Emeğinize sağlıkSen hiç sevilmemişsin.Dalga geçmek istiyorsun gizlemek istediğin özgüven eksikliğin var itici oluyorsun.yazım hatalarını bildiğin için kendini akıllı ve komik sanıyorsun herkeze durduk yere yargı dağıtmaya çalışıyorsun. Bilmediğin birşey var yazım hatası toplumda kabul görebilir ama Görgü kurallarına aykırı davranışın seni toplumda (Görgüsüz olarak gösterir)bunuda öğren.Bu espiriyi sosyal medyada ilk defa yapanlar yerinde saygılı yaptı güldük senin yaptığın artık saçmalamak komik olduğunu düşünerek uzatmaya devam ettikçe saçma bir insan oluyorsun. Benim gözümde düştüğün durumun ne kadar itici olduğunu anla diye yazıyorum.Sen komik olduğunu düşündükçe senin adına ben utanıyorum düştüğün durumu anlamıyorsun.Üzgünüm ama böyle devam edersen bu hareketlerinle toplumda kabul görmeyecek itici bir tipsin bunu sana anlatamam anlamayacağını biliyorum. Çünkü anlamazsın.Kendini herkezin öğretmeni sanan birinin kapasitesi bellidir.Belki dışarıda farklısındır. ikiyüzlüsündür bilemem tek bildiğim insanın yanında kimse yokken,görmezken yaptığı davranışlar onun karakterini oluşturur.Sen bu davranışlarınsın.Kendisine saygısı olmayan korkak bir insansın.Sana kötü enerjimi gönderiyorum çünkü sen insanların dertlerini anlattıkları en savunmasız anlarında onların canlarını yakmak isteyerek eğlenmek isteyen.Tüm kötülükleri hakeden birisin bilinçli bir kötüsün bu sözümü insani duyguları olan birisi anlar.Kapasitesi olmayan biri ise laf ebeliği yapmaya çalışır. Seni tanımıyorum ama seni tanımayan bir kişinin kötü enerjisini almayı başardın bu senin içindeki nefreti almayacak bunu bil nefretinle mutsuzluğunla yoluna devam edeceksin.
Sen onu bırak, enişteyi nettin?Sen hiç sevilmemişsin.Dalga geçmek istiyorsun gizlemek istediğin özgüven eksikliğin var itici oluyorsun.yazım hatalarını bildiğin için kendini akıllı ve komik sanıyorsun herkeze durduk yere yargı dağıtmaya çalışıyorsun. Bilmediğin birşey var yazım hatası toplumda kabul görebilir ama Görgü kurallarına aykırı davranışın seni toplumda (Görgüsüz olarak gösterir)bunuda öğren.Bu espiriyi sosyal medyada ilk defa yapanlar yerinde saygılı yaptı güldük senin yaptığın artık saçmalamak komik olduğunu düşünerek uzatmaya devam ettikçe saçma bir insan oluyorsun. Benim gözümde düştüğün durumun ne kadar itici olduğunu anla diye yazıyorum.Sen komik olduğunu düşündükçe senin adına ben utanıyorum düştüğün durumu anlamıyorsun.Üzgünüm ama böyle devam edersen bu hareketlerinle toplumda kabul görmeyecek itici bir tipsin bunu sana anlatamam anlamayacağını biliyorum. Çünkü anlamazsın.Kendini herkezin öğretmeni sanan birinin kapasitesi bellidir.Belki dışarıda farklısındır. ikiyüzlüsündür bilemem tek bildiğim insanın yanında kimse yokken,görmezken yaptığı davranışlar onun karakterini oluşturur.Sen bu davranışlarınsın.Kendisine saygısı olmayan korkak bir insansın.Sana kötü enerjimi gönderiyorum çünkü sen insanların dertlerini anlattıkları en savunmasız anlarında onların canlarını yakmak isteyerek eğlenmek isteyen.Tüm kötülükleri hakeden birisin bilinçli bir kötüsün bu sözümü insani duyguları olan birisi anlar.Kapasitesi olmayan biri ise laf ebeliği yapmaya çalışır. Seni tanımıyorum ama seni tanımayan bir kişinin kötü enerjisini almayı başardın bu senin içindeki nefreti almayacak bunu bil nefretinle mutsuzluğunla yoluna devam edeceksin.
