• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yav:16:bi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim:53:

karenimmm evde test falan yokmu ya .yarini bekleyemeyecegim yav:16:bi yapsan diyorum,varsa mutlaka cikar,cünkü 7 gün gecmis..cok merak ettim:53:

bitanemmm hiç yok yaa arıyorum yeni evli bi arkadasım daha var onda da yok,eşimde çalışıyo bugün,yarın hemmen size sölücem umarım hamileyimdir çok ümitlenmiştim;(

bitanemmm hiç yok yaa arıyorum yeni evli bi arkadasım daha var onda da yok,eşimde çalışıyo bugün,yarın hemmen size sölücem umarım hamileyimdir çok ümitlenmiştim;(

tamam oldu ama bak yarin kimseciklere söylemeden önce bize yaz:52:allah yardimcin olsun insaallah hamis olursun....:16::16::16:

Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi :43:

loori sende yarin yapacaktin demi.:44:sende ilk buraya yaz:9:,yav ne güzel olur ikinizdende hamis haberleri gelse....:16::16::16::16::16:

Bisey sorcam canim sana burada kan testlerini ne zaman veriyolar bende yarin yaptiricam ama esim 1-2 gun diyo oylemi :43:

canim benim valla ben hic kan testi yaptirmadim,:34:4 hamileligimide hep idrar testinde ögrendim,hic ugrasamam öyle kan testiyle falan.idrar testi beni hic kandirmadi,o yüzden ben hep idrar testi yapiyorum,sen hic idrar testi yapmismiydin....:53:

Slm kızlar naber nasılsınız :103: 2 gündür misafirim var nete giremiyorum.. Hamiş haberimiz var mııııı :16:

Back
X