- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Neriman_15
-
Yok o mesaj gerçekten abi olanaydı . Size sadece altındakini yazdım.. Ayy gülmekten cvp. yazamıyorum. Sinirlerim boşaldı.
Tost yapılacak haBundan güzel tabir olamazdı.
Neriman erkek olduğuna göre kaynı olması gerekmez mi
(Konuya dan diye gire üye modu :)
Yok o mesaj gerçekten abi olanaydı . Size sadece altındakini yazdım.. Ayy gülmekten cvp. yazamıyorum. Sinirlerim boşaldı.
Tost yapılacak haBundan güzel tabir olamazdı.
Off o kadar güldüm ki bir hafta gider bu
Aklıma cmylmz geldi ya "aynısı kaynımda var çekme yapıyor "diye bir repliği vardı gösterisinde bilir misin.
Oyyyyy sabaha kadar gülebilirim
tostumu yedim kocacım
kızlarr ben ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı.kadın mı? erkek mi? bilmem ama.eğer erkekse; kız hiç sevmemiş oğlumuzu... yok konu sahibi kadınsa,pek iyi değil ruh hali böyle cinsiyet kargaşası yaşadığına göre...
ahahahah bilmez miyim"aynından gaynımda da var" bi de "gaynım geldi" var ahahahahh offf valla birazdan "eşimden şiddet gördüm ne yapmalıyım" diye konu acıcam
Onun bir suçu yok, biz yaşattık ona bu hali.
Ben tam 7 saat sonra dershaneye gideceğim ve permutasyon dinleyeceğim.
Fakat halihazırda hayalimdeki cmylmz repkilerine ve kocanın seni tost yapmasına gülüyorum.
Kafayı yemiş olabilirim
Onu bunu bilmem eğer erkekse, 24ten büyükse, boyu da uzunsa bir çay içebilirim kendisiylen
Ben tam 7 saat sonra dershaneye gideceğim ve permutasyon dinleyeceğim.
Fakat halihazırda hayalimdeki cmylmz repkilerine ve kocanın seni tost yapmasına gülüyorum.
Kafayı yemiş olabilirim
ben sabah kpdsye gireceğim
NERİMANIN ABİSİ? KARDEŞİN 2010 DA KONU AÇMIŞ İSTEMEYE GELECEKLERMİŞ VE İLİŞKİSİDE 3 YILLIKMIŞ. kAlKIP BENİ ANLAMAZ KÜÇÜK DİYOSUN BİR DE. sANIRIM SİZ AİLECE ÇOK KİBARSINIZ YAZILARINIZIN SONUNDA İYİ AKŞAMLAR DİLEME TEŞEKKÜR ETME ADETİNİZ VAR. İYİ YETİŞMİŞ AİLE ÇOCUKLARISINIZ MAŞALLAH :)
hayır hayır bi karışıklı oldu :)
Bilgisayarımın ekranına bakıp saf saf gülerken eşim birden yumruk attı kızlar, ne olduğunu anlayamadm, boşanmalı mıyım :)
bu smileydeki gibi sırıtırken eşim kafamı laptopa sıkıştırdı, neden? Sizce beni aldatıyor mu?
hayır hayır bi karışıklı oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?