Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

peki kutunun üstündede sekiller falan var orada bi tane smile var ,sende odami yok...

bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonra girince onada soralim bakalim.

kesin vardir ama bi terslik var .:44::44::44::44:

bi yerden kapali ama nerden onu anlayamadim:44::44:

bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonra girince onada soralim bakalim.

canım ben test yapmamıştım hani p.tesiyi bekliyordum bugün dustan cıktım kan geldi ama böyle içinde lekeler var gibi hamile degilmiyim ?

Saolsun gumus19 cvp verdi ama yine olmadi bende bilmyorum aslinda hersey acik gorunuyo ama neden yok onu bilemedim yinede cok sagol artik smile siz fln idare edicem

loori canim benim smilesiz olmaz bulmamiz lazim sana onlari...nereye saklandi bu yaramazlar acaba:44::44::44::44:

Saolsun gumus19 cvp verdi ama yine olmadi bende bilmyorum aslinda hersey acik gorunuyo ama neden yok onu bilemedim yinede cok sagol artik smile siz fln idare edicem

loori kullanıcı kontro paneli-hesabım-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editörü seç bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…