Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben kendi adima hosbulduk canim insallah tek temmennimiz o umarim..

yasakhayal&hayalot&sümeyye&rose_1903 nerelerdesiniz ayoll.başka forumlara mı daldınız valla bozulurum haaaa

yok yok anladım sizin mesainiz daha başlamadıben sizi sabah takipederim anacım..bayyyy

bugun bende kuş gozu gıbı bı kac damla kan gorundu peceteye kızlarrr aa dedım adet oluorum heralde tık yok sımdı kesıldı :))) arkasından kahverengı akıntı basladı noluo banaa acabaaa

allaalla bana noluya yav.:18:yattim simdi geri kalktim.bi bakim dedim.ana bi de ne görüm kimse ugramamissayfalar cogalmamis.bende offf cogalmistir nasil okuyacam diye telasa düsmüstüm...simdi geri rahatca yatabilirim....

yasakhayal&hayalot&sümeyye&rose_1903 nerelerdesiniz ayoll.başka forumlara mı daldınız valla bozulurum haaaa

yok yok anladım sizin mesainiz daha başlamadıben sizi sabah takipederim anacım..bayyyy

BU BIR SAVUNMA MESAJIDIR:LÜTFEN HERKES OKUSUN:::

ben kendi adima konusayim.ben buradan baska hicbir yere gitmedim...sizi baska topiktekilerle hic aldatmadim...:18: isim vermeyeyim ama baska forumlara girenler var aramizda.kizlar yapmayin hani hep burda olacakdik allaalla burasi benim ilk ve son göz agrim.baska yerde rastlamazsiniz bana.varsada ancak ayni nicki kullanan baska kisiler olabilir....yani ben degilimdir......:18:

imza :YASAKHAYALINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…