- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Emeğinize sağlıkSen hiç sevilmemişsin.Dalga geçmek istiyorsun gizlemek istediğin özgüven eksikliğin var itici oluyorsun.yazım hatalarını bildiğin için kendini akıllı ve komik sanıyorsun herkeze durduk yere yargı dağıtmaya çalışıyorsun. Bilmediğin birşey var yazım hatası toplumda kabul görebilir ama Görgü kurallarına aykırı davranışın seni toplumda (Görgüsüz olarak gösterir)bunuda öğren.Bu espiriyi sosyal medyada ilk defa yapanlar yerinde saygılı yaptı güldük senin yaptığın artık saçmalamak komik olduğunu düşünerek uzatmaya devam ettikçe saçma bir insan oluyorsun. Benim gözümde düştüğün durumun ne kadar itici olduğunu anla diye yazıyorum.Sen komik olduğunu düşündükçe senin adına ben utanıyorum düştüğün durumu anlamıyorsun.Üzgünüm ama böyle devam edersen bu hareketlerinle toplumda kabul görmeyecek itici bir tipsin bunu sana anlatamam anlamayacağını biliyorum. Çünkü anlamazsın.Kendini herkezin öğretmeni sanan birinin kapasitesi bellidir.Belki dışarıda farklısındır. ikiyüzlüsündür bilemem tek bildiğim insanın yanında kimse yokken,görmezken yaptığı davranışlar onun karakterini oluşturur.Sen bu davranışlarınsın.Kendisine saygısı olmayan korkak bir insansın.Sana kötü enerjimi gönderiyorum çünkü sen insanların dertlerini anlattıkları en savunmasız anlarında onların canlarını yakmak isteyerek eğlenmek isteyen.Tüm kötülükleri hakeden birisin bilinçli bir kötüsün bu sözümü insani duyguları olan birisi anlar.Kapasitesi olmayan biri ise laf ebeliği yapmaya çalışır. Seni tanımıyorum ama seni tanımayan bir kişinin kötü enerjisini almayı başardın bu senin içindeki nefreti almayacak bunu bil nefretinle mutsuzluğunla yoluna devam edeceksin.
Espri olayını siz başlattınız diye devamını getirmiştim
Ama güzel ve detaylı bi çalışma olmuş