- 2 Temmuz 2013
- 3.670
- 7.853
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Bende bunu merak ettim. Acaba flörte döncek mi olay ..Konu sahibi ne giyindiniz
Ben de merak ettim yalan yok. Normalde çok olumlu enerji almadim bu durumdan ama hayırlısı :)Ay ben de çok heyecanlandım.
Adam sana o gözle baksaydı fırsat kollardı o yüzden daha fazla peşinde koşarak küçük düşmeyin benceyani tek bekar olması değil, gerçekten güçlü bir erkek olması, güçlü bir otoritesi olması, hoş bir erkek olması, herkes tarafından seviliyor olması ve gerçekten beğendiğim, beğenilen birisi olması nedeniyle değerlendiriyorum.
Ay ben de çok heyecanlandım.
ben umutluyum. eğer adamın hiç gönlü olmasaydı yemeğe çıkmazdı bence. çünkü bi kadın yemek yiyelim diyorsa ilgi duyduğu içindir adam da boş olsa hiç umut vermek istemezdi benceBence herke s boşuna hevesleniyor buraya yazıyorum adamın dağ taş geze geze çkü düşmüş... akşam da anca kayadan mağaradan falan konuşur konu sahibesi de sıkıntıdan bayılır
ben umutluyum. eğer adamın hiç gönlü olmasaydı yemeğe çıkmazdı bence. çünkü bi kadın yemek yiyelim diyorsa ilgi duyduğu içindir adam da boş olsa hiç umut vermek istemezdi bence
drim.Deneyeceğim :)
gitse muhakkak bana olumlu ya da olumsuz bir dönüşü olmaz mıydı?
Yanlışlıkla mesaj atmış gibi yapsam nasıl olur
ben umutluyum. eğer adamın hiç gönlü olmasaydı yemeğe çıkmazdı bence. çünkü bi kadın yemek yiyelim diyorsa ilgi duyduğu içindir adam da boş olsa hiç umut vermek istemezdi bence
Bu saatten sonra olmadı yazıcağını pek sanmıyorum kk da az tecrübeliysem :)O değilde bayır gezen abi konu sahibi ile görüşme kararı alırsa olmaz diyen bizler mortingen olur
HmmBu saatten sonra olmadı yazıcağını pek sanmıyorum kk da az tecrübeliysem :)
Tabi canim ne numaralar ceviriyor millet tanismak icin.Arkadaşlarımla beraber daha ilerisini yaptığımız da oldu bizim. Sadece tanışmak veya tanıştırmak için yapılan şeyler. O zamanlar buraya yazsak hepimiz besbekar kalırmışız diycem de ben bildiğimi okurdum muhtemelen yine
Konu sahibinin olayı bana pek olumlu gibi gelmedi ama bunda olmaz başkasında olur. Arayan belasını da mevlasını da bulurmuş.