- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.801
peki kutunun üstündede sekiller falan var orada bi tane smile var ,sende odami yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki kutunun üstündede sekiller falan var orada bi tane smile var ,sende odami yok...
bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonragirince onada soralim bakalim.
kesin vardir ama bi terslik var .:44::44::44::44:
bi yerden kapali ama nerden onu anlayamadim:44::44:
bende anlamadim simdi .bide hayalot ilgilensin,ondada yoktu bulmustu daha sonragirince onada soralim bakalim.
kesin vardir ama bi terslik var .:44::44::44::44:
bi yerden kapali ama nerden onu anlayamadim:44::44:
regl günün mü bu gün karenimmm...:44:
hayır 7 gün gecikmişti canımm bugunde kanama oldu
canim ya bi test yapsana artik yada yapmismiydin.,agrin falan varmi.
yaa p.tesiyi bekliyordum canımm ama beklemiodum böyle olmasını , ağrım kasıklarımda var biraz
yaa p.tesiyi bekliyordum canımm ama beklemiodum böyle olmasını , ağrım kasıklarımda var biraz
Leke lekemi oldum yoksa tamamen sokuldun mu biraz daha bekle bakalim eger sokulmediysen sokulcekmi diye.
o zaman söyle yap bu gün bekle kanaman devam edecekmi yoksa kesilecekmi :44:
tamam canım bekliyim umarım kesilir.s[/Q
insallah kesilir canim..
Saolsun gumus19 cvp verdi ama yine olmadi bende bilmyorum aslinda hersey acik gorunuyo ama neden yok onu bilemedim yinede cok sagol artik smile siz fln idare edicem![]()
peki diger adet kanamanlarindan farklimi aynimi....
tamam canım bekliyim umarım kesilir.s[/Q
insallah kesilir canim..
dua ediyorum durmadan canımm beklemediğimiz bi anda ümitlendik simdi kötü oldu![]()
loori kullanıcı kontro paneli-hesabım-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editörü seç bakalım..