Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geçmiş olsun bu arada canımmm , benim de gecikti 7 gün fakat bugün kan geldi çok olmasa da yarın idrar testi yapıcam hala ümitliyim ama

hoşgeldin canımm
hoşbulduk cnm naptınız kocalar iştemi gezmeye götürmedilermi sizi ne ayıp
Selam canim hos geldin ben kan testi yaptiricam fakat yarin Almanyada yasiyorum burada 1-2 gun suruyo malesef sanada gecmis olsun usutmus olabilirsin
hmm almanyayı bilemiycem tabi görmüşlüğüm bi yok bi yabancı memleket
sağol cnm üşüttüm galiba ağrıda var göğüslerimde :2::2:

eşimin izin günleri farklı farklı bugünde calışıo maalesef.s tatil gününde evde dururmuyuz hiiç :)

bi 5dk geri girim dedimseni gördüm hosgeldin canim benim bizde senin gözlerinden öperizgecmis olsunyoksa hamismisin diyecektim ki cevabimi aldimne bide bu halde misafirmi agirlayacaksin hemde cok agir bi misafirkaynana gelecek demek:26::26:allah kolaylik versin:18:testlerim hormon testleri su an tedavim tüp bebek merkezinde devam ediyo .aslinda hepsini yaptirmistim ama onlar bide biz yapalim dedi

merhaba kızlarr nasılsınız bugün? biz kocişimle denize nazır güzel bi yerde kahvaltı yaptık, valla iş-ev derken acayip bunalmışım, zaten kocişin yüzünü doğru düzgün göremiyorum.. yollarda ne kadar hamile, ne kadar bebe varsa aha böyle oluyom kıskançlıktan hele o bebek eşyaları ooooyyy ooooooyyy

Merhaba canim sevindim adina Bende o bebek esyalarina bayiliyorum hatta sirf orada vakit gecirmek icinn girip bakiyorum

selam kızlar ben geldimloori tam sana similleri anlatıyodumki bulmuşun bile çok sevindimee hadi kızlar nerdesiniz ya çok özledim ben sizleri

allah şu çenelerinizi hiç kapamasın emiheyecanlı heyecanlı okuyorum kızlar bitti çok şükür ama yoruldum yaee saat 9 kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…