- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
Niyetim o değil tabiiki :)))Siz beni bu adamdan ayırmadan rahat edemeyeceksiniz.
Anladim erkek arkadasinuz evlilik istiyormu ilerde hic soyledimiEvet, ikimizin de babalarımız dışında ailelerimiz biliyor. İkimiz de babalarımızla görüşmüyoruz zaten.
Niyetim o değil tabiiki :)))
Yaa canim size yazık değil mi? Insanlar çocuklarına bakmıyor sizin kadar. Genceciksiniz, öğrencisiniz en güzel zamanlarınızda bi köşe yastığının bulaşıklarını yıkıyorsunuz.
Siz değersiz misiniz? Hayır. Peki ona muhtaç mısınız? Tabiiki hayır. Ben olsam ilişkinin şartlarını kendim belirler, canı isteyen uyum sağlar istemeyene de kapı orada derdim. Ki dedim de :)
Anladim erkek arkadasinuz evlilik istiyormu ilerde hic soyledimi
Sevgiliniz felsefik dusuncelere iliskin calismalara yonelik biri degil miydi?
Ne zaman serbest piyasa ekonomisine geçiş yapip köşeyi dönme hayalleri kurmaya başladi?
Aslinda normal bir iliskide olanlar olmus size de.
Hersey iyi hoş baslar guzel zamanlar gecirilir arada ufak surtusmeler vs tolere edilir zaman gecer...
Tekduzelik baslar hersey göze batmaya baslar tasinilan yūk agirlasir vs.
Sizin sorununuz iliskinize fazlaca anlam yuklemis olmaniz ve hala vazgecilmez kılmak icin epey bir tepe noktada tutmaniz.
Yapilan delilikleri çözūmlemeye calismaniz vs. iyi guzel de bir dönūp baksaniza hayatiniza:
Bu iliski hayatiniza nasil bir anlam katiyor
Bireysel ya da sosyal yasantinin neresindesiniz
Beyninizde ya da yureginizde nasil bir yansimasi nasil bir anlami var.
Yillara yayilan içi boş kof bir iliski mi yoksa nitelikli hayata anlam katan bir iliski mi?
Burdan bakinca ilk görünen sey fazlasiyla Yorucu bir iliski.
Sorunlarin cozumu bu olmaz ama erkek arladasiniz sizi yıldırmak ister gibi bi hal gordumYani açıkçası ben şartlar bebek sahibi olmak için olgunlaşana dek sizin anladığınız şekilde nikahlanmayı düşünmüyorum. Erkek arkadaşım da böyle düşünüyor. Nikahlanmayı bir gereklilik olarak görmedik şimdiye dek. Sorunlarımızın çözümü bu olmaz bence.
Sorunlarin cozumu bu olmaz ama erkek arladasiniz sizi yıldırmak ister gibi bi hal gordum
Iyi de aslinda fazlasiyla emek harciyor zaten gunde 18 saat kim calisiyor kiYorucu olduğu doğru. Sizin mesajınızın üstünde konuyu açıkladım aslına bakarsanız. Şu köşeyi dönme hayali her zaman gündemimizin bir parçasıydı. En kısa sürede olabildiğince fazla para kazanıp yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmak istiyor. Spor gibi, felsefe gibi, marangozluk işleri gibi.
Bir buyugun olarak sunu soylemek istiyorum. Calismak istemeyip oturdugu yerden zengin olmak hayalleriyle yasayan biri hic bir zaman calismak istemeyecektir. Dolayisiyla ileride evlenirseniz ise gidip iste calisacaksin, eve gelip evde de calisacaksin ve cocuk olursa onunla da sen ilgileneceksin ve muhtemelen o calismayacagi icin evin gecim yukunu de sen omuzlarina alacaksin. Bu ilk baslarda cok zoruna gitmese de zamanla neden bu adami besliyorum diye dusunmene sebep olacaktir. Aslinda simdiden gelecek ile ilgili sinyaller vermis hayat sana, umarim bunlari dusunursun ve bu acidan da degerlendirirsin. Bu adamdan ayril demiyorum, flort etmeye devam et ama ileride evlilik dusunuyorsan en az 10 kez bu durumu tekrar degerlendir. Ve mumkunse evlenme. Cunku cok fazla yuk binecek uzerine eger bu kisiyle evlenirsen. Hem erkek hem de kadin rollerini ustlenmek durumunda kalabilirsin.
Iyi de aslinda fazlasiyla emek harciyor zaten gunde 18 saat kim calisiyor ki
Milletin emeklilikteki planlarini simdiden kurmak istiyor demek.
Sizin icin cok yorucu ve yipratici oluyor ve olmaya devam edecek.
O amacina ulasmak icin önūne ardina bakmadan hedefe kitlenmisken geri kalan hersey yani hayatin butun o siradan isleri sizin omuzlarinizda olacak.
Muhtemelen ona göre siradan basit olan bu isler:
Temizlik Yemek Alisveris vs..
Ve tabi ki siz yaninda yokken hep aklinizda olacak ne yedi ne icti dusuncesi sanki anne rolūne girmek zorunda kalmissiniz.
Cunku adam dunyevi siradan isleri umursamiyor
Muhtemelen ardini toplayan birinin rahatligiyla.
Mis gibi gençlik yaşamak varken niye bir erkeğin kahrını çekmeye bu kadar meraklıyız neden acele ediyoruz kadınlar olarak anlayamıyorum!!!
üniversite de gezip eğlenip konserler söyleşiler sinema gezi takılmak varken evde afedersiniz bir öküz beslemek tencere tencere yemek yapmak yok yaa bu haksızlık!!!