Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yavbi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim

karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yavbi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim

bitanemmm hiç yok yaa arıyorum yeni evli bi arkadasım daha var onda da yok,eşimde çalışıyo bugün,yarın hemmen size sölücem umarım hamileyimdir çok ümitlenmiştim;(

bitanemmm hiç yok yaa arıyorum yeni evli bi arkadasım daha var onda da yok,eşimde çalışıyo bugün,yarın hemmen size sölücem umarım hamileyimdir çok ümitlenmiştim;(

tamam oldu ama bak yarin kimseciklere söylemeden önce bize yazallah yardimcin olsun insaallah hamis olursun....

Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi

loori sende yarin yapacaktin demi.:44:sende ilk buraya yaz,yav ne güzel olur ikinizdende hamis haberleri gelse....

Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi

canim benim valla ben hic kan testi yaptirmadim,4 hamileligimide hep idrar testinde ögrendim,hic ugrasamam öyle kan testiyle falan.idrar testi beni hic kandirmadi,o yüzden ben hep idrar testi yapiyorum,sen hic idrar testi yapmismiydin....

Slm kızlar naber nasılsınız :103: 2 gündür misafirim var nete giremiyorum.. Hamiş haberimiz var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…