- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.821
insaallah canim benim.bende cok umutluydum yadua ediyorum durmadan canımm beklemediğimiz bi anda ümitlendik simdi kötü olduinsaallah devami gelmez su an bile dua ediyorum...
Yaşa 8 scopons canm ya su kza bulalim smileleri...
insaallah canim benim.bende cok umutluydum yainsaallah devami gelmez su an bile dua ediyorum...
teşekkürler bitanemm dualarınız hep benimle olsun inşallah hamileyimdir
Canim benim coooooooooooooooooooooooooooooooooook saolum kizlar kacaklar en sonunda bulundu
ana bulmussssss 8scorpions insaallah bu ay hamis olursun,cünkü bizi sevindirdin allah ta seni sevindirsin......
karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yavbi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim
karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yavbi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim
Al benden de o kdar bende merak ettim valla ama bugunde pazar gerci eczaneler kapali ama..
evet bitanemm yarın yapıcamm inşallah hamileyimdir ya;(
bitanemmm hiç yok yaa arıyorum yeni evli bi arkadasım daha var onda da yok,eşimde çalışıyo bugün,yarın hemmen size sölücem umarım hamileyimdir çok ümitlenmiştim;(
Insallah canim ya yarin hemen sonuclari veriyomu kan icin
tamam oldu ama bak yarin kimseciklere söylemeden önce bize yazallah yardimcin olsun insaallah hamis olursun....
Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi
test yapıcam canımm
Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah diledigimiz gibi olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?