- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.441
bi deneyeyim akşam yemekten sonra , nasıl yapıyorsunuz siz , kaç gün sürüyor , şuan ben regliyim başlayabilir miyim ?Vallahi ilk zamanlar kötüydü ama zamanla alışıyorsun denemenizi tavsiye ederim
Çok şükür canım ya . Çok sevindim. Açıkçası ikiz olsa daha çok sevinirdimCumartesi gittim tek kese tek bebek gordu kalp atisini duyduk sukurler olsun 6 bucuk haftalikti tam
Hayirli olsunBu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forumda bu başlığı açtıktan 18 ay sonra tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamile kaldım şükürler olsun
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ...[hayırlı olsun
O kadar çok zaman olmuş ki buraya girmeyeli iyi bulmuşsun ben bulamamıştım :) hayırlı olsun öncelikle gerçekten çok karışık bir durummuş iyi ki de beklemişsinNapiyorsunuz canbonlarim sonunda 2...kez hamile kalabildim.ama biraz karisik .simdi biliyorsunuz ben regl olamiyorum kistlerden sebep yine doktora gittim adetimi 2 gün gecmisti adet gunu hayatimda ilk defa pembe akintim oldu bi defa .bekledim regl olmayinca doktora gittim beta hcg bakti birsey cikmadi haliyle sol yumurtalikta 5cm kist arti polikistikler devam ediyordu.pembe akintiyi sordum kisttrndir dedi bana doktor.dedim benim suana kadar hep kistim oldu hic lekelenme olmadi hayret bisey.neyse tarlusali icmedin bekledim bekledim daganamayip 14 .gunuydu sanirim test yaptim ve silik 2.cizgi ..ertesi gunu kan verdim ilk kan testim 30 du.3.gun sabahi 150 oldu 6.gunu 1000kusur oldu ve doktra gittim .usttrn bakti adete gore 8 hafta cikmam lazimdi gebelikte cunku gec dollenmeye gore ben 6 hafta hesaplanistim iki hesaba da uymadi alttan bakinca 4+5haftalik cok sukur minnak bi kese gorduk ekstra bi kese daha gordu ama emin olamadi 2 haftaya netlesir dedi bebekte olabilir kaybolabilirde dedi hayirlisi allahtan bekliyorum simdilik ayin 31inde randevun var canbonlarim rabbim kim bekliyrsa nasip etsin bende saglikli sekilde kucagima alayim ins.bu arada abi olacak çinar da iyi okula gidip geliyor yarim gun biraz ağir abi zorluyor kendileri bu siralar kucuk ergen olma yolunda
Ya canım benim ciddi misinKizlar ben bebegimi kaybettim 1 bucuk hafta önce kalbi durmus dun kürtaj oldum hakkimda boylesi hayirlisiymis demekki rabbim oğluma uzun ömur versin insallah ...
hayirlisi dediğin gibi böyleymiş canım Rabbim oğluna sağlık ve uzun ömür versin inşallah Üzüldüm gerçekten.Kizlar ben bebegimi kaybettim 1 bucuk hafta önce kalbi durmus dun kürtaj oldum hakkimda boylesi hayirlisiymis demekki rabbim oğluma uzun ömur versin insallah ...
Canım sanırım senin tedavi de başarılı olmuş çok şükür çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYa canım benim ciddi misinamin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Evet canım çok şükür bir ben kalmıştım topikte :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin bütün isteyenlere nasip etsinCanım sanırım senin tedavi de başarılı olmuş çok şükür çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnnnn inşallah canım. Sabrın sonu selamet. Benim ikinci kızım doğdu. İlki çok zor oldu benim de 3. Aşılama da olmuştu ikincisi kendi kendine oldu hamd olsun.Evet canım çok şükür bir ben kalmıştım topikte :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin bütün isteyenlere nasip etsin
Çok şükür bin şükür canım çok zor gerçekten Rabbim evlatlarınızı hayırlı evlat eylesin sağlıklı uzun ömürleri olsunAminnnnn inşallah canım. Sabrın sonu selamet. Benim ikinci kızım doğdu. İlki çok zor oldu benim de 3. Aşılama da olmuştu ikincisi kendi kendine oldu hamd olsun.
Amin cümlemikinu insallinÇok şükür bin şükür canım çok zor gerçekten Rabbim evlatlarınızı hayırlı evlat eylesin sağlıklı uzun ömürleri olsun
Valla canım ilk oğlumda ben çok dua ettim tesbih çektim dua gruplarina üyeydim yine bu sitede çok sükur oglum oldu.rabbim uzun omürlu etsin isteyen herkese nasip etsin insallahDua, zikir vb okuyup bebeğini kucağına alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?