- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.981
Niye kimse online degill ya nerde millett
BEBEM gündüz girebilseydin amma kaynatirdik....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bende kuş gozu gıbı bı kac damla kan gorundu peceteye kızlarrraa dedım adet oluorum heralde tık yok sımdı kesıldı :))) arkasından kahverengı akıntı basladı
noluo banaa acabaaa
![]()
ne sadece kus gözü kadar mi amma nazliymis senin reglingözünaydin basliyo geliyo galiba.
gitsin kistler gelsin bebisler
![]()
Canim benim bende anne degilm seni anlayabiliyorum kotu bi durum bende yakinlarimdan aldigim hamile haberlerini aldigimda cok uzulmustum ama simdi icimde umut var sanki adet olmadigim surece sana diyecegim su ki umudunu kaybetme asla. Yakin zamanda icinde kucuk bir umut olmasi dilegi ile.
tecrübeli eller hamile olduğunu söylüyosa bi bildikleri vardırKizlar gunaydin ben geldim bugun kan testi yaptiricaktim randevu almak icin aradik fakat full dolu dediler durumu anlattik oda bu haftada adet olmazsan hamilesin dedi ve haftaya verdiler o zaman kan testine gerek yok dedi ultrasonla bakariz dedi. Yani??????![]()
tecrübeli eller hamile olduğunu söylüyosa bi bildikleri vardır![]()
evde test yaptın cıkmamıştı dimiUff ne biliyim bekle beklee sikildim yaasimdi 1 hafta daha beklicemm kafayi yicem
![]()
cnm kankam üzülüyorum halimize nolcak bu halimiz bebek istedikçe kayıplarımız artıyobu ayda olmadıı yanıı bu ay beklemıyordum hamıle olmayı amaaa hamıle kalmısım fakatt gecen ayda boyle olduu kımyasal gebelık yasıyorum son ıkı aydırrr![]()
bu ayda olmadıı yanıı bu ay beklemıyordum hamıle olmayı amaaa hamıle kalmısım fakatt gecen ayda boyle olduu kımyasal gebelık yasıyorum son ıkı aydırrr![]()
evde test yaptın cıkmamıştı dimi
cnm kankam üzülüyorum halimize nolcak bu halimiz bebek istedikçe kayıplarımız artıyo![]()
evett kımyasalları sayarsak 4 olacakkkevde test yaptın cıkmamıştı dimi
cnm kankam üzülüyorum halimize nolcak bu halimiz bebek istedikçe kayıplarımız artıyo![]()
Canimmm benim gecmis olsun insallah en kisa zamanda bi bebegin olurDikkat et kendine.
![]()
evett kımyasalları sayarsak 4 olacakkk
tesekkur ederımmm cnmmm sende durumlar ne???
gumus19 bende atladim konuya bana sordun zannettim :2::26:
Uff ne biliyim bekle beklee sikildim yaasimdi 1 hafta daha beklicemm kafayi yicem
![]()
günaydın kızlar nasılsınız ?
benimde olmadı. kısmetse bidaki aya(
birde ARISÜTÜ kullanıpta bi fayda gören oldu mu ?
hamelie kalmaya çok etkiliymiş netten arastırdıklarıma göre ?