- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
kiz dur acma o konulariWaww sen nerelerdesin ya test falan yaptın miiii ses veeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz dur acma o konulariWaww sen nerelerdesin ya test falan yaptın miiii ses veeer
Eşimde Niğdeli ama oynamayı tercih etmiyorum zaten tek derdim şuan yolculukoynamiycaksan git biz nigdelilerin dugunu cok hareketli sizi bilmemde
ciddimissin hmm kiz oynamiycaksan git yolculuktan bisey olmaz bn oynuycan sandimEşimde Niğdeli ama oynamayı tercih etmiyorum zaten tek derdim şuan yolculuk
şaka yapmistim bnNolduuuu
Zaten ben sormazdım doktora eşim sor diye deli etti beni şimdi öyle dediğini duyunca hayatta götürmez beni.ciddimissin hmm kiz oynamiycaksan git yolculuktan bisey olmaz bn oynuycan sandim
hangi kadin cnmBu arada doktorum geri dönüş yapmış mecbur değilsen gitme demiş. Mecbur değilim ama gitmek istiyorum ya sanki çok abartıyor gibi geliyor bana herkes herşeyi yapıyor bu kadın elinden gelse beni hastaneye yatıracak
Doktorhangi kadin cnm
siz nasil isterseniz oyle yapin madem biz karismayalim bu işeZaten ben sormazdım doktora eşim sor diye deli etti beni şimdi öyle dediğini duyunca hayatta götürmez beni.
haaa bnde kaynanan sandim yemin ederim bayanmi doktorun bana bayan hic denk gelmedigi icin alismisim erkek doktorlaraDoktor
Bence eşime bu konuda küçük beyaz bir yalan söyleyebilirimsiz nasil isterseniz oyle yapin madem biz karismayalim bu işe
Doktor kadın
Evet canım kadın doktor tercih ediyorum genelde zaten 4 yıldır aynı doktordayım güvenli alandan çıkamıyorumhaaa bnde kaynanan sandim yemin ederim bayanmi doktorun bana bayan hic denk gelmedigi icin alismisim erkek doktorlara
Doktor demiş ama bilemedim canım sen ölç tartBu arada doktorum geri dönüş yapmış mecbur değilsen gitme demiş. Mecbur değilim ama gitmek istiyorum ya sanki çok abartıyor gibi geliyor bana herkes herşeyi yapıyor bu kadın elinden gelse beni hastaneye yatıracak
bak bu cok iyiydi aynen girmeyelim biz aranizaKarı koca arasına girilmez