Canım benim bu ay ilk tedavide. Adetin 5. Günü başladım beş gün klomen kullandım 12. Gün solda 6mm sağda da 3 küçük yumurta vardı. 15. Gün soldaki 19mm oldu sagdada 6mm ve 2 küçük vardı ertesi gün catlatma oldum ondan 2 gün sonra da aşılama yapıldıklomeni ne zamandır kullanıyorsunuz benim baya oldu ya ondan ilk etki ettiği gibi etki etmiyor normalde 2-3 yumurta büyürdü şimdi tek zorla büyüyor
Bi defa kullandım yani klomeniklomeni ne zamandır kullanıyorsunuz benim baya oldu ya ondan ilk etki ettiği gibi etki etmiyor normalde 2-3 yumurta büyürdü şimdi tek zorla büyüyor
Neden aşılamaya başladın canım öncesinde tedavi gçrdün müCanım benim bu ay ilk tedavide. Adetin 5. Günü başladım beş gün klomen kullandım 12. Gün solda 6mm sağda da 3 küçük yumurta vardı. 15. Gün soldaki 19mm oldu sagdada 6mm ve 2 küçük vardı ertesi gün catlatma oldum ondan 2 gün sonra da aşılama yapıldı
Süper inşallah son olur :)Bi defa kullandım yani klomeni
Doktorum süreci öyle götürdü canım zaman kaybetmek de istememiş olabilir ben öğretmenim yaz tatili diye bu ay başladım tedaviye normalde nisan ayında yönlendirmisti doktorNeden aşılamaya başladın canım öncesinde tedavi gçrdün mü
İnşallah hepimizinSüper inşallah son olur :)
Bencede güzel düşünmüş hsg çektirdin miDoktorum süreci öyle götürdü canım zaman kaybetmek de istememiş olabilir ben öğretmenim yaz tatili diye bu ay başladım tedaviye normalde nisan ayında yönlendirmisti doktor
İnşallah hepimizin
Bende oyleyim 2 gundur baya uykum varYa bide benim 2 gündür habire uykum geliyorŞuan uyumak üzereyim yine
Kürtaj olduğum için aslında bu ay istedim ama muayeneni temiz gördüm o yüzden bu ay direk tedaviye başlayalım eğer pozitif sonuç alamazsak diğer adetinden sonra çekelim dedi tedaviye başlayınca beni de rahatlattı açıkçası umutlulardi umarım güzel bi sonuç da alırım bu ayBencede güzel düşünmüş hsg çektirdin mi
Ya bide benim 2 gündür habire uykum geliyorŞuan uyumak üzereyim yine
Sizde bisiler vaaaarBende oyleyim 2 gundur baya uykum var
Azindann ball damliyorr insallahSizde bisiler vaaaar
Aklımda tutamiyom ya kimin kaçıncı günü diye
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canimmAzindann ball damliyorr insallah
Canmm aslinda ben 5 gun die sayiyorum ama galiba asilama gunu sayilmiyor sayilmasa 4
Cumartesi gunu oldum asilama
Ayy bi olsunn sade ilk sizlen paylasicammHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canimm
Kızlar bişey sorsammmhafta sonu arkadaşın düğünü var ayrı şehirlerdeyiz 600 km felan var araçla gitmeyi düşünüyoruz. Doktora sordum şimdi ama daha dönüş yapmadı. Sizce bi sorun olur mu gitmesem daha mı iyi?
Takır tukur yollar değilse sorun olacağını düşünmüyorum yaKızlar bişey sorsammmhafta sonu arkadaşın düğünü var ayrı şehirlerdeyiz 600 km felan var araçla gitmeyi düşünüyoruz. Doktora sordum şimdi ama daha dönüş yapmadı. Sizce bi sorun olur mu gitmesem daha mı iyi?
Biz de burda yata yata büyütüyoruzTakır tukur yollar değilse sorun olacağını düşünmüyorum yaben dün bı yorumda okudum sağlıkçı kadın doktora aşılama sonrası 2 gün izin alayım mı dinleneyım mi demiş yok gerek yok demiş . Diğer gün nöbetine gitmiş kadın. Bide bitanesi spor yapıyormuş doktor sporuna devam edebılırsın demiş ağırlık kaldırma hariç
oynamiycaksan git biz nigdelilerin dugunu cok hareketli sizi bilmemdeKızlar bişey sorsammmhafta sonu arkadaşın düğünü var ayrı şehirlerdeyiz 600 km felan var araçla gitmeyi düşünüyoruz. Doktora sordum şimdi ama daha dönüş yapmadı. Sizce bi sorun olur mu gitmesem daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?