• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Bence unutup bu sayfayı kapatmak gerek.
Ama yapacağın hata şu olacaktır bundan sonraki ilişkinde muhtemelen bu kadar verici olmayacaksın.
Bu da belki sonraki ilişkinde kıymetini bilen kızın şanssızlığı olacak.
Demem o ki,sen bu tarzınla çok daha tatlı,kanaatkar ve muhtemelen sana aşık birini bulur mutlu olursun,yeter ki bu kötü deneyimini temel alma.

Bunu da gördüm ya site de erkek tavsiye istiyor :) Arkadaşım o kız seni deniyor yani zoraki yaptırım... Bakıyor ne yapacaksın diye.Seni sevmediği falan yok yani.

Yok yok, hani dedim bir bayan belki beni daha iyi anlar. Yok, illa yasak diyorsanız, tabi ki mahremiyetinize saygı gösteririm.

Onla artık birlikte olamam, o köprünün altından çok sular akmıştır. Nitekim kendisi paylaştığı fotoğraflarda gayet mutlu görünüyor. Zaten mesleği gereği çok erkekle iç içe olacak -okulda da öyle- birileri illa ki göz koymuştur :)

Sanırım ilk seçeneğiniz daha uygun. Atlatma derken, depresyona falan girmedim. Aksine, ben elbette kusursuz biri değilim; ama elimden gelen her şeyi yaptım. Onun isteklerini bir süre sonra karşılayamadım demek, kısmet değilmiş.

Depresyona da girebilirsiniz :) sonuçta ortada bir yaşanmışlik var.

Biz bile su forumda birbirimizi anlayamiyoruz:) sevgilinizin yaptıklarını anlamdiramamaniz çok doğal. Facebooktan silseniz ve görmeseniz artık mesela? Yepyeni bir sayfa acsanız kendinize?

Yeni başlangıçlarla ve kıymet bilen insanlarla?

Kızın kötü yanlarını da gayet açık bir şekilde görebiliyorsunuz aşkın toz pembe kısmı gitmiş demek ki bu tip bir kızla olmaz gibi önünüze bakın derim. Nasıl ki burda beş para etmeyen adamlara değer veren kadınları görünce o adamdan ne köy olur ne kasaba dik durun biraz şu saçma sapan erkeklerin karşısında diyorsak bu tip kızlar için de geçerli erkekler de biraz akıllı olsun gerçekten kendini mi yoksa parasına mı geliyor bu kadınlar biraz düşünmeli yani.

şuraya açılan konuları bir oku istersen kadınlar sevdikleri için nasıl kocalara ve sevgililere tahammül edip her şartı kabul ediyorlar...

kimi arar bulamaz kimi bulur kıymet bılmez...

Bunu göreceğim aklıma gelmezdi gizlice girip bayan yorumlarını alan çok ta peşin peşin erkek olduğunu söyleyene ilk kez rastlıyorum

Bir arkadaşımız söylemiş ona katılıyorum muhtemelen kız arkadaşınız aradığı zengin kocayı bulmuş

Çok mantıklı yaklaşmışsınız olaylara. Ama kız arkadaşınız sanırım mesafeden dolayı -ve de hala öğrenci mi bilmiyorum belki idrak edemiyordur durumun ciddiyetini, hayat çok güzel geliyordur belki de henüz ama- hayattan beklentileri aynı yönde değil sizinle şu an onu rahatlıkla söyleyebiliriz.

O kadar garip olduki biz burada kızların erkek arkadaşlarının bu konulara önem vermediğinden dolayı dert yanmasına alışkınız. Böyle dertli erkek görünce de şaşırdım şahsım adına.

Bence hiç görüşmeyin aklını kurcalayan mevzular vardır ve elbet dönecektir, tabii o durumda da kabul edip etmemek size kalmış.:34:

Ayrıca da bence konunun kapatılması saçma olur. Çünkü adam açık açık söylemiş kibar bir dille, burada ne kadar da fazla yalancı üye vardır ki yardımcı olmak lazım.

Enteresan yorumlar gördüm ne yalan söyleyeyim, niye bir bayandan tavsiye istemem garip olsun ki? Gayet de aklı başında insanlarsınız çoğunuz.

Yukarıda bir bayan ilgimi çeken bir cümle kurmuş, ki aynen böyle hissediyorum. Bir daha bu duyguları yaşamam zor. Arkadaşlarıma şaşırırdım sonraki ilişkilerinde daha umursamaz oluyorlardı, demek bundanmış.

