- 18 Mart 2013
- 3.730
- 12.019
-
- Konu Sahibi balkopugu26
cocugun varmis ya. cocugun cisi geldi bahanesiyle uzaklasirsin iste mis gibi:)Aklıma eşim ve arkadaşlarla kamp maceramız geldi, cidden sevmeyene eziyet. Eşimi kırmamak için (Arkadaşları ile tercih ettiği bir aktivite ama bir kere olsun benle de gitmek istiyordu, kabul ettim) katıldım, çocuğumuza da macera olsun dedim. Sonuç: Dört duvar ve kilitli kapıların verdiği güveni bulamayarak anksiyete yaşayan, uyuyamayan, rahat çiş yapamayacağı endişesi üzerine milyon kere çişi gelip duran bir kadının ızdırabı konulu kısa film.
bana konforsuz gelmiyor ya:) hatta asiri konforlu geliyor çok yildizli bir otelde konakliyor gibi hissediyorum yildizlari izlerkenÜstümüzden ayı geçer diye korkmuyor musunuz yabir gece çadırda kaldım güneş ne zaman doğacak diye dakka saydım ayı işin espirisi de dışardaki bilinmezlik ve zemindeki konforsuzluk beni mahvetti
yapacak tonla sey var aslında ates icin kuru dal toplamak, hamakta sallanmak..hamakta sallanirken kitap okuyorum ama cok vaktimi almiyor. deniz varsa denize girmek, varsa dereye su birikintisine dogru yurumek, sabah menemen oglen sandvic aksam mangal yakmak, teksem bol bol.dusunmek, sevgilimleysem hava kararinca icip sarki söylemek dans etmek, bol bol sohbet etmek, oynasmak, koklasmak, dogadan kendimize oyun uydurmak...Bütün gün elektrik internet yok, kitap mı okuyorsunuz?
konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgilerOrman Koza Bungalov | sahilkampistanbul
KOZA BUNGALOVÇadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz,…www.sahilkampistanbul.com
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder
Ayıya napıcaz ki? Sırf korkudan mantar toplamaya bile çıkmadım.Domuzlar bir şey yapmıyor amaanne domuzlar bebelerini doyurmak için geliyor, birçok kere denk geldik ama hiç saldırmadılar.
Biz sahte dogum gunu partisi duzenlemistik. Bir araya getirebilmek icine gidecem demis zaten bu da kolpa
gece gece cok acil gibi "yarin gezi yapicam (bu ne demekse)" diyen birinin "hee pazar evde oturdum demesi bence daha ezik. madem bir yalan soyledi devam ettirsin.
konu sahibi zaten daglarda bayirlarda kamp yapabilecek biri degil ama adama beraber gitmeyi teklif etmis. zaten olmadığı biri gibi davranarak mesaj atmis.
bence ayni hesap
Ölmüş numarası yapılabilir herhaldeAyıya napıcaz ki? Sırf korkudan mantar toplamaya bile çıkmadım.
Ya şey ederse biziÖlmüş numarası yapılabilir herhalde
Tabi korkudan sıvı ve gaz çıkışı olmazsa vücuttan
o zaman tc sinirlari icinde yasayan insanlarin yarisinin sahtekar olduğunu düşünmek lazim.Bunun adı sahtekarlık yalnız.
Erşan kuneri de var ya başum ağrıyor desene başum ağrıyorYa şey ederse biziöyle rivayetlerde var
Ben universitedeyken milletin whatsapp gruplari vardi. Yeni manita yapmaya calisirken, butun mesajlar oraya duserdi. Ne yazayim kizlar soyle mi diyeyim boyle mi yazayim. Taktik verin kapinin onune gelsin falan diye.o zaman tc sinirlari icinde yasayan insanlarin yarisinin sahtekar olduğunu düşünmek lazim.
cogu insan malesef iliski basinda olmadigi biri gibi davraniyor. kimse ben kitap okumam, hayatimda tiyatro izlemedim, koye gitmek disinda gezmem, cimriyim, kiskancim, ana kuzusuyum demez hatta ne degilse oyle oldugunu iddia eder.
bu saglikli mi? asla degil
ama konu sahibesi "beni elestirin" dememis baslikta "nasil ilgisini cekebilriim" yazmis.
Hiç huyum değildirErşan kuneri de var ya başum ağrıyor desene başum ağrıyor
o zaman tc sinirlari icinde yasayan insanlarin yarisinin sahtekar olduğunu düşünmek lazim.
cogu insan malesef iliski basinda olmadigi biri gibi davraniyor. kimse ben kitap okumam, hayatimda tiyatro izlemedim, koye gitmek disinda gezmem, cimriyim, kiskancim, ana kuzusuyum demez hatta ne degilse oyle oldugunu iddia eder.
ama konu sahibesi "beni elestirin" dememis baslikta "nasil ilgisini cekebilriim" yazmis.
konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgilerOrman Koza Bungalov | sahilkampistanbul
KOZA BUNGALOVÇadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz,…www.sahilkampistanbul.com
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder
sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle.
...
paylasacagin bilgiler
şilede
giris 2000 tl
ormanda yürüyüş yaptin
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:)
tabii ki patliyor. kimse kendisini gizleyemezBen universitedeyken milletin whatsapp gruplari vardi. Yeni manita yapmaya calisirken, butun mesajlar oraya duserdi. Ne yazayim kizlar soyle mi diyeyim boyle mi yazayim. Taktik verin kapinin onune gelsin falan diye.
Herkes taktik yapardi. Sonrasi patliyor tabi
İşte cennetlik arkadaşBiz sahte dogum gunu partisi duzenlemistik. Bir araya getirebilmek icinBence sadece bir baslangic lazim bu tarz konularda. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.
Yani arkadaslar arasinda bu tarz seylerin olmasi lazim diye dusunuyorum benİşte cennetlik arkadaş
o zaman tc sinirlari icinde yasayan insanlarin yarisinin sahtekar olduğunu düşünmek lazim.
Ay lisede böyle bi çocuğa hiç hoşuma gitmediği halde dinledigi müzik üstünden taktik yapmak istemiştim. İğrenç bir müzikti aslında ama işte gamzeli mamzeli cool bi çocuktu, dedim ki en kötü ne olabilir. Kendimi bir sürü karışık saçlı ve pis kokulu insanın içinde bulunca bi daha tövbe ettim böyle şeylerezaten 30 yaşından sonra böyle şeylere tahammülünüz kalıyor mu gerçekten ya? O kim köpek ki, o bana uysun demiyor musunuz