Ay gorduuum hafif ikinci çizgi vaaaaarrr canım sen bence her gün tekrarla testi kanı ne zaman vercenBak üstteki akşam yapmıştım alttakini sabah yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gorduuum hafif ikinci çizgi vaaaaarrr canım sen bence her gün tekrarla testi kanı ne zaman vercenBak üstteki akşam yapmıştım alttakini sabah yaptim
hep ayni sorularAy gorduuum hafif ikinci çizgi vaaaaarrr canım sen bence her gün tekrarla testi kanı ne zaman vercen
Cuma vereyim diyorum ama belirti falan yok ya aşılama sonrasi 5 gün falan oldu accayip kasık agrisi iğneden dedim kendi kendimeAy gorduuum hafif ikinci çizgi vaaaaarrr canım sen bence her gün tekrarla testi kanı ne zaman vercen
asilamada 5.gunmu bgnCuma vereyim diyorum ama belirti falan yok ya aşılama sonrasi 5 gün falan oldu accayip kasık agrisi iğneden dedim kendi kendime
Canım senin aşılama 10 iğne 12 gün olmuştu dimi eğer böyleyse kan için cuma tam günü zaten bence eğer istersen o güne kadar idrar testini tekrarla o gün de kan ver ama bu konuştuklarımıza bakarak ben şuan senin hamile olduğunu düşünüyoruuuumCuma vereyim diyorum ama belirti falan yok ya aşılama sonrasi 5 gün falan oldu accayip kasık agrisi iğneden dedim kendi kendime
hmmm anladim cnm sende biseyler var anladim bnHayır ilk 5 gün oldu kasık agrisi falan bugün 10.gün aşılama olali
kiz Emine milleti teste nasil iknsa ediyon oyle sen niye yapmiyonCanım senin aşılama 10 iğne 12 gün olmuştu dimi eğer böyleyse kan için cuma tam günü zaten bence eğer istersen o güne kadar idrar testini tekrarla o gün de kan ver ama bu konuştuklarımıza bakarak ben şuan senin hamile olduğunu düşünüyoruuuum
cnm keske erken gebelik testi yapsn birde onda kesin sonuc cikarOfff nasi beklicem iki gun
Kız 10 gün beklemissin söyletme beni her gün yap bize de at ama bak idrar testini cuma da kan ver bize at yine bakOfff nasi beklicem iki gun
gecmisya iste ignenin etkisi naptiysan artik igneyiKız cuma yapacam ya benim daha bugün 6. Gun
karnima agrilar girdi gulmektenAy cidden o da kafamı kurcalamiyor değil ha benim hala
benimkide bir turlu gecmiyomusYap bakım bugün test senin iğne etkisi duruyor mu