Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim benim valla ben hic kan testi yaptirmadim,4 hamileligimide hep idrar testinde ögrendim,hic ugrasamam öyle kan testiyle falan.idrar testi beni hic kandirmadi,o yüzden ben hep idrar testi yapiyorum,sen hic idrar testi yapmismiydin....

Idrar testi yaptim evet ama negatif cikti hala da olmadim yarinda kan testi yaptiricam oyle dusunuyorum iste gerci terminde almadik ama bakicaz artik :18:

Idrar testi yaptim evet ama negatif cikti hala da olmadim yarinda kan testi yaptiricam oyle dusunuyorum iste gerci terminde almadik ama bakicaz artik :18:

loori ben senin yerinde olsam kan testi yerine kadin dogumcuma gider regl olmadim der untersuchen olurdum. o zaman herseyi ögrenirdim ...

karenimmm bide aksamda yaz buraya kanama hakkinda bilgi ver azaliyomu yoksa cogaliyomu diye....

loori ben senin yerinde olsam kan testi yerine kadin dogumcuma gider regl olmadim der untersuchen olurdum. o zaman herseyi ögrenirdim ...

Daha gecen ay trdeydim gittim doktora bakildim fln hic bisey yok dedi hersey normal bu ay boyle oldu o yuzden kan testi yaptirmak istiyorum bende.:44:

Daha gecen ay trdeydim gittim doktora bakildim fln hic bisey yok dedi hersey normal bu ay boyle oldu o yuzden kan testi yaptirmak istiyorum bende.:44:

anladim ozaman yaptir testide ne zaman cikarsa o zaman yaz...hic böyle gecikmismiydi....

mrb arkadaslar aynı sorun bendede var 43 gundur rengl olamıyorum:/ sadece göguslerım sıstı baska hıcbır belirti yok napmam lazm acaba hamılemıyım sizce ?

kizlar sorum ikinizede ilk hamileliginiz mi olacak???:44::44::44:

anladim ozaman yaptir testide ne zaman cikarsa o zaman yaz...hic böyle gecikmismiydi....

4-5 aydir duzene girmisti gerci diger gecikmelerde 2 yada 3.gunu anliyodum adet olacagimi kasiklarim fln hemen agrimaya basliyodu diyodum adet olucam diye ama simdi 6.gunum geceli ve bi yerim agrimiyo ne kasik ne baska bisey :26::26:

edaaa canim cok gecikmis hic test ne yapmadin mi yada doktora hic gitmedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…