Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen sene bi doğa yürüyüşü kulübüne üye olayım dedim bir yürüyüşlerine gittim. Kadınlı erkekli gencli yaslili bir grup ben zirveye çıkınca alkışladılar.

Burada ağustosa hazırlan derken bana diyorlar grubun alay konusu olmuştum.

Obezite kamu spotu.

Not: şu an gerçekten beni taniyamazlar çünkü bir daha gitmedim unutmuslardir artık.

Eklentiler

• Screenshot_20241029-145554_WhatsApp.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 127
cocugun varmis ya. cocugun cisi geldi bahanesiyle uzaklasirsin iste mis gibi:)
cok fazla kalabalik kamp yapmam ama oyle zamanlarda ates icin kuru dal toplamaya diye cikip çömdüruyorum:)
bana konforsuz gelmiyor ya:) hatta asiri konforlu geliyor çok yildizli bir otelde konakliyor gibi hissediyorum yildizlari izlerken
Bütün gün elektrik internet yok, kitap mı okuyorsunuz?
yapacak tonla sey var aslında ates icin kuru dal toplamak, hamakta sallanmak..hamakta sallanirken kitap okuyorum ama cok vaktimi almiyor. deniz varsa denize girmek, varsa dereye su birikintisine dogru yurumek, sabah menemen oglen sandvic aksam mangal yakmak, teksem bol bol.dusunmek, sevgilimleysem hava kararinca icip sarki söylemek dans etmek, bol bol sohbet etmek, oynasmak, koklasmak, dogadan kendimize oyun uydurmak...
etrafta hic uyaran olmadan telefonsuz kaossuz, dogayla butunlesip ayagin toprakta birkac gun geçirmek insana kendini cok saglikli hissettiriyor

Bunun adı sahtekarlık yalnız.

Biz sahte dogum gunu partisi duzenlemistik. Bir araya getirebilmek icin Bence sadece bir baslangic lazim bu tarz konularda. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.

Is yerinden ablamin yegeni kiz arkadasini gol kenarina goturmek istiyor sandalyeler masa isik her sey tam. Gidiyorlar bir guzel yerlesiyorlar araba uzak bir yerde ama - bir numarali acemilik
Sonra otururken bir ses geliyor kopek fln zannediyorlar kacsin diye kayisi atiyorlarmis her defasinda ses yaklasiyormus
Bir donup bakayim demis teyze son nefesimi veriyordum iki kocaman disi ile domuz bana bakiyor aramizda 100 mt Yok demis aklina neler geliyormus kiz benimle bir daha gorusmez masayi alsam sandalye kalacak tuh fln
Sonra kayisi attim karni doydu beni sevdi herhalde kayisi atmayi kesince de donup gitti demis zavalli ilk bulusmada ne isin var gitsene adam gibi aydinlik bir yere
Gittikleri yerde gayet guvenli ve kalabalık ama bunlar sakin kisma mi gitti anlamadik

Bunun adı sahtekarlık yalnız.
o zaman tc sinirlari icinde yasayan insanlarin yarisinin sahtekar olduğunu düşünmek lazim.
cogu insan malesef iliski basinda olmadigi biri gibi davraniyor. kimse ben kitap okumam, hayatimda tiyatro izlemedim, koye gitmek disinda gezmem, cimriyim, kiskancim, ana kuzusuyum demez hatta ne degilse oyle oldugunu iddia eder.
bu saglikli mi? asla degil
ama konu sahibesi "beni elestirin" dememis baslikta "nasil ilgisini cekebilriim" yazmis.

Ben bir konuyu anlamadim. 1.5 senedir ayni yerde calisip hic muhabbet edilmemis mi? Kafam karisti acikcasi. Adamin kendisi ile hic mi bir sekilde cayda kahvede arkadas ortaminda denk gelinip muhabbet edilmedi. Sigarada orada burada yakalanilir cunku.
Sonrasinda garip bir sekilde mesaj atilmis bir yerlere gitmek istiyorum onerin var mi diye Lisede falan yapiliyordu bu tarz seyler sanki.
Bence taktik belli, ortak arkadasiniza soyleyecektiniz varsa ise. Yani biz kimlerle muhabbet kurduk sirf arkadasimiz begeniyor diye. Bir zahmet birileri yapiverseymis. Sonrada biz is cikisi kahve icecez gelsene sendeye baglayacaktiniz. Oradan muhabbet baslatacaktiniz.
Niye yapilmamis boyle birsey?

Ben universitedeyken milletin whatsapp gruplari vardi. Yeni manita yapmaya calisirken, butun mesajlar oraya duserdi. Ne yazayim kizlar soyle mi diyeyim boyle mi yazayim. Taktik verin kapinin onune gelsin falan diye.
Herkes taktik yapardi. Sonrasi patliyor tabi

sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle.

Önerinin içeriği daha önce hiç deneyimlememesine rağmen kadının kamp yapmış ve o işletmede kalmış gibi davranmasını içeriyor.

Bunun adı da sahtekarlık.

Bu mesajında bahsettiğin diğer aktivitelerse, insanların bir şekilde yıllar içinde az veya çok deneyimlemiş olabileceği şeyler.

İkisi birbirinden çok farklı.

tabii ki patliyor. kimse kendisini gizleyemez

Ay lisede böyle bi çocuğa hiç hoşuma gitmediği halde dinledigi müzik üstünden taktik yapmak istemiştim. İğrenç bir müzikti aslında ama işte gamzeli mamzeli cool bi çocuktu, dedim ki en kötü ne olabilir. Kendimi bir sürü karışık saçlı ve pis kokulu insanın içinde bulunca bi daha tövbe ettim böyle şeylere zaten 30 yaşından sonra böyle şeylere tahammülünüz kalıyor mu gerçekten ya? O kim köpek ki, o bana uysun demiyor musunuz

Yarisi boyle yapiyorsa düşünmekte bir sakinca yok bence yengenc ya. Cokluk yapinca adi başka bir sey olmuyor. Dedigin gibi uzun süreli rol yapilmaz bu konularda amaaaaa amasi karşimdaki insani begenseeem sonra ayni seylerden hoslandigimizi dusunup sevindirik olsam ve sonra yalanci ciksa (basima gelmedi degil) hic güzel olmuyordu.

Ben cok kasan biri olmadim hic ama 30lara yaklasinca ve sonrasinda cidden her anlamda asiri rahatima düşkün oldum. Tahammulum daha az oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…