• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla :31::31:

geçmiş olsun bu arada canımmm , benim de gecikti 7 gün fakat bugün kan geldi çok olmasa da yarın idrar testi yapıcam hala ümitliyim ama

hoşgeldin canımm
hoşbulduk cnm naptınız kocalar iştemi gezmeye götürmedilermi sizi ne ayıp:ssz::ssz:
Selam canim hos geldin ben kan testi yaptiricam fakat yarin Almanyada yasiyorum burada 1-2 gun suruyo malesef sanada gecmis olsun usutmus olabilirsin :17:
hmm almanyayı bilemiycem tabi görmüşlüğüm bi yok bi yabancı memleket
sağol cnm üşüttüm galiba ağrıda var göğüslerimde :2::2:

hoşbulduk cnm naptınız kocalar iştemi gezmeye götürmedilermi sizi ne ayıp:ssz::ssz:

hmm almanyayı bilemiycem tabi görmüşlüğüm bi yok bi yabancı memleket
sağol cnm üşüttüm galiba ağrıda var göğüslerimde :2::2:

eşimin izin günleri farklı farklı bugünde calışıo maalesef.s tatil gününde evde dururmuyuz hiiç :)

bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla :31::31:

bi 5dk geri girim dedim:10:seni gördüm hosgeldin canim benim:16: bizde senin gözlerinden öperiz:38::38::38::38::52:gecmis olsun:50:yoksa hamismisin diyecektim ki cevabimi aldim:52::52:ne bide bu halde misafirmi agirlayacaksin hemde cok agir bi misafir:27::52:kaynana gelecek demek:26::26:allah kolaylik versin:18:testlerim hormon testleri su an tedavim tüp bebek merkezinde devam ediyo .aslinda hepsini yaptirmistim ama onlar bide biz yapalim dedi:ssz:

merhaba kızlarr nasılsınız bugün? :16: biz kocişimle denize nazır güzel bi yerde kahvaltı yaptık, valla iş-ev derken acayip bunalmışım, zaten kocişin yüzünü doğru düzgün göremiyorum.. yollarda ne kadar hamile, ne kadar bebe varsa aha böyle oluyom kıskançlıktan :37: hele o bebek eşyaları ooooyyy ooooooyyy

merhaba kızlarr nasılsınız bugün? :16: biz kocişimle denize nazır güzel bi yerde kahvaltı yaptık, valla iş-ev derken acayip bunalmışım, zaten kocişin yüzünü doğru düzgün göremiyorum.. yollarda ne kadar hamile, ne kadar bebe varsa aha böyle oluyom kıskançlıktan :37: hele o bebek eşyaları ooooyyy ooooooyyy

Merhaba canim sevindim adina :40: Bende o bebek esyalarina bayiliyorum hatta sirf orada vakit gecirmek icinn girip bakiyorum :52::52::52::52::52:

selam kızlar ben geldim:16:loori tam sana similleri anlatıyodumki bulmuşun bile çok sevindim:51:ee hadi kızlar nerdesiniz ya çok özledim ben sizleri:54:

allah şu çenelerinizi hiç kapamasın emi:16:heyecanlı heyecanlı okuyorum kızlar bitti çok şükür ama yoruldum ya:9:ee saat 9 kimse yok :50:

Back
X