Garip bir durum oluyor seviyosunuz budurymlar olunca siniriniz bozuluyor.uzak durmak istiyorsunuz.sonra bakıyorsunuz bunun suçu ne durumu oluyor.Ama dediğiniz gibi kendi pisikolojim için uzak durmalıyım.Bu nasıl bir tip ya? Dangoz . Akrabanız kadını seviyorum demişsiniz ama ben o adamı cekmemek için ikisini de silerim.
O degil de o herkezz yazıyosunuz ya beynimde yankılanıyorMerhaba Kızlar,
Bir akrabamın eşi var. akrabamla cok iyiyiz eşide(kocası) bir iyi davranır gel ye iç kal modunda ama nezaman gitsem karısını kıskanır biranda kavga cıkarır özür diler yalakalık yapar.dikkati üzerine çeker.Çocuğundan bile eşini kıskanır.cocuğu umru değil Arkandan demediğin lafları demiş gibi yapar.çevrenizdeki herkezi inandırır nasıl bir yetenekse gözüyle sizi iş yaparken görsünler o desinki iş yapmaz ona inanırlar bende kafayı yiyordum akrabalık iliskimiz bozulmasın karısı bana düşman olmasın diye işi yapamadığınıza inandıriyor herkezi.herkez sizin her konuda beceriksiz olduğunuza filan inanıyor o derece öyle duruma getirirki kendi aklınızdan şüphe edersiniz damarınıza basıyor tepki verince iyi niyetle dedim ben diyip suçlu duruma düşüyorsunuz.uzun süredir uzak durdum karısıylada mesafe koydum sonuçta beni tanıyor ve bunlara inanmayı seçiyor diye şimdide kendi eşi gerçeği gördükçe yine zorla bize gelmek istiyor eşini alıp geliyor tatlı istiyorlar tatlı yapıyorum tatlı getiriyor niye aldin yapîcam dedimya diyince bu daha güzel diyor hem beni sinirlendiriyor altdan alta dısardan tatlı yemiyoruz demiştik diyince yine o yüz ifadesi ile iyilik yapmak istemişde eşine onu ezmişiz gibi hareket yapıyor eşi bize tavır alırken kendi sıyrılıyor.hep ben suçlu oluyorum. bakışları bana karşı özelikle deli gibi sanki elinden gelse zarar verecek gibi.eşiyle kimseyi muhabet ettirmiyor eşi kimle iyi ise karı koca görüşmez mutlaka kocasını beğenmemiştir.kadınlada yanlız bırakmaz rahatsız eder kadında gelmez.sürekli dikkat çekme 10 kez dışarı çıkıp eve gelir etraftaki herkeze her konuda yalan söyleyip sonradan ben şoyle yap dedim yapmadı diyip milleti birbirine düşüyor.kızlar bu nedir ben uzun zaman manipüle edildim.tanıstirdiģim erkek arkadaşlarıma yalakalık yapıp arkadan iftira atıyor.akrabam eşi öyle farkında değil onun lafıyla yanlızlasıyor arkadaşı kalmadı kimse evine gitmek istemiyor farkında değil söylüyorum kendinin kötü duruma düştüğünü düşünerek savunmaya calışıp ertesi gün siz kotü oluyorsunuz.bu adamın yaptıkları hastalıkmı böylebir hastalık varmı bilinçli birşeymi kötü biri mi?
