Valla bu oradan çıkar.onlarada mağduru oynar şaka biyana eşi boşanmak istemiyor konuşup gelmesin diycem kesin net olarak heralde birkere ima ettim anlamadı.Polis?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu adam Hastamı? Kötümü?İyimi
- Konu Sahibi Misbond
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akraba sorunları pisikoloji
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
Denemediğiniz şey için nasıl bu kadar eminsiniz yav. Akrabaya ayıp olmasın diye bu deliyi çekmek daha kolay geliyor heralde. Her şeye bir bahaneniz var. Kolay gelsin, ne diyelim. Yuvayı siz ayakta tutuyorsunuz valla.Valla bu oradan çıkar.onlarada mağduru oynar şaka biyana eşi boşanmak istemiyor konuşup gelmesin diycem kesin net olarak heralde birkere ima ettim anlamadı.
konoylo ülgülü covap hakku süzde yoniiiiKonuyla ilgili 2 tane yorum yaptım
Cevap hakkı sizde yani
Doģru söylüyorsunuz.Akrabanız bu adamla evli kalmayı tercih ediyorsa alsın delisini kendi çeksin. Kimseye bulaştırmasın.
- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Adam genel olarak sorunlu bir tip olabilir ama birkez bile gelen misafiri niye tatlı getirdiniz ben yaptım dışardan yemiyoruz biz diyerek bozmadım orada ayıp etmişsiniz. Teşekkür edilir hem misafirin getirdiği hem sizin yaptığınız servis edilir. Siz dışardan yemiyorsanız yine yemezsiniz misafirin getirdiklerini.
Haklısınız normalde söylenmez ama binkere söylüyoruz inatla tersini yapıyor. mesela bir akrabamızın çocuğu geldi ısrarla şeker yasak dedik doktor yasakladı uyarıyoruz ona meyvesuyu getiriyor dışardaykende birşey alıp gelmezsin normalde yada börek yemeğe çağırsam borek getirir yani senin yaptığın yenmesin ogünde tatlı yapıcam diye konuştuk biliyor dese ben alıcam yapmam sorun değil herseferinde neye sinir olursan onu yapıyor.ve kendi getirdiğini bu daha güzel diyip herkeze yediriyor.Adam genel olarak sorunlu bir tip olabilir ama birkez bile gelen misafiri niye tatlı getirdiniz ben yaptım dışardan yemiyoruz biz diyerek bozmadım orada ayıp etmişsiniz. Teşekkür edilir hem misafirin getirdiği hem sizin yaptığınız servis edilir. Siz dışardan yemiyorsanız yine yemezsiniz misafirin getirdiklerini.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.448
- 798
Bu adam kardeşinizin kocası mı ?Haklısınız normalde söylenmez ama binkere söylüyoruz inatla tersini yapıyor. mesela bir akrabamızın çocuğu geldi ısrarla şeker yasak dedik doktor yasakladı uyarıyoruz ona meyvesuyu getiriyor dışardaykende birşey alıp gelmezsin normalde yada börek yemeğe çağırsam borek getirir yani senin yaptığın yenmesin ogünde tatlı yapıcam diye konuştuk biliyor dese ben alıcam yapmam sorun değil herseferinde neye sinir olursan onu yapıyor.ve kendi getirdiğini bu daha güzel diyip herkeze yediriyor.
Çocuklar bile böyle garip davranmaz.
Ama çocuklara yaparız ya mümkün olduğunca yaptıklarını görmezden gelin ki davranışı sönsün..
Ya da ne düşünürlerse düşünsünler ikisine karşı mesafeli olun..
- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Tamam da kadın böyle bir adamla yaşamayı kendi seçmiş. Size de sürekli bu adamla geliyor. Büyük ihtimalle rhatsız olduğunuzun da farkındalar. Buna rağmen size saygı duymayıp bu adamı dibinize dibinize sokuyor. Ben olsam açık açık derim "Ya tek gel, ya da görüşmeyelim." diye.Aslında iyi niyet olayı vardı şuan budurumdan yorulduk.ama onu dışlarsak eşinle bağımız var seviyoruz onu çağırınca oda geliyor.
Ben bu gorusmek zorundayız lafını anlamıyorum ya , her akraba gorusmek zorundaymış gibi... Kendi kendinşzi strese sokuyorsunuz,adam neyse ne size ne defedın gıtsınakrabayız ve maalesef görüşmek zorundayız kalıyoruz.bir kez mecburi aynı ortamda kalsak diğer akrabalarımla kötü yapıyor bizi
- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.982
- 748
yukarıdaki yorumlara katılıyorum konu sahibi. eşi dert edip utanmıyorsa sizin umrunuzda olmasın. görüşmeyin ikisiyle de. kimsenin kötü huyunu çekmek zorunda değilsiniz.
