Valla bu oradan çıkar.onlarada mağduru oynarPolis?
Denemediğiniz şey için nasıl bu kadar eminsiniz yav. Akrabaya ayıp olmasın diye bu deliyi çekmek daha kolay geliyor heralde. Her şeye bir bahaneniz var. Kolay gelsin, ne diyelim. Yuvayı siz ayakta tutuyorsunuz valla.Valla bu oradan çıkar.onlarada mağduru oynarşaka biyana eşi boşanmak istemiyor konuşup gelmesin diycem kesin net olarak heralde birkere ima ettim anlamadı.
konoylo ülgülü covap hakku süzde yoniiiiKonuyla ilgili 2 tane yorum yaptım
Cevap hakkı sizde yani
Doģru söylüyorsunuz.Akrabanız bu adamla evli kalmayı tercih ediyorsa alsın delisini kendi çeksin. Kimseye bulaştırmasın.
Haklısınız normalde söylenmez ama binkere söylüyoruz inatla tersini yapıyor. mesela bir akrabamızın çocuğu geldi ısrarla şeker yasak dedik doktor yasakladı uyarıyoruz ona meyvesuyu getiriyor dışardaykende birşey alıp gelmezsin normalde yada börek yemeğe çağırsam borek getirir yani senin yaptığın yenmesin ogünde tatlı yapıcam diye konuştuk biliyor dese ben alıcam yapmam sorun değil herseferinde neye sinir olursan onu yapıyor.ve kendi getirdiğini bu daha güzel diyip herkeze yediriyor.Adam genel olarak sorunlu bir tip olabilir ama birkez bile gelen misafiri niye tatlı getirdiniz ben yaptım dışardan yemiyoruz biz diyerek bozmadım orada ayıp etmişsiniz. Teşekkür edilir hem misafirin getirdiği hem sizin yaptığınız servis edilir. Siz dışardan yemiyorsanız yine yemezsiniz misafirin getirdiklerini.
Bu adam kardeşinizin kocası mı ?Haklısınız normalde söylenmez ama binkere söylüyoruz inatla tersini yapıyor. mesela bir akrabamızın çocuğu geldi ısrarla şeker yasak dedik doktor yasakladı uyarıyoruz ona meyvesuyu getiriyor dışardaykende birşey alıp gelmezsin normalde yada börek yemeğe çağırsam borek getirir yani senin yaptığın yenmesin ogünde tatlı yapıcam diye konuştuk biliyor dese ben alıcam yapmam sorun değil herseferinde neye sinir olursan onu yapıyor.ve kendi getirdiğini bu daha güzel diyip herkeze yediriyor.
Tamam da kadın böyle bir adamla yaşamayı kendi seçmiş. Size de sürekli bu adamla geliyor. Büyük ihtimalle rhatsız olduğunuzun da farkındalar. Buna rağmen size saygı duymayıp bu adamı dibinize dibinize sokuyor. Ben olsam açık açık derim "Ya tek gel, ya da görüşmeyelim." diye.Aslında iyi niyet olayı vardı şuan budurumdan yorulduk.ama onu dışlarsak eşinle bağımız var seviyoruz onu çağırınca oda geliyor.
Ben bu gorusmek zorundayız lafını anlamıyorum ya , her akraba gorusmek zorundaymış gibi... Kendi kendinşzi strese sokuyorsunuz,adam neyse ne size ne defedın gıtsınakrabayız ve maalesef görüşmek zorundayız kalıyoruz.bir kez mecburi aynı ortamda kalsak diğer akrabalarımla kötü yapıyor bizi
tuvaleti de yanlış yazacak kadar ne bileyim... tamam poğaça zaten genelde yanlış yazılan bir kelime,hadi herkes de olsun. ama tuvalete tolet demek de...kapıyı itiyor kadın tolete kaçtı
Doğru anlamışsınız yazmak istemedim direk ama neyse artık.Bu adam kardeşinizin kocası mı ?
Çocuklar bile böyle garip davranmaz.
Ama çocuklara yaparız ya mümkün olduğunca yaptıklarını görmezden gelin ki davranışı sönsün..
Ya da ne düşünürlerse düşünsünler ikisine karşı mesafeli olun..
yukarıdaki yorumlara katılıyorum konu sahibi. eşi dert edip utanmıyorsa sizin umrunuzda olmasın. görüşmeyin ikisiyle de. kimsenin kötü huyunu çekmek zorunda değilsiniz.
görüşmek zorundayız olayına da katılmıyorum. hani tüm aile toplanır senede 1-2 ,büyüklerin ve diğer akrabaların hatrı için katılırsınız tamam da,bu kadar sık görüşmeyin o zaman. o adamın eşiyle de görüşmeyin onsuz plan yapın. böyle arkadan söylenip dert yanıp iş icraate gelince '' yapamıyorum ,görüşmek zorundayım'' falan diyen insanlara çok sinirleniyorum.
bence tepki göstermekten çekiniyorsunuz,niyeyse.
ya normalde çok takılmam ama
tuvaleti de yanlış yazacak kadar ne bileyim... tamam poğaça zaten genelde yanlış yazılan bir kelime,hadi herkes de olsun. ama tuvalete tolet demek de...
yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
Teşekkür ederim.küçük bir yerdeyiz millet ne der birşey olsa kime giderim diye korkularım vardı geçen kış bayağ sayelerinde maddi manevi düştüm tek başıma hallettim şimdi anladım zaten herşeyi ben halediyormuşum üzerime fazladan yük alıyormuşum.Artık at koşturmasına izin vermeyeceğim.sizlerdende o yönde öğütler aldım.maalesef eşi kardeşim oluncada biraz zorlanıyorum.Ben bu tip insanlarla görüşmüyorum. Siz de kesin bağınızı.
