- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.841
canim benim valla ben hic kan testi yaptirmadim,4 hamileligimide hep idrar testinde ögrendim,hic ugrasamam öyle kan testiyle falan.idrar testi beni hic kandirmadi,o yüzden ben hep idrar testi yapiyorum,sen hic idrar testi yapmismiydin....
Idrar testi yaptim evet ama negatif cikti hala da olmadim yarinda kan testi yaptiricam oyle dusunuyorum iste gerci terminde almadik ama bakicaz artik:18:
loori ben senin yerinde olsam kan testi yerine kadin dogumcuma gider regl olmadim der untersuchen olurdum. o zaman herseyi ögrenirdim ...
karenimmm bide aksamda yaz buraya kanama hakkinda bilgi ver azaliyomu yoksa cogaliyomu diye....
Daha gecen ay trdeydim gittim doktora bakildim fln hic bisey yok dedi hersey normal bu ay boyle oldu o yuzden kan testi yaptirmak istiyorum bende.:44:
karenimmm bide aksamda yaz buraya kanama hakkinda bilgi ver azaliyomu yoksa cogaliyomu diye....
anladim ozaman yaptir testide ne zaman cikarsa o zaman yaz...hic böyle gecikmismiydi....
mrb arkadaslar aynı sorun bendede var 43 gundur rengl olamıyorum:/ sadece göguslerım sıstı baska hıcbır belirti yok napmam lazm acaba hamılemıyım sizce ?
canımmm bide simdi okudum int yerlesme oluomuş,eger öle bişe oluosa rahimde ağrı olur mu benim oluo da suan .s.s
kizlar sorum ikinizede ilk hamileliginiz mi olacak???:44::44::44:
kizlar sorum ikinizede ilk hamileliginiz mi olacak???:44::44::44:
aslinda olabilir onun icin soruyorum zaten kanamanin derecesini.... bende olmustu mesala agrilar,
aslinda olabilir onun icin soruyorum zaten kanamanin derecesini.... bende olmustu mesala agrilar,
keşke test yapsaydın bu kadar gecikmeye canım
peki sende hamileliğinde kanama olmusmuydu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?