Bu adam Hastamı? Kötümü?İyimi

Gerçekten çok gereksiz ve anlaması çok zor. Yani siz bu adamla ve karısıyla görüşmek istiyorsunuz ve görüştüğünüzde de pişman oluyorsunuz. E o zaman görüşmeyin. Kimse akraba diye görüşmek zorunda değil. Biz dayı amcayla bile yılda 2 kez görüşüyoruz.

Erkek arkadaş tanıştırmak nedir ayrıca?? Kiminiz bu insanlar da erkek arkadaşlarınızı tanıştırıyorsunuz?
Kusura bakmayın ama konu bana çok boş geldi.

Herkezin aile bağları farklı maalesef. Bizde toplanma muhabeti var.Büyük evi bizim ev. Hizmet eden kişi benim ben görüşmek istemiyorum gibi uzak durursam evime gelme diye algılanıyor evde büyükler var.Benimde dayılarım var mesela daha yakın ama daha mesafeliyiz uzaktayız ilişki olarakta ama aynı yerde olunca senelerdir.abi vs muhabetti oluyor manipüle edildikten sonra dediğiniz gibi mesafe koymam gerektiğini anladım şimdide yapmakta zorlanıyorum

Şu kıskançlık durumu aynı halamın ex kocası. Bu tek başına sorun zaten. Kolay da kurtulamadık anam, dava 3 yıl sürdü. Zorla alıkoyup tedavi ettireceksin bu tipleri, toplum sağlığını tehdit edercesine dolaşıyorlar sokakta.

O zaman şöyle yapın
Siz o kişiyle muhattap olmayın
Direkt yapmaktan çekiniyorsanız
Fırsat olmuyormuş gibi davranın
Zaten büyük evinde insanın iş yapmaktan sohbet etmeye pek vakti kalmıyordur

Herhalde bu adam da her gün her gün gelmiyordur

Aileniz de ilginç. Zevk mi alıyorsunuz alemin delisine maruz kalmaktan? Bari onları dışlayın.

Annesinden çocuģundan bile kıskanıyor kıskançlığı için her iftirayı atıyor o değil eşinin sağlıklı düşünmesi zorlaştı kardeşleriyle bile düşman oluyor zaman zaman

Annesinden çocuģundan bile kıskanıyor kıskançlığı için her iftirayı atıyor o değil eşinin sağlıklı düşünmesi zorlaştı kardeşleriyle bile düşman oluyor zaman zaman
İşte biz böyle bir manyağı başımızdan 90larda attık. Yıl oldu 2021. Akrabanız isterse boşanmasın, sonucuna da kocası ile başbaşa bırakılarak katlansın.

Aslında iyi niyet olayı vardı şuan budurumdan yorulduk.ama onu dışlarsak eşinle bağımız var seviyoruz onu çağırınca oda geliyor.
Akrabanız bu adamla evli kalmayı tercih ediyorsa alsın delisini kendi çeksin. Kimseye bulaştırmasın.

işin kötü tarafı eşi yakınım seviyoruz onla görüşmek istiyoruz o gelmek istiyor ayrı çağırıyoruz 10 dk sonra kapımızda evinde bile uyumuyor eşi bizdeyken uyuyacaksa bizde uyumaya geliyor
Eşiyle muhabetimiz var konuşmasam o alıniyor bırak konuşalım diyor 2 dk sonra yanımızda. dediģiniz gibi o gelince işe kalkiyım bende

Akrabanız bu adamla evli kalmayı tercih ediyorsa alsın delisini kendi çeksin. Kimseye bulaştırmasın.
valla onuda denedim.bu sefer akrabam sinirkrizi geçirdi.kocasıyla kavga ettiler kocası bizden özür diledi baktık kadın kötü durumda korkudan geri adım attık

valla onuda denedim.bu sefer akrabam sinirkrizi geçirdi.kocasıyla kavga ettiler kocası bizden özür diledi baktık kadın kötü durumda korkudan geri adım attık
Geçirsin. İsterse delirsin, akıl hastanesine tıkın karı kocayı. Çekemeyeceği adamla evli kalmasın, size ne?

İşte biz böyle bir manyağı başımızdan 90larda attık. Yıl oldu 2021. Akrabanız isterse boşanmasın, sonucuna da kocası ile başbaşa bırakılarak katlansın.
Bu zamana kadar tüm hatalarını eşini bizim üzerimize yönlendirerek kapadı.kendini akladı yardım ister edersin imkânı olunca bize suç atar eşiyle aramizı bozar gider sonra yine yalakalıkla gelir.boşamaz ama biz mesafe koymalıyız sanırım.nasıl olacak bilmiyorum

Nasıl olacak biliyor musun? Kapıyı şlaaakkss diye kapatacaksın suratlarına. Delirirler mi kudururlar mı, umrunda olmayacak. Akrabana, '' Ya boşan gel, ya da al kocanı öteye git. Biz senin rezil kocaya katlanma motivasyonun olmayacağız. '' diyeceksiniz.

Geçen gün komşumuz geldi kardeşlerim bizde kapalı akrabamızda geldi evde kadın dolu herkez kısa açık hava sıcak diye pat kapı eşi geldi kapıyı az açtim dedim gelme kapalı komşum var kapıyı itiyor kadın tolete kaçtı.girdim odaya ayıp oldu diyorum gidin diğer odaya hayır o gitsin diyor.kadın evine gitti yani bu adamı kovsan kapıyı kırar girer.

Polis?

valla o hareketi yapmak komik geldi ama hoşumada gitti Ama net söyliyecem dediģiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…