- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.941
bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla
hoşbulduk cnm naptınız kocalar iştemi gezmeye götürmedilermi sizi ne ayıphoşgeldin canımm
hmm almanyayı bilemiycem tabi görmüşlüğüm bi yok bi yabancı memleketSelam canim hos geldin ben kan testi yaptiricam fakat yarin Almanyada yasiyorum burada 1-2 gun suruyo malesef sanada gecmis olsun usutmus olabilirsin
hoşbulduk cnm naptınız kocalar iştemi gezmeye götürmedilermi sizi ne ayıp
hmm almanyayı bilemiycem tabi görmüşlüğüm bi yok bi yabancı memleket
sağol cnm üşüttüm galiba ağrıda var göğüslerimde :2::2:
allahım kocamın bi izin günü bile yok ne bahtsızımeşimin izin günleri farklı farklı bugünde calışıo maalesef.s tatil gününde evde dururmuyuz hiiç :)
allahım kocamın bi izin günü bile yok ne bahtsızım
kendi iş yeri var pazar günü bile cok yoğum çalışıyo sadece biraz erken kapatabiliyo neyse ben cıkıyım ciddi ciddi hasta olucam duramıyorum yatıyım misafir gelene kadar öpüyorumneden canımm ne iş yapıyoo
kendi iş yeri var pazar günü bile cok yoğum çalışıyo sadece biraz erken kapatabiliyo neyse ben cıkıyım ciddi ciddi hasta olucam duramıyorum yatıyım misafir gelene kadar öpüyorum
kendi iş yeri var pazar günü bile cok yoğum çalışıyo sadece biraz erken kapatabiliyo neyse ben cıkıyım ciddi ciddi hasta olucam duramıyorum yatıyım misafir gelene kadar öpüyorum
Gorusuruz canim kendine iyi bak..
bende cıkıyorum canımmm biraz yatıyım kendine iyi bak çok öpüldün :)
bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla
merhaba kızlarr nasılsınız bugün?biz kocişimle denize nazır güzel bi yerde kahvaltı yaptık, valla iş-ev derken acayip bunalmışım, zaten kocişin yüzünü doğru düzgün göremiyorum.. yollarda ne kadar hamile, ne kadar bebe varsa aha böyle oluyom kıskançlıktan hele o bebek eşyaları ooooyyy ooooooyyy
Merhaba canim sevindim adinaBende o bebek esyalarina bayiliyorum hatta sirf orada vakit gecirmek icinn girip bakiyorum
canim ya benimde gecikeli 7. gunum :)
selam kızlar ben geldimloori tam sana similleri anlatıyodumki bulmuşun bile çok sevindim ee hadi kızlar nerdesiniz ya çok özledim ben sizleri
hadı bakalm cnm bende bısı yok ıns sende vardır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?