- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Amac gösteriş çünkü(bana gore) ben nişanimi da kinami da dugunumude yaptm demek hic bi şeyden eksik kalmadm demekNişanın amacı iki gencin ailelerle birlikte birbirini tanıyıp evliliğe ilerlemesi değil miydi, ben mi yanılıyorum?
Düğünden bir gün önce nişanın ne anlamı var? Bunu yapan birden fazla da üye varmış. Kusura bakmayın ama hayatımda duyduğum en saçma şey. Şaşkınlığımı üzerimden atıp sorularınıza cevap veremiyorum.
Kesinlikle hiçbirini kabul etme. Sen evleniyorsun bu senin düğünün. Tarihine gününe kimse karışamaz. Düğünden bir gün önce nişan olmaz, nişan ve kına hiç olmaz. Yazık etme bence kendine canım senin kv saçmalıyor. Müstakbel damada söyle istemediğini gereğini yapsın. Kimsenin karışmaya zehir rtmeye seni üzmeye hakkı yok. Büyükler herşeyi bilemez canımHerkese hayırlı geceler..
Düğün hazırlıkları icerisindeyiz Ocak ayında söz oldu temmuz ayında düğünümüz olacak.
Biz sozlumle tarihi 21.07.2019 olarak konuşmuştuk bugün ailecek oturulup konuşuldu şehir dışı ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz çok fazla bu yüzden nişan kına cumartesi günü düğün de Pazar günü olsun diye konuşuldu.
Düğünden 1 gün önce nişan olur mu.? Nişan kına birlikte olur mu.?
Ben tesettürlü bir insanım nisanda erkekler olacak o kadar erkeğin içinde oynayamam. Kv benim akrabalarim nisanda oynar demişti önce bana şimdi ben bu şekilde anlattigimda da erkekler yüzük ve takı töreninden sonra alt salona çaya gider dedi.
Bu sefer ben nişan kına ayrı isterim diye tutturmuş gibi suçlu durumuna düştüm.
Düğün tarihini 28 temmuza ertelediler 10 gün sonra Bayram ve biz 20 gün yaptığımız balayı planını bayramdan sonra tekrar gidersiniz diye 1 haftaya düşürmek zorunda kaldık.
Sizce tatsızlık çıkmasın diye büyüklerin uygun gördüğünü kabul etmeli miyim.? Ve nişan kına aynı gün içinde olursa kıyafet ve türbanı nasıl halletmeliyim.?
Amac gösteriş çünkü(bana gore) ben nişanimi da kinami da dugunumude yaptm demek hic bi şeyden eksik kalmadm demek
Nişanın amacı iki gencin ailelerle birlikte birbirini tanıyıp evliliğe ilerlemesi değil miydi, ben mi yanılıyorum?
Düğünden bir gün önce nişanın ne anlamı var? Bunu yapan birden fazla da üye varmış. Kusura bakmayın ama hayatımda duyduğum en saçma şey. Şaşkınlığımı üzerimden atıp sorularınıza cevap veremiyorum.
Ben konuyu iki kez okudum. Nişanın başka bir anlamı var da ben mi bilmiyorum diye düşündüm. Böyle yapan başkaları da varmış. Çok şaşkınım.
Konya. Sözlüm büyükleri kirmayalim tabiri caizse köprüyü geçene kadar evet diyelim diyorBenim ki öyle oldu türbanı salonda değiştirebilirsiniz, hazır turbanlardan bindallı üstüne alırsınız isterseniz istemezseniz aynı türbanla devam edersiniz yurt dışından misafir geleceği için büyükleri dinlemeniz iyi olabilir sozlunuz ne diyor bu duruma bende erkekler arasında oynayamadigim için bir yada iki gün önce arkadaşlarımla evde bir gece düzenlemiştim gönlünce eğlendim sizde böyle yapabilirsiniz belki fikir olur
Bide bizim burda hep beraber olur Nisan kına ve erkekler nişandan sonra çay salonuna iner siz nerelisiniz bilmiyorum da bizde boyle
TeşekkürlerBenim de düğünden bi gün önce nişan kına bir oldu, kabarık, pelerinli bir nişanlık giydim yani kınaya da uygundu giydiğim ki yeni moda şimdi bu tarz şeyler var çok, onlardan tercih edebilirsin üst baş değiştmeden, ilk nişan olarak başlar sonra kınaya döner aynı gün olduğundan bizde de erkekler yavaş yavaş azalmıştı ben her türlü oynadım gerçi, balayı konusuna da gelirsek 1 hafta bence yeterli bi süre hem sonra yine kaçamaklar yaparsınız adam senle nasılsa ehe, hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Nişanı hiç yapmayın daha iyi anlamadım bu işten düğün zamanı Nişan mı olurmuş nişan dediğin düğüne 5 ay kala bilemedin 7 ay kala olur hadi 3 ay kala olsun bir gün kala nedir yahu aileni dinle Ailen ne diyorsa onu yapHerkese hayırlı geceler..
Düğün hazırlıkları icerisindeyiz Ocak ayında söz oldu temmuz ayında düğünümüz olacak.
Biz sozlumle tarihi 21.07.2019 olarak konuşmuştuk bugün ailecek oturulup konuşuldu şehir dışı ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz çok fazla bu yüzden nişan kına cumartesi günü düğün de Pazar günü olsun diye konuşuldu.
Düğünden 1 gün önce nişan olur mu.? Nişan kına birlikte olur mu.?
Ben tesettürlü bir insanım nisanda erkekler olacak o kadar erkeğin içinde oynayamam. Kv benim akrabalarim nisanda oynar demişti önce bana şimdi ben bu şekilde anlattigimda da erkekler yüzük ve takı töreninden sonra alt salona çaya gider dedi.
Bu sefer ben nişan kına ayrı isterim diye tutturmuş gibi suçlu durumuna düştüm.
Düğün tarihini 28 temmuza ertelediler 10 gün sonra Bayram ve biz 20 gün yaptığımız balayı planını bayramdan sonra tekrar gidersiniz diye 1 haftaya düşürmek zorunda kaldık.
Sizce tatsızlık çıkmasın diye büyüklerin uygun gördüğünü kabul etmeli miyim.? Ve nişan kına aynı gün içinde olursa kıyafet ve türbanı nasıl halletmeliyim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?