Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim bir kaç canı sıkılan burayı oyun alanına çevirmiş. Övgü duvarına çevirmiş. Neyse kimseyle polemiğe girmeyeceğim.
Az önce bahsettiğim erkek kişi mesaj atarak. Çarşamba gün için şirket ile ilgili bir plan oluştuğunu ve mahcup olmamak adına, bugün akşam müsaitsem yemek ısmarlayabileceğini söyledi.
Verdiğim sözü tutmak isterim, müsaitsen bugün akşam yemek yiyelim şeklindeki önerisini kabul ettim.

Yemek sonu burada yeni bir konu açarak ayrıntıları yazarım. Malûm bu konunun içinden geçmiş bazıları. Kendi duvarı gibi kullanmış konuyu

Ya sen bize bakma dostum haber et bize ama!!! Bence bu iş olacak. Olmazsa da sağlık olsun arkadaş kalırsınız ne var.

Kiizz geldin mi hoşgeldin

Allah aşkına sözünüzü tutun kimseyle dööşmen, ben çok merak ediyorum.

Hadiii bakalım Demet Akalın bekliyoruz haberlerini.
Sen de bırak nazı. Buradan yaz gelişmeyi bir de buna konu mi açacaksın aman pöf

ay çok sevindim ya, heyecanlandım sizin adınıza. ben de sinir oluyorum yorumların konu sahibinden bağımsız ikili üçlü diyaloglara dönüşmesine keşke bu yasak olsa. Lütfen bizi haberdar edin

Hadi hayırlısı.

Ya ben 1.5 senedir takip etttiğim adamla nihayet bu akşam buluşacak olsam son umursayacağım şey burada açtığım konudaki canımı sıkanlar olurdu, son sırada bile olmazdı hatta hadi tadını çıkar güzel haberlerle gel

hadi bakalım sırada bebek var

Yemek sonu burada yeni bir konu açarak ayrıntıları yazarım.
Merhaba, yeni üye olduğunuz için bilmeyebilirsiniz. Forumda devam niteliğinde konu açmak yasak. O yüzden yemek sonrası yeni konu açmanız kurallara aykırı olacaktır. İlk sayfada konunuzun en altına güncelleme notuyla yazmak istediklerinizi yazabilirsiniz.

Biz sahte dogum gunu partisi duzenlemistik. Bir araya getirebilmek icin Bence sadece bir baslangic lazim bu tarz konularda. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.
Bazi uyeler dusup bayilacak simdi. sahtekarlik sahtekarlik sanki evrakta sahtecilik yapiyor kadin. Bu kadar yuklenilecek ne var Allah askina. Zaten birbirlerine uygun degillerse birkac bulusmada anlarlar. Ama bazen bir itici guc, bir ilk adim gerekiyor. Kadin da bunu yapmis. Bence iyi yapmis. Aklinda kalacagina yasasin gorsun. Bu kadar ciddiye alacak ne var bunu anlamadim.

Yani bence de... Nolacak hepimiz bir takim numaralar yaptik zamanindaki simdiki halimeze donustuk. Konu sahibinin 1.5 yil beklemesi hata bana gore. Simdiye kadar ak koyun kara koyun belli olurdu.
Erkekler de dahil olmak uzere herkes bir takim taktikler yapiyor. Dogru mu degil ama bu isler boyle ilerliyor Turkiyede.

Nereye davet etmiş kız, iyice bir yer mi ambiyans var mı

Biz sahte dogum gunu partisi duzenlemistik. Bir araya getirebilmek icin Bence sadece bir baslangic lazim bu tarz konularda. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.
Arkadaşlarımla beraber daha ilerisini yaptığımız da oldu bizim. Sadece tanışmak veya tanıştırmak için yapılan şeyler. O zamanlar buraya yazsak hepimiz besbekar kalırmışız diycem de ben bildiğimi okurdum muhtemelen yine

Konu sahibinin olayı bana pek olumlu gibi gelmedi ama bunda olmaz başkasında olur. Arayan belasını da mevlasını da bulurmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…