Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bana kürtajda narkoz verdiler aylarca cigerlerim agridi simdide kucuk bisey kendini kasmadigin sürece hic bi sorun olmazz[/QUOTE]

teşekkür ederim canım

İstemediler mi senden filmmm:)

yok istemediler bi ay gidiyorum kist var bir ay gidiyorum kist yok çalışma var böyle 8 ay gitti işte .8 ayda 3 doktor .şimdikide dediki senin yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamadan kist oluyor pko vardı bendedebu ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi gönderdibende haydik hayırlısı dedim geldim evehiç biri film istemedi canım

hayalotcuğum çok şaşırdım neden istemedi ki.ben de 2 doktora gittim önce eşime ve bana tahlil yaptılar, alttan muayene oldum ve sonra rahim filmi dedi.. tüplerin açık mı değil mi ona bakacam sonra tedavi uygulayacağım dedi.. hiç de aşılama felan demedi, önce ilaç tedavisiyle başlarız dedi.

Heaa anladim cnm .cok yorgunum yaa kac gndur misafirlerle ugrasiyorum bide dünkü olay kapak oldu

kızlar siz konuşun ben yatıyorum yarın annemler gelicek gündüz giremem ama akşam burdayım allahın izniylehepinizi öpüyorum canlarımbol sohbetler sizehayalotunuz gider

şu doktorun adresini bi yazsana güzelim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…