Bu adamın sorunu ne?

Arkana bakmadan ayrıl. Konumu okurken bana afaganlar bastı,sıtkım sıyrıldı. Kesinlikle arkana bakma ve ayrıl derim.

Ayrilir misin bilemem ama evi mutlaka ayir. Sorumluluk yok bi kere. Oh yan gel yat isleri yapilsin arkasi toplansin. Ben de su birlikte yasama olayini bi turlu anlamiyorum. Cok mu gec kaldiniz bi erkege hizmetci olmak icin? Bi kere birlikte yasamak ozgurlugu kisitlar. Ne zorun var ki senin? Tamam sevgilisiniz ama iliski ayri evlerde cok daha guzel yurutulebilir bence. Evleri ayirin ve siz de guzelce derslerinize odaklanin. Hem sinirleriniz duzelir. O da bilgisayar basinda oturarak zenginlik hayalleri kursun

Tamda bu dur .Sevgiliylen nicin ayni evde yasarsıniz .O sizin cocuğunuz yada esiniz degil .Nićin bu sorumlulugun altina girersiniz .Ayrı evlerde canım cicim yasamak varken birde ögrencisin niye adama yemek yapıyorsun .Hofff daral geldi.
Ayri eve çık.Adamin evlilik halinin demosunu yaşamışsin ayrıl.

Ayırın işleri, yemeği temizliği bulaşığı herşeyini kendi yapsın siz de sadece kendi işinizi yapın. Madem kendisi teklif etti o durumu yaşasın bakalım önüne getirilen yemek kadar yıkanan hazır çamaşır kadar kolay mıymış :)

Evlenmeyi de bin kere daha düşünün, düzelmediği sürece böyle bir insanla aynı evde hayat geçirmek zor

Şimdi bir tane orkestra kiralayıp evin salonuna yerleştiriyoruz. Sonra orkestradan tak sepeti koluna herkes kendi yoluna şarkısını istiyoruz. Arkasından sepet havası üstüne bir de cila niyetine sen yoluna, ben yoluma şarkısını çaldırtırken beyefendinin evden gidişini izliyoruz. Bu arada çekirdek ve kola eşliğinde seyretmenizi de öneririm.

Ahahahahha Çok alemsiniz, aklımın bir köşesine yazdım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…