• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selammm nasılsınız bu akşamm??haftasonu misafirlerim vardı yatılı.pek giremedim ama önemli bi durum yok sanırım..yeni arkadalşarımız olmuşş..çok sevindimm..hepsi hoşgeldiler..ve inşallah bu ay hepimiz ekim hamişleri topiğini de kurucazzzz:49::49::49:

Ben kendi adima hosbulduk canim insallah tek temmennimiz o umarim..:49::30:

yasakhayal&hayalot&sümeyye&rose_1903 nerelerdesiniz ayoll.başka forumlara mı daldınız valla bozulurum haaaa:20::20::20:

yok yok anladım sizin mesainiz daha başlamadı:28:ben sizi sabah takipederim anacım..bayyyy:5::5:

bugun bende kuş gozu gıbı bı kac damla kan gorundu peceteye kızlarrr :52::52: aa dedım adet oluorum heralde tık yok sımdı kesıldı :))) arkasından kahverengı akıntı basladı :27: noluo banaa acabaaa :52::52::52::52::52:

allaalla bana noluya yav.:18:yattim :37:simdi geri kalktim.bi bakim dedim.:53:ana bi de ne görüm kimse ugramamis:52:sayfalar cogalmamis.:1:bende offf cogalmistir nasil okuyacam diye telasa düsmüstüm.:ssz:..simdi geri rahatca yatabilirim....:27::27::27::27:

yasakhayal&hayalot&sümeyye&rose_1903 nerelerdesiniz ayoll.başka forumlara mı daldınız valla bozulurum haaaa:20::20::20:

yok yok anladım sizin mesainiz daha başlamadı:28:ben sizi sabah takipederim anacım..bayyyy:5::5:

BU BIR SAVUNMA MESAJIDIR:LÜTFEN HERKES OKUSUN:::

ben kendi adima konusayim.ben buradan baska hicbir yere gitmedim:17::17:...sizi baska topiktekilerle hic aldatmadim...:18::17: isim vermeyeyim ama baska forumlara girenler var aramizda.:17:kizlar yapmayin hani hep burda olacakdik allaalla :52: burasi benim ilk ve son göz agrim.baska yerde rastlamazsiniz bana.:17:varsada ancak ayni nicki kullanan baska kisiler olabilir....yani ben degilimdir......:17::18:

imza :YASAKHAYALINIZ:54:

Back
X