Bu adam Hastamı? Kötümü?İyimi

Emeğinize sağlık
Espri olayını siz başlattınız diye devamını getirmiştim
Ama güzel ve detaylı bi çalışma olmuş

Sen onu bırak, enişteyi nettin?

Mal
Bu nasıl bir tip ya? Dangoz . Akrabanız kadını seviyorum demişsiniz ama ben o adamı cekmemek için ikisini de silerim.
Garip bir durum oluyor seviyosunuz budurymlar olunca siniriniz bozuluyor.uzak durmak istiyorsunuz.sonra bakıyorsunuz bunun suçu ne durumu oluyor.Ama dediğiniz gibi kendi pisikolojim için uzak durmalıyım.

O degil de o herkezz yazıyosunuz ya beynimde yankılanıyor
Herkes yahu herkes

Emeğinize sağlık
Espri olayını siz başlattınız diye devamını getirmiştim
Ama güzel ve detaylı bi çalışma olmuş
Yaptığınızdan tam emin olmadan.Yanlış birşey yazmak istemedim.Belki şakadır diye şakayla konuyu kapatmak istedim.Fakat daha önce bahsettiğim gibi durmuyorsunuz.Ciddi bir konu üzerine sohpet edilirken dalga geçmeye çalışıyorsunuz.Konuyu uzatmak istemiyorum.
İyigünler.

Adam ruh hastası ya o nasıl karakter öyle
Herkesde az çok şeylik vardır da bu maximumda uzak dur ya bak konu bile açtırıyor şirret

O degil de o herkezz yazıyosunuz ya beynimde yankılanıyor
Herkes yahu herkes
Hassasiyetinizi bir yere kadar anlıyorum.Uyarmanıza memnun oluyorum.Öğrenmeyi seviyorum.Fakat kırıcı bir şekilde herkeze açık ortamda uyarmak dalga konusu yapmak hoş değil. biraz empati yaparsanız bunu anlayabilirsiniz.Benimde size tavsiyem şu olabilir.Her insanın pisikoloğa gidecek imkânı olmayabilir.yada çok kötü durumda olabilir bu forumlara yazarken biraz daha hasas davranmanızı bu öğretme isteğinizi kenara bırakmanızı isterim.Eğer bir bilim insanı,Prof. Her önüne gelene patronculuk yapmıyorsa sizinde yapabileceğinizi düşünüyorum.Bu sayfada yazışacağınız kişileri seçme şansınız var bunu deneyebilirsiniz.

Valla ven akrabalarımla gmrüşmeyeli uzun zaman oldu. Düğünlerde karşılaşırım o kadar gitmem gelmem çağırmam..eşiminde bazı akrabaları vardı sürekli görüştüğümüz (abi yengesi dahil) hepsinden bir şekilde uzaklaştık..kafamız çok rahat..kimseye kafa yormayacak kadar kısa ömrümüz 40 lı yaşlara gelince daha mantıklı düşünebiliyorsun..sizede tavsiye ederim

Adam ruh hastası ya o nasıl karakter öyle
Herkesde az çok şeylik vardır da bu maximumda uzak dur ya bak konu bile açtırıyor şirret
Hahahah cidden benim yazdıklarım onun yaptıklarının binde biri normalde kendini motive edebilen biriyim en son pisikiyatriye gidip bana ilaç verin dedim

Bizde normalde ne kavga ederler nede yardımcı olurlar bir kaçtane var onlarlada uzak dururduk.kimse istemezdi kalma olayını bizde manevi destek vs olmayınca düğündür cenazedir toplanmadır.daha yakın olan akrabamıza karşı sınır koymadan hep bir arada tutma isteği oluştu . bende sizin gibi 40'a yaklaşırken kendime haksızlık ettiğimi anladım.fakat şuan o sınırı koruma konusunda iyi değilim.

Bence 3 etken var adamda; manipülasyon, egoistlik ve kontrol. Çok net belli her 3 de. Eşini manipülasyon ile çok ağır kontrol ediyor. Aynı şekilde çevreyide manipüle ediyor sırf egoist kimliğini tatmin etmek için. Muhtemelen çok pasif bir ailede her istediği yapılarak büyütülmüş. En mantıklı hareket uzak durmak.

Manipüle etmede var.istediğini Birşekilde ulaşır her şekle girer alana kadar.ama aile pasif değil annesi tam dengesiz, baskın, bağırır bazen uzaklaşırlar çocuklarına duygu sömürüsü yapmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…