklari bana verseler, onlara kucak acsam, merhamet gostersem, sevip oksasam.. Onlati sevmeyen bir insan bana gore cok kati kalplidir.. Egerki bi cocuk saygisizsa, kufur ediyorsa, bu bana gore cocugun degil ailenin hatasidir, bir seylerin eksikligindndir..
Lutfen bebeginizi sevin, alismak zor evet, plansiz olmus anlayabiliyorum ama cabalayin,esinizede sevdirin, sosyal nedyadaki sirin bebekleri takip edin mesela, yada ebeveynlikle ilgili komik filmler izleyin..
Aldirmayi dusunmuyormussunuz, zaten boyle olmasi gerekiyordu, cok ilginc insanlarin kendisinde boyle bit hak gorebilmesi, direk cinayet, baska hic bir aciklamasi yok.. bu bedenler emanet halbuki bize keske bunu unutmasak..