Canım hamilesin ne iğnesi o iğne öyle 16 17 gün etkisi süren bişey değil kiAma belirtim yok şuan ya bilmiyorum hamilr degil gibiyim. Bugun eger açıksa gidebilirim
Belirti olmaz zaten biz kendimiz arıyoruz belirti çoğu kişide belirti olmaz kan ver canımAma belirtim yok şuan ya bilmiyorum hamilr degil gibiyim. Bugun eger açıksa gidebilirim
Aynenn benim aradığım belirti de hamilelik değil kesinlikle iğne etkisi geçti mi geçmedi düşüncesi yoksa hamilelik çook çok erkenBelirti olmaz zaten biz kendimiz arıyoruz belirti çoğu kişide belirti olmaz kan ver canım
Bende onu merak ediyorum iğnenin etkisi geçmedimi acaba diye. Doktora göre yarın test yapmam lazımdıAynenn benim aradığım belirti de hamilelik değil kesinlikle iğne etkisi geçti mi geçmedi düşüncesi yoksa hamilelik çook çok erken
Benim de yapmışlığım var öyle şeylerYurtdışında prosedür belki farklıdır. Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye git acile hamile olabileceğini de söyle . Test yaparlar zaten herhangi bir tedavi ilaç uygulamadan önce ( bende sağlıkçıyım da kızlar, test yapmak için haftasonu çok kişi gelirdi
Kız kaç gun olmus iğne kalmamıştır ki ben de o etkiyi göreyim diye iğnenin 7. Günü test yaptım silikti 9. Günü yine yaptım negatifti tamamen gitmiştiBende onu merak ediyorum iğnenin etkisi geçmedimi acaba diye. Doktora göre yarın test yapmam lazımdı
Bay demek öyleBenim de yapmışlığım var öyle şeyler
Ya biz şimdi çok daha fazla yorum yapmayalım . Allah korusun negatif çıksa üzülürüm çok . O yüzden sen ne yap et bugün test yaptır bize at ki seni gönül rahatlığıyla tebrık edelimBende onu merak ediyorum iğnenin etkisi geçmedimi acaba diye. Doktora göre yarın test yapmam lazımdı
Öyle gerçektenYa biz şimdi çok daha fazla yorum yapmayalım . Allah korusun negatif çıksa üzülürüm çok . O yüzden sen ne yap et bugün test yaptır bize at ki seni gönül rahatlığıyla tebrık edelim
Ben öyle yaparsam gülme krizine girerim ya. Hiç rol yapamamYurtdışında prosedür belki farklıdır. Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye git acile hamile olabileceğini de söyle . Test yaparlar zaten herhangi bir tedavi ilaç uygulamadan önce ( bende sağlıkçıyım da kızlar, test yapmak için haftasonu çok kişi gelirdi
napiyosun cnmÖyle gerçekten
bnde napim valla cnm uzaniyom gunduz surekli uzaniyom bn aksamlari sadece yuruyus icin kalkiyom bizimkiler sicaktan kendini denize attilar gittiler yani eltimle bn kaldimTembellikaslında kalkıp lavaboyu falan temizleyip söyle bi evi toparlamam lazım ama kalkamiyorum sen napıyosun
Ay geçmiyor dimi zaman az kaldı ama sanki az kaldıkça daha da bi geçmiyorbnde napim valla cnm uzaniyom gunduz surekli uzaniyom bn aksamlari sadece yuruyus icin kalkiyom bizimkiler sicaktan kendini denize attilar gittiler yani eltimle bn kaldim
yok bacim yok yaklastikca geriliyom bn gecmesin bosverAy geçmiyor dimi zaman az kaldı ama sanki az kaldıkça daha da bi geçmiyor
yok kiz yapmam artik adet gunume kadar yapmam bacim bn nasil cesaret edeyimO da vartest yapcan mi bugün ben bugün test yapmadimya icim daha bi sıkılıyor
Kız cesaret edemeyecek bir şey yokki iğne etkisine bakıyorsun sen ilk negatifi görmek o kadar etkilemiyor insanı ha iğne etkisi gitmiş diyorsun asıl iş ondan sonraki testlerdeyok kiz yapmam artik adet gunume kadar yapmam bacim bn nasil cesaret edeyim
kiz tm iste bnde ondan yapamiyon ignemin etkisi bgn tam gecmistir artik bundan sonraki gunler yapamamki ya negatif cikarsaaa ayyy napariiim bnnnKız cesaret edemeyecek bir şey yokki iğne etkisine bakıyorsun sen ilk negatifi görmek o kadar etkilemiyor insanı ha iğne etkisi gitmiş diyorsun asıl iş ondan sonraki testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?