Yaptığınızdan tam emin olmadan.Yanlış birşey yazmak istemedim.Belki şakadır diye şakayla konuyu kapatmak istedim.Fakat daha önce bahsettiğim gibi durmuyorsunuz.Ciddi bir konu üzerine sohpet edilirken dalga geçmeye çalışıyorsunuz.Konuyu uzatmak istemiyorum.Emeğinize sağlık
Espri olayını siz başlattınız diye devamını getirmiştim
Ama güzel ve detaylı bi çalışma olmuş
Hassasiyetinizi bir yere kadar anlıyorum.Uyarmanıza memnun oluyorum.Öğrenmeyi seviyorum.Fakat kırıcı bir şekilde herkeze açık ortamda uyarmak dalga konusu yapmak hoş değil. biraz empati yaparsanız bunu anlayabilirsiniz.Benimde size tavsiyem şu olabilir.Her insanın pisikoloğa gidecek imkânı olmayabilir.yada çok kötü durumda olabilir bu forumlara yazarken biraz daha hasas davranmanızı bu öğretme isteğinizi kenara bırakmanızı isterim.Eğer bir bilim insanı,Prof. Her önüne gelene patronculuk yapmıyorsa sizinde yapabileceğinizi düşünüyorum.Bu sayfada yazışacağınız kişileri seçme şansınız var bunu deneyebilirsiniz.O degil de o herkezz yazıyosunuz ya beynimde yankılanıyor
Herkes yahu herkes
Hahahah cidden benim yazdıklarım onun yaptıklarının binde biri normalde kendini motive edebilen biriyim en son pisikiyatriye gidip bana ilaç verin dedimAdam ruh hastası ya o nasıl karakter öyle
Herkesde az çok şeylik vardır da bu maximumdauzak dur ya bak konu bile açtırıyor şirret
Bizde normalde ne kavga ederler nede yardımcı olurlar bir kaçtane var onlarlada uzak dururduk.kimse istemezdi kalma olayını bizde manevi destek vs olmayınca düğündür cenazedir toplanmadır.daha yakın olan akrabamıza karşı sınır koymadan hep bir arada tutma isteği oluştu . bende sizin gibi 40'a yaklaşırken kendime haksızlık ettiğimi anladım.fakat şuan o sınırı koruma konusunda iyi değilim.Valla ven akrabalarımla gmrüşmeyeli uzun zaman oldu. Düğünlerde karşılaşırım o kadar gitmem gelmem çağırmam..eşiminde bazı akrabaları vardı sürekli görüştüğümüz (abi yengesi dahil) hepsinden bir şekilde uzaklaştık..kafamız çok rahat..kimseye kafa yormayacak kadar kısa ömrümüz 40 lı yaşlara gelince daha mantıklı düşünebiliyorsun..sizede tavsiye ederim
Görmedim,Ama bir toplanma anında aldığım gazlarla aklı selim davranabilirim umarımSen onu bırak, enişteyi nettin?
Hiç gerek yok buna. Paldır küldür dal. Gelişine.Görmedim,Ama bir toplanma anında aldığım gazlarla aklı selim davranabilirim umarım
Bence 3 etken var adamda; manipülasyon, egoistlik ve kontrol. Çok net belli her 3 de. Eşini manipülasyon ile çok ağır kontrol ediyor. Aynı şekilde çevreyide manipüle ediyor sırf egoist kimliğini tatmin etmek için. Muhtemelen çok pasif bir ailede her istediği yapılarak büyütülmüş. En mantıklı hareket uzak durmak.
Manipüle etmede var.istediğini Birşekilde ulaşır her şekle girer alana kadar.ama aile pasif değil annesi tam dengesiz, baskın, bağırır bazen uzaklaşırlar çocuklarına duygu sömürüsü yapmaya başlar.Bence 3 etken var adamda; manipülasyon, egoistlik ve kontrol. Çok net belli her 3 de. Eşini manipülasyon ile çok ağır kontrol ediyor. Aynı şekilde çevreyide manipüle ediyor sırf egoist kimliğini tatmin etmek için. Muhtemelen çok pasif bir ailede her istediği yapılarak büyütülmüş. En mantıklı hareket uzak durmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?