• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

peki kutunun üstündede sekiller falan var orada bi tane smile var ,sende odami yok...

bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonra :10: girince onada soralim bakalim.

kesin vardir ama bi terslik var .:44::44::44::44:

bi yerden kapali ama nerden onu anlayamadim:44::44:

bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonra :10: girince onada soralim bakalim.

canım ben test yapmamıştım hani p.tesiyi bekliyordum bugün dustan cıktım kan geldi ama böyle içinde lekeler var gibi hamile degilmiyim ?

Saolsun gumus19 cvp verdi ama yine olmadi bende bilmyorum aslinda hersey acik gorunuyo ama neden yok onu bilemedim yinede cok sagol artik smile siz fln idare edicem :D:D

loori canim benim smilesiz olmaz bulmamiz lazim sana onlari...:10:nereye saklandi bu yaramazlar acaba:44::44::44::44:

Saolsun gumus19 cvp verdi ama yine olmadi bende bilmyorum aslinda hersey acik gorunuyo ama neden yok onu bilemedim yinede cok sagol artik smile siz fln idare edicem :D:D

loori kullanıcı kontro paneli-hesabım-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editörü seç bakalım..

Back
X