bak seeeen burnuma yine bir ikna kokusu geliyooBence senin de iğne etkisi geçti
Benim ne önce ne sonra bakmadı. Sadece yumurtamın aşılama için yeterli büyüklüğe ulaştığı gün e2 baktı 338 çıkmıştı 6 günlük gonal f sonrasıAşılamadan 1 hafta sonra progesteron hormonuna bakacak mı doktorunuz benim bakmıştı
Bende bıseyler atıştırdım tam bitsin yazayım dedim bugün kaşık ağrım geçti yok diye başladı hafiften şimdi yine bu sefer sağ sol değil kasık bölgemın hepsine yaygınEee bugün ne var ne yok kızlar anlatın bakalım
Insallah canmmmInsallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalim Rabbım bizimde yüzümüze gülsun
Ilk okuduğumda bu iyiye işaret diye geçti içimdenBende bıseyler atıştırdım tam bitsin yazayım dedim bugün kaşık ağrım geçti yok diye başladı hafiften şimdi yine bu sefer sağ sol değil kasık bölgemın hepsine yaygın
İnşallah gülüm yaIlk okuduğumda bu iyiye işaret diye geçti içimden
cnm burasi cok sicak terliyom o yuzden her aksam yapiyom bn yaaHic aklıma gelmedi bu benim bi gün yapıp bi gün yapmiyom ben
Hic aklıma gelmedi bu benim bi gün yapıp bi gün yapmiyom ben
Ben sadece 1 kere yaptım bi gittiğim gün bide dün işte . Çok sıcak olmadığı sürece sorun olmaz bence. Ama asla sıcak almayın ılık olsun.kizlar ya siz banyoyu ne sıklikta yapiyisunuz sık banyo yapmak asilama icin sorun olmaz demi
Klomen kullandım sağ tarafta 19 mm olmuştu çatlatma iğnesi vuruldum canımSeni bekliyoruz caaağnıımmm
Asilamadan önce klomen falan kullandın mı yumurtalar ne durumdaydı canım anlat bakalım biraz
Belki de yazmışsındır ama burda aklımda tutamıyorum kim nasıldı diye
nerelisin cnm sen anlasilan serin bir yerde yasiyonBen sadece 1 kere yaptım bi gittiğim gün bide dün işte . Çok sıcak olmadığı sürece sorun olmaz bence. Ama asla sıcak almayın ılık olsun.
Sıcak su olmadığı sürece bi sey olmaz herhalde canım ya burası serin oluyor ya gündüz 1ile 5 arası sıcak sadece onun dışında serin gece sogukcnm burasi cok sicak terliyom o yuzden her aksam yapiyom bn yaa
Kız ben de klomen kullandım solda 19 ol sağda 6mm yumurta varken ovitrelle vurundumKlomen kullandım sağ tarafta 19 mm olmuştu çatlatma iğnesi vuruldum canım
benim odamda klima yok salonda klima bn pervane kullaniyon oda anca kendini üfürüyoYokk ama klima açık 7-24
Benim tek tüpüm tıkalı sağ açık ondan sağa odaklandık solda büyümedi zatenSıcak su olmadığı sürece bi sey olmaz herhalde canım ya burası serin oluyor ya gündüz 1ile 5 arası sıcak sadece onun dışında serin gece soguk
Kız ben de klomen kullandım solda 19 ol sağda 6mm yumurta varken ovitrelle vurundum
Ben gonal f kullandım canımklomeni ne zamandır kullanıyorsunuz benim baya oldu ya ondan ilk etki ettiği gibi etki etmiyor normalde 2-3 yumurta büyürdü şimdi tek zorla büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?