görüşmek zorundayız olayına da katılmıyorum. hani tüm aile toplanır senede 1-2 ,büyüklerin ve diğer akrabaların hatrı için katılırsınız tamam da,bu kadar sık görüşmeyin o zaman. o adamın eşiyle de görüşmeyin onsuz plan yapın. böyle arkadan söylenip dert yanıp iş icraate gelince '' yapamıyorum ,görüşmek zorundayım'' falan diyen insanlara çok sinirleniyorum.
bence tepki göstermekten çekiniyorsunuz,niyeyse.
ya normalde çok takılmam ama
yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
görüşmek zorundayız olayına da katılmıyorum. hani tüm aile toplanır senede 1-2 ,büyüklerin ve diğer akrabaların hatrı için katılırsınız tamam da,bu kadar sık görüşmeyin o zaman. o adamın eşiyle de görüşmeyin onsuz plan yapın. böyle arkadan söylenip dert yanıp iş icraate gelince '' yapamıyorum ,görüşmek zorundayım'' falan diyen insanlara çok sinirleniyorum.
tuvaleti de yanlış yazacak kadar ne bileyim... tamam poğaça zaten genelde yanlış yazılan bir kelime,hadi herkes de olsun. ama tuvalete tolet demek de...kapıyı itiyor kadın tolete kaçtı
Doğru anlamışsınız yazmak istemedim direk ama neyse artık.Bu adam kardeşinizin kocası mı ?
Çocuklar bile böyle garip davranmaz.
Ama çocuklara yaparız ya mümkün olduğunca yaptıklarını görmezden gelin ki davranışı sönsün..
Ya da ne düşünürlerse düşünsünler ikisine karşı mesafeli olun..
Cidden çok garip pisikolojik bir sorun gibi uzak duruyorum inan yolda karşılaşsak demediğim birşeyi söyledi der.yada mecbur kalırsın artık davet ederler binkere gidersin laf sokar hava atar kimse yokken terbiyesiz hareketler kovar gibi yapar.çevremizdekilere bile hava atmak için bize herşeyi kendi almış gibi yaymış doğruyu söylemeye biz utanıyoruz. eve çağırmazsın kendi gelir sıkılmıs gibi ev çok kötü yemek çok kötü harketleri yapar.yemeği yer bizim evimiz daha güzel imâları yaparak sofra toplarken kardeşimi alır götürür.durmuyor bir türlü ama direk lafımı söylemek istiyorum artık nasıl cümle kurmalıyım mağdura yatmasın bulamıyorum.
- 17 Temmuz 2019
- 151
- 758
- 53
Sen ne yap biliyor musun? Kendin için bir adım at:
-o adamla ne olursa olsun görüşme
-mümkünse karısıyla da görüşme
-ruh hastası kocayı ben mi adam edeceğim be! de
-tuvalet yazmayı öğren sonuçta günde defalarca gittiğin yeri yazabilmelisin
-“herkes” yazmayı benimse ki bu önemli çünkü gözler kan içinde, akrabanın kocasını önemsediğin kadar bizlerin gözlerini de dikkate al.
-“herkes” yazmayı benimse ki bu önemli çünkü gözler kan içinde, akrabanın kocasını önemsediğin kadar bizlerin gözlerini de dikkate al.
yukarıdaki yorumlara katılıyorum konu sahibi. eşi dert edip utanmıyorsa sizin umrunuzda olmasın. görüşmeyin ikisiyle de. kimsenin kötü huyunu çekmek zorunda değilsiniz.
tuvaleti de yanlış yazacak kadar ne bileyim... tamam poğaça zaten genelde yanlış yazılan bir kelime,hadi herkes de olsun. ama tuvalete tolet demek de...
Teşekkür ederim.küçük bir yerdeyiz millet ne der birşey olsa kime giderim diye korkularım vardı geçen kış bayağ sayelerinde maddi manevi düştüm tek başıma hallettim şimdi anladım zaten herşeyi ben halediyormuşum üzerime fazladan yük alıyormuşum.Artık at koşturmasına izin vermeyeceğim.sizlerdende o yönde öğütler aldım.maalesef eşi kardeşim oluncada biraz zorlanıyorum.Ben bu tip insanlarla görüşmüyorum. Siz de kesin bağınızı.
- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.982
- 748
Yakınlarınız diye kıyamıyorsunuz tamam ama, bakın onlar hiç sizi umursuyorlar mı?Teşekkür ederim.küçük bir yerdeyiz millet ne der birşey olsa kime giderim diye korkularım vardı geçen kış bayağ sayelerinde maddi manevi düştüm tek başıma hallettim şimdi anladım zaten herşeyi ben halediyormuşum üzerime fazladan yük alıyormuşum.Artık at koşturmasına izin vermeyeceğim.sizlerdende o yönde öğütler aldım.maalesef eşi kardeşim oluncada biraz zorlanıyorum.
kocaman insanlar, 1 olur 2 olur. Israrla böyle çıkıntılık yaparsa birisi, görüşmem. Bana ne.
