Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar nasılsınız ?
benimde olmadı. kısmetse bidaki aya (
birde ARISÜTÜ kullanıpta bi fayda gören oldu mu ?
hamelie kalmaya çok etkiliymiş netten arastırdıklarıma göre ?

merhaba.üzülme vakti gelmedi demekki daha.rabbim biliyor zamanını bize de sabırlı olmak düşüyor.sanırım bu da bizim sınavımız.ben şu an hayıt suyu içiyorum yanında da arı sütü polen hapları var onlardan kullanıyorum ama daha yeni başladım o yüzden sana aydınlatıcı bir bilgi veremem ama faydası olduğunu duydum.umarım olur da bizde bebişlerimize kavuşuruz.

işte benim yeni topiğim:)))

şimdiden cok sevdim..
evet bugünde kırmızıları gördüm..

hadi bakalım bu ay da sil baştan.....

içelim güzelleşelim Hatunlar....

hayıt suyu nasıl oluyor ne ıse yarıyor tam olarakkk bılgı verırmısın :26::26::26:

yaa arısütünün içinde bisey var, onu görünce cok zor içtimm yaaa, sen nasıl içtin, yada arısütünün hapı nerde satılıyo, ben onu öyle içemicem (

EVET CANIM 3. yada 4. gunu yapmistim ama negatif ti dr da idrarda 10 fln beklemesi gerekiyo dedi 7.gunum
bidaha yapsan aslında iyi olur
gumus19 bende atladim konuya bana sordun zannettim :2::26:
sana sormuştum zaten cnm
işte benim yeni topiğim:)))

şimdiden cok sevdim..
evet bugünde kırmızıları gördüm..

hadi bakalım bu ay da sil baştan.....

içelim güzelleşelim Hatunlar....
aynen benmde yeni topik içelim de bu saatte o fincandaki kahvedir heralde
hayıt suyu nasıl oluyor ne ıse yarıyor tam olarakkk bılgı verırmısın :26::26::26:
kanka hayıt suyu pkolular için diye biliyorum yumurtlamayı düzene sokuyo hamileliği kolaylaştırıyo bizle ilgisi yok

awake77

hayıtsuyunu ne sekilde içiyorsun ? yani sabah- aksam ölçü fln ?

aktarlarda mı bulunuyo ?

hee dogruu bız hamıle kalıosdaa devamı gelmıoo benım adetlerde duzenlıdır normaldee pko olsa duzenlı olmazdı heraldee :26::26:

biraz canım sıkkın ama normal olarak iyi sayılırım çünkü burdayım canım sen nasılsın

ne olsun.. kırmızıları görünce bian tepki veriyoruz ama, her acının arkasında kendimizi güçlü bulacak nedenler arıyoruz.. sanki bi yarıştayız.. her sonucu aldığımızda, bir dahaki yarışa daha mı güçleniyoz ne .. sanki o yarışı bir dahakine kazanmak için, yeni yöntemler yeni faydalar arıyoruz gibi birsey..
ben öle oldum.. smdi yeni taktikler pesindeyim
arısütü .. civanperçemi karışımı ... birde az önce awake77 arkadastan hayıtotu nu duydum okudum.. smdi sırada bunlar var yapacak olduğum hepside etkin görülüyo.. kısmetimiz bunlarda ise yapacaz, baska çare yok .. biz elimizden geleni yapalımda, ya nasip diyelim .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…