Ben her şeyi tamamen sevdiğimden, içimden geldiği için yapıyordum. Bir dahakine aynı şey olur mu, bilemiyorum. Belki hep yediğim kazık gelecek aklıma, belki bunu unutturacak biri çıkacak. Kısmet bu işler, bakalım.

sizi kırmak istemem ama:
% 100 Başka bir erkekten hoşlanmaya başlamıştır.
ayrı şehirlerde ilişki yürütmek her zaman zordur,özveri ister,anlayış ister.
başka kişiler herzaman etrafında olmuştur,aklını çelmeye çalışmıştır ve en sonunda oda birine gönlünü kaptırmıştır.

sizi kırmak istemem ama:
% 100 Başka bir erkekten hoşlanmaya başlamıştır.
ayrı şehirlerde ilişki yürütmek her zaman zordur,özveri ister,anlayış ister.
başka kişiler herzaman etrafında olmuştur,aklını çelmeye çalışmıştır ve en sonunda oda birine gönlünü kaptırmıştır.

benim bildiğim evlenince kadın kocasının yanına gider.
onun yanına gidemediğin için bi de suçlu gibi
bu kadar yerlerde sürünürsen seni adam yerine koymaz kusura bakma.
ayrıca o kadar çiçeğe böceğe de gerek yok.
evlenince aynı şekilde devam edemeyeceğine göre, ederim deme edemezsin,
evlenince değişti olursun.
abartma yani. buldumcuk olmuşsun.
adamın bir duruşu olmalı. beğenmeyen almasın kardeşim.
ne o gözü dolmalar falan.
kızlara fazla taviz vermeye gelmez.
elini versen kolunu ister haberin olsun.

Enteresan yorumlar gördüm ne yalan söyleyeyim, niye bir bayandan tavsiye istemem garip olsun ki? Gayet de aklı başında insanlarsınız çoğunuz.

Yukarıda bir bayan ilgimi çeken bir cümle kurmuş, ki aynen böyle hissediyorum. Bir daha bu duyguları yaşamam zor. Arkadaşlarıma şaşırırdım sonraki ilişkilerinde daha umursamaz oluyorlardı, demek bundanmış.

Ben her şeyi tamamen sevdiğimden, içimden geldiği için yapıyordum. Bir dahakine aynı şey olur mu, bilemiyorum. Belki hep yediğim kazık gelecek aklıma, belki bunu unutturacak biri çıkacak. Kısmet bu işler, bakalım.

Şimdi bir laf söyleyecem bir çok bayandan böyle tepki alıcam biliyorum genelleme yaparak konuşmayayım o yüzden. Ben de dahil olmak üzere şu yaşıma kadar tanıdığım tüm kızları düşünrek söylüyorum bunu. Bir bayan çok üzerine düşüldüğünde sevgislisinden soğuyabiliyor. Evlilik için başkadır bilemem sevgili için konuşuyorum. Kızlar bazen zoru ister biraz kovalamak ister. sürekli ona her istediğini her dilediğini yapmaya çalışan sevgili itici gelir bu benim kendi düşüncem aksini düşünen varsa sert tepki göstermemesini rica ediyorum. Sizin hatanız sürekli sevgilinizin istediğini yapmaya çalışmanız olmuş. Sizde bir bireysiniz istekleriniz planlarınız olur yeri geldiğinde her iki tarafta yumruğunu masaya koymalı siz ilişkinin başından beri bunu yapmamışsınız

Hayırlısı evet.. Peki şuan istediğiniz nedir ?

Sizce bitmiş bir ilişkinin burada neyini sorguluyorsunuz ?

Şimdi bir laf söyleyecem bir çok bayandan böyle tepki alıcam biliyorum genelleme yaparak konuşmayayım o yüzden. Ben de dahil olmak üzere şu yaşıma kadar tanıdığım tüm kızları düşünrek söylüyorum bunu. Bir bayan çok üzerine düşüldüğünde sevgislisinden soğuyabiliyor. Evlilik için başkadır bilemem sevgili için konuşuyorum. Kızlar bazen zoru ister biraz kovalamak ister. sürekli ona her istediğini her dilediğini yapmaya çalışan sevgili itici gelir bu benim kendi düşüncem aksini düşünen varsa sert tepki göstermemesini rica ediyorum. Sizin hatanız sürekli sevgilinizin istediğini yapmaya çalışmanız olmuş. Sizde bir bireysiniz istekleriniz planlarınız olur yeri geldiğinde her iki tarafta yumruğunu masaya koymalı siz ilişkinin başından beri bunu yapmamışsınız

Buna katılmıyorum.. Karşılıklı anlaşma varsa, iki tarafta karşısındakinin birey olduğunu unutmazsa o ilişki sağlıklı ilerler.

Sizin bu söylediğiniz durumda elbetteki var, fakat ötesi berisi belli olmayan bir ilişkide, menfaat üzerine kurulan birlikteliklerde görünüyor bence.

bır yaşıma daha gırdım bugün bu kk cıdden çok garıp bu tuhaf hıssettım kendımı basıldık sankı :53:

bıde kız arkadaşınız çok ılgınç, hayatında başkası olabılır mı?

Gez, toz derken yeni kiz arkadasinla bundan sonra hemen evlilik moduna girme anlaminda soylemistim.

Sana bir sir vereyim. Eger karsi tarafin senin pesinde kosmasini ve senin icin oldukca yogun duygular beslemesini istiyorsan, duygularini acma, evlilik muhabbetine hemen girme sakin. Asiri ciddi gorunen erkeklerin bir cazibesi olmuyor sizin yaslarinizda.

Duygulari acik erkek maalesef prim yapmadi, yapmaz.

Aklin hala eskisinde ama o zengin es pesinde. Bu siteyi birak dunyada herkesin derin ask duydugu ve ondan ayrilmak zorunda kaldigi biri olmustur. Sen de ilk degilsin yani kardesim. Fazla duygusal takilma.

hayır olsun inşallah,ne konular açıldı bugün,ilginç,ilginç:51:

Back