- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.921
kizz delürtmeyin benibu ay hepiniz hamile olacaksiniz okadar yoksa gözükmeyin gözüme....
siz regli gecikenler yüzünden kendi derdimi unuttum,bir sürü test yaptirdim sonuclarini bile almaya gidemedim...
siz regli gecikenler yüzünden kendi derdimi unuttum,bir sürü test yaptirdim sonuclarini bile almaya gidemedim...
Bu isimin anlami nedir ve kiz ismimi erkekmi ? he bide anlami nedir?[/QU anlamı cennette cehennem ateşini söndüren tek çicek canımm , 18 yasında dövme olarak koluma yaptırdım kızım olursa bu isim olacak inşallahh :))
Bu isimin anlami nedir ve kiz ismimi erkekmi ? he bide anlami nedir?[/QU anlamı cennette cehennem ateşini söndüren tek çicek canımm , 18 yasında dövme olarak koluma yaptırdım kızım olursa bu isim olacak inşallahh :))
Cok guzel bi isim ama begendim Insallah olurda karen kizimiz
Cok guzel bi isim ama begendim Insallah olurda karen kizimiz
inşallah canımmm ya cok istiyorum suan dua ediyorum varya :)
sekerler cikmama lazim.aksam görüsürüz
aynen valla 4-0 hayat galiportada 4 hamilelik var ama sonuc 0 cocuk...su kan pihtilasmasi basima bela oldu . onunla mücadele ediyorum ya o beni yenecek yada ben onu
ne testi kız bunlar hormon testleri fln mı:26:siz regli gecikenler yüzünden kendi derdimi unuttum,bir sürü test yaptirdim sonuclarini bile almaya gidemedim...
hıhhh ben geldm sen cık akşama kaynanam gelcek be başım ağrıyo hiçbişey yapasım yoksekerler cikmama lazim.aksam görüsürüz
inşallah canımmm ya cok istiyorum suan dua ediyorum varya :)
Insallah tatlim Allah gonlumuze gore versin isteyen herkese versin umarim olur hemen karamsar olma bekleyelim bakalim..
Insallah tatlim Allah gonlumuze gore versin isteyen herkese versin umarim olur hemen karamsar olma bekleyelim bakalim..
evet canımmm hala ümitliyim yaa inşallah herkese istediğini verir rabbim
bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?