Öğrendim inşallah karıştırmam.Ama şapkaların yerini biliyorum"kâfi"Sen ne yap biliyor musun? Kendin için bir adım at:
Şaka bir yana verdiğiniz bilgiler için Teşekkürler.
Benim temelim çok kötüydü çok kalabalık sınıflarda çok öğretmen değiştirdim. sonradan iş hayatı ozaman tabi dikkat ederek yazıyorsunuz( mecburen) ama belli kalıplar oluyor sadece.Bende bu konu üzererinde durma ihtiyacı görmemiştim.Yeni nesil şanslı bu konuda 25 kişilik sınıflarda.Ama bizim zamanımızda benim şartlarımda eğitim alanlarında iyi tarafıda var tabi Böyle şeyleri kırmadan söyleriz yada başkasının yanında birini uyarmak onu utandırmak gibi düşünürüz.ben dediklerinize tekrar teşekkür ederim.Dikkate alacağım.Benimde bir tavsiyem size olacak ozaman özelden uyarmak toplum içinde küçük düşürmemek daha şık bir hareket olurdu.Forum olduğundan ben takılmıyorum.bunlara ama doğrusu budur.Görgü kuralıdır.
Diğer konuda tavsiyelerdeki ana fikir aynı bende o yönde ilerleyeceğim sanırım tabi bukadar kavgacı konuşursam onun seviyesine inerim.Kendimden emin bir duruş ve ses tonuyla söylemek isterim Herkezin seviyesine inersem kendime olan saygımı kaybederim.Geçmişdeki çirkef halim diye bu olayı hatırlamak istemem
Evet ben çocuklarım gibi sahiplendim.Aile buydu benim için ama zoruma gidiyor ama ben demeyi öğrenmeliyim sanırım.Yakınlarınız diye kıyamıyorsunuz tamam ama, bakın onlar hiç sizi umursuyorlar mı?
kocaman insanlar, 1 olur 2 olur. Israrla böyle çıkıntılık yaparsa birisi, görüşmem. Bana ne.
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Ay çen şaka da mı yapıyoççunkonoylo ülgülü covap hakku süzde yoniiii
Sen hiç sevilmemişsin.Dalga geçmek istiyorsun gizlemek istediğin özgüven eksikliğin var itici oluyorsun.yazım hatalarını bildiğin için kendini akıllı ve komik sanıyorsun herkeze durduk yere yargı dağıtmaya çalışıyorsun. Bilmediğin birşey var yazım hatası toplumda kabul görebilir ama Görgü kurallarına aykırı davranışın seni toplumda (Görgüsüz olarak gösterir)bunuda öğren.Bu espiriyi sosyal medyada ilk defa yapanlar yerinde saygılı yaptı güldük senin yaptığın artık saçmalamak komik olduğunu düşünerek uzatmaya devam ettikçe saçma bir insan oluyorsun. Benim gözümde düştüğün durumun ne kadar itici olduğunu anla diye yazıyorum.Sen komik olduğunu düşündükçe senin adına ben utanıyorum düştüğün durumu anlamıyorsun.Üzgünüm ama böyle devam edersen bu hareketlerinle toplumda kabul görmeyecek itici bir tipsin bunu sana anlatamam anlamayacağını biliyorum. Çünkü anlamazsın.Kendini herkezin öğretmeni sanan birinin kapasitesi bellidir.Belki dışarıda farklısındır. ikiyüzlüsündür bilemem tek bildiğim insanın yanında kimse yokken,görmezken yaptığı davranışlar onun karakterini oluşturur.Sen bu davranışlarınsın.Kendisine saygısı olmayan korkak bir insansın.Sana kötü enerjimi gönderiyorum çünkü sen insanların dertlerini anlattıkları en savunmasız anlarında onların canlarını yakmak isteyerek eğlenmek isteyen.Tüm kötülükleri hakeden birisin bilinçli bir kötüsün bu sözümü insani duyguları olan birisi anlar.Kapasitesi olmayan biri ise laf ebeliği yapmaya çalışır. Seni tanımıyorum ama seni tanımayan bir kişinin kötü enerjisini almayı başardın bu senin içindeki nefreti almayacak bunu bil nefretinle mutsuzluğunla yoluna devam edeceksin.Ay çen şaka da mı yapıyoççun
- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Bu nasıl bir tip ya? Dangoz . Akrabanız kadını seviyorum demişsiniz ama ben o adamı cekmemek için ikisini de silerim.Geçen gün komşumuz geldi kardeşlerim bizde kapalı akrabamızda geldi evde kadın dolu herkez kısa açık hava sıcak diye pat kapı eşi geldi kapıyı az açtim dedim gelme kapalı komşum var kapıyı itiyor kadın tolete kaçtı.girdim odaya ayıp oldu diyorum gidin diğer odaya hayır o gitsin diyor.kadın evine gitti yani bu adamı kovsan kapıyı kırar girer.