Yakınlarınız diye kıyamıyorsunuz tamam ama, bakın onlar hiç sizi umursuyorlar mı?Teşekkür ederim.küçük bir yerdeyiz millet ne der birşey olsa kime giderim diye korkularım vardı geçen kış bayağ sayelerinde maddi manevi düştüm tek başıma hallettim şimdi anladım zaten herşeyi ben halediyormuşum üzerime fazladan yük alıyormuşum.Artık at koşturmasına izin vermeyeceğim.sizlerdende o yönde öğütler aldım.maalesef eşi kardeşim oluncada biraz zorlanıyorum.
Öğrendim inşallah karıştırmam.Ama şapkaların yerini biliyorumSen ne yap biliyor musun? Kendin için bir adım at:
-o adamla ne olursa olsun görüşme
-mümkünse karısıyla da görüşme
-ruh hastası kocayı ben mi adam edeceğim be! de
-tuvalet yazmayı öğren sonuçta günde defalarca gittiğin yeri yazabilmelisin
-“herkes” yazmayı benimse ki bu önemli çünkü gözler kan içinde, akrabanın kocasını önemsediğin kadar bizlerin gözlerini de dikkate al.
Evet ben çocuklarım gibi sahiplendim.Aile buydu benim için ama zoruma gidiyor ama ben demeyi öğrenmeliyim sanırım.Yakınlarınız diye kıyamıyorsunuz tamam ama, bakın onlar hiç sizi umursuyorlar mı?
kocaman insanlar, 1 olur 2 olur. Israrla böyle çıkıntılık yaparsa birisi, görüşmem. Bana ne.
Ay çen şaka da mı yapıyoççunkonoylo ülgülü covap hakku süzde yoniiii
Sen hiç sevilmemişsin.Dalga geçmek istiyorsun gizlemek istediğin özgüven eksikliğin var itici oluyorsun.yazım hatalarını bildiğin için kendini akıllı ve komik sanıyorsun herkeze durduk yere yargı dağıtmaya çalışıyorsun. Bilmediğin birşey var yazım hatası toplumda kabul görebilir ama Görgü kurallarına aykırı davranışın seni toplumda (Görgüsüz olarak gösterir)bunuda öğren.Bu espiriyi sosyal medyada ilk defa yapanlar yerinde saygılı yaptı güldük senin yaptığın artık saçmalamak komik olduğunu düşünerek uzatmaya devam ettikçe saçma bir insan oluyorsun. Benim gözümde düştüğün durumun ne kadar itici olduğunu anla diye yazıyorum.Sen komik olduğunu düşündükçe senin adına ben utanıyorum düştüğün durumu anlamıyorsun.Üzgünüm ama böyle devam edersen bu hareketlerinle toplumda kabul görmeyecek itici bir tipsin bunu sana anlatamam anlamayacağını biliyorum. Çünkü anlamazsın.Kendini herkezin öğretmeni sanan birinin kapasitesi bellidir.Belki dışarıda farklısındır. ikiyüzlüsündür bilemem tek bildiğim insanın yanında kimse yokken,görmezken yaptığı davranışlar onun karakterini oluşturur.Sen bu davranışlarınsın.Kendisine saygısı olmayan korkak bir insansın.Sana kötü enerjimi gönderiyorum çünkü sen insanların dertlerini anlattıkları en savunmasız anlarında onların canlarını yakmak isteyerek eğlenmek isteyen.Tüm kötülükleri hakeden birisin bilinçli bir kötüsün bu sözümü insani duyguları olan birisi anlar.Kapasitesi olmayan biri ise laf ebeliği yapmaya çalışır. Seni tanımıyorum ama seni tanımayan bir kişinin kötü enerjisini almayı başardın bu senin içindeki nefreti almayacak bunu bil nefretinle mutsuzluğunla yoluna devam edeceksin.Ay çen şaka da mı yapıyoççun
Bu nasıl bir tip ya? Dangoz . Akrabanız kadını seviyorum demişsiniz ama ben o adamı cekmemek için ikisini de silerim.Geçen gün komşumuz geldi kardeşlerim bizde kapalı akrabamızda geldi evde kadın dolu herkez kısa açık hava sıcak diye pat kapı eşi geldi kapıyı az açtim dedim gelme kapalı komşum var kapıyı itiyor kadın tolete kaçtı.girdim odaya ayıp oldu diyorum gidin diğer odaya hayır o gitsin diyor.kadın evine gitti yani bu adamı kovsan kapıyı kırar girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?