• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bugun bende kuş gozu gıbı bı kac damla kan gorundu peceteye kızlarrr :52::52: aa dedım adet oluorum heralde tık yok sımdı kesıldı :))) arkasından kahverengı akıntı basladı :27: noluo banaa acabaaa :52::52::52::52::52:

ne sadece kus gözü kadar mi amma nazliymis senin reglin :9:gözünaydin basliyo geliyo galiba.:52:gitsin kistler gelsin bebisler:16::16:

savunmami yaptim :52:,gereken yerlere mesajimida yazdim.:16::16:benim uykuda tekrar geldi.:10:kacirmadan yatim artik:37:

hepinizi öptüm :54::54::54:insaallah su an güzel bebisli yada hamisli rüyalar görüyorsunuzdur....:emir_bebek::49::9:

Canim benim bende anne degilm seni anlayabiliyorum kotu bi durum bende yakinlarimdan aldigim hamile haberlerini aldigimda cok uzulmustum ama simdi icimde umut var sanki adet olmadigim surece sana diyecegim su ki umudunu kaybetme asla. Yakin zamanda icinde kucuk bir umut olmasi dilegi ile.

güzel sözlerın için saol umutsuz insan yaşayamaz bendede her zaman umut var örnek önümüzdekı aydan yine umutluyum :) İNŞALLAH ALLAH seninde benimde kucagımızı bebeklerle doldurur...

Kizlar gunaydin ben geldim bugun kan testi yaptiricaktim randevu almak icin aradik fakat full dolu dediler durumu anlattik oda bu haftada adet olmazsan hamilesin dedi ve haftaya verdiler o zaman kan testine gerek yok dedi ultrasonla bakariz dedi. Yani??????:31:

Kizlar gunaydin ben geldim bugun kan testi yaptiricaktim randevu almak icin aradik fakat full dolu dediler durumu anlattik oda bu haftada adet olmazsan hamilesin dedi ve haftaya verdiler o zaman kan testine gerek yok dedi ultrasonla bakariz dedi. Yani??????:31:
tecrübeli eller hamile olduğunu söylüyosa bi bildikleri vardır :34:

bu ayda olmadıı yanıı bu ay beklemıyordum hamıle olmayı amaaa hamıle kalmısım fakatt gecen ayda boyle olduu kımyasal gebelık yasıyorum son ıkı aydırrr :5::5::5:

bu ayda olmadıı yanıı bu ay beklemıyordum hamıle olmayı amaaa hamıle kalmısım fakatt gecen ayda boyle olduu kımyasal gebelık yasıyorum son ıkı aydırrr :5::5::5:

Uff ne biliyim bekle beklee sikildim yaa :47: simdi 1 hafta daha beklicemm kafayi yicem :37:
evde test yaptın cıkmamıştı dimi
cnm kankam üzülüyorum halimize nolcak bu halimiz bebek istedikçe kayıplarımız artıyo :14::14:

Canimmm benim gecmis olsun insallah en kisa zamanda bi bebegin olur :49: Dikkat et kendine. :34:

cnm kankam üzülüyorum halimize nolcak bu halimiz bebek istedikçe kayıplarımız artıyo :14::14:

EVET CANIM 3. yada 4. gunu yapmistim ama negatif ti dr da idrarda 10 fln beklemesi gerekiyo dedi :17: 7.gunum

evett kımyasalları sayarsak 4 olacakkk :5::5::5::5:
Canimmm benim gecmis olsun insallah en kisa zamanda bi bebegin olur :49: Dikkat et kendine. :34:

tesekkur ederımmm cnmmm sende durumlar ne???

günaydın kızlar nasılsınız ?
benimde olmadı. kısmetse bidaki aya :((
birde ARISÜTÜ kullanıpta bi fayda gören oldu mu ?
hamelie kalmaya çok etkiliymiş netten arastırdıklarıma göre ?

Uff ne biliyim bekle beklee sikildim yaa :47: simdi 1 hafta daha beklicemm kafayi yicem :37:

merhaba.beklemek gerçekten berbat bir durum.ama neden beklediğini anlamadım.başka bir hastane yada labratuar falan yok mu oralarda.ben olsam mümkün değil bekleyemezdim vallahi.iyi sabrediyorsun

günaydın kızlar nasılsınız ?
benimde olmadı. kısmetse bidaki aya :((
birde ARISÜTÜ kullanıpta bi fayda gören oldu mu ?
hamelie kalmaya çok etkiliymiş netten arastırdıklarıma göre ?

cnm bende oyle duymustumdaa polen fılan almıstımm mıhdem bulandıı attımm :26::26: yıyemedımm ama cok faydası varmıs evett

Back
X