Bu arada uzun yazmısım düzeltemedim kusur bakmayınAdami bilmem de boyle insanlara kafa yormak cok saglikli olmasa gerek.
akrabayız ve maalesef görüşmek zorundayız kalıyoruz.bir kez mecburi aynı ortamda kalsak diğer akrabalarımla kötü yapıyor biziPohoça?
Konuya dönersek adam dış kapının mandalı
Bence siz boşverin bu adam hasta mı kötü mü
Belli ki size iyi gelen biri değil
Görüşmeyin gitsin işte
Kafayı yormaya değmez elalemin kocasına
Bu arada uzun yazmısım düzeltemedim kusur bakmayınbeni düşündürwn ben manipüle edildim.neden hangi düşünceyle.
Niye zorundasınız ki?akrabayız ve maalesef görüşmek zorundayız kalıyoruz.bir kez mecburi aynı ortamda kalsak diğer akrabalarımla kötü yapıyor bizi
Yazım yanlışlarına çok takılırımPohoça?
Konuya dönersek adam dış kapının mandalı
Bence siz boşverin bu adam hasta mı kötü mü
Belli ki size iyi gelen biri değil
Görüşmeyin gitsin işte
Kafayı yormaya değmez elalemin kocasına
Pohoçayı kaçırdın"Herkeze"den sonra okumadım
Ben de burası sayesinde bu takıntımı büyük ölçüde yendimYazım yanlışlarına çok takılırım
Teşekkür ederim tavsiyenize uyucam.E görüşmeyin dış kapının dış mandalı. Bu tarz şeylere harcayacağınız vakitte kitap okuyun biraz türkçeniz inanılmaz kötü, eğitim vs alakası yok bahanesi olamaz dili bu kadar kötü kullanmanın.
Ne olursa olsun ciddi anlamda yenemiyorum. Siz yendiyseniz tebrik ederimPohoçayı kaçırdın
Ben de burası sayesinde bu takıntımı büyük ölçüde yendim
Pohoça biraz beni sarstı ama
İnsan göre göre herkeze filan alışıyor bi yerden sonraNe olursa olsun ciddi anlamda yenemiyorum. Siz yendiyseniz tebrik ederim
Sildim onu içiniz rahatlasın konuyla ilgili yorumunuz yok sanırım.Pohoçayı kaçırdın
Ben de burası sayesinde bu takıntımı büyük ölçüde yendim
Pohoça biraz beni sarstı ama
Konuyla ilgili 2 tane yorum yaptımSildim onu içiniz rahatlasın konuyla ilgili yorumunuz yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?