- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Nişan evlilik öncesi birbirini tanıma dönemidir, düğünün nasıl, ne zaman olacağı gibi konular da bu dönemde konuşulur e siz şu an zaten bu leveldesiniz öyleyse düğünden 1 gün önce yapılacak olan şey ne? Öyle nişan falan yapılmaz kusura bakmayın komik bence. İlla bir nişan töreni istiyorsanız bunu düğün tarihinden birkaç ay önce yapınHerkese hayırlı geceler..
Düğün hazırlıkları icerisindeyiz Ocak ayında söz oldu temmuz ayında düğünümüz olacak.
Biz sozlumle tarihi 21.07.2019 olarak konuşmuştuk bugün ailecek oturulup konuşuldu şehir dışı ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz çok fazla bu yüzden nişan kına cumartesi günü düğün de Pazar günü olsun diye konuşuldu.
Düğünden 1 gün önce nişan olur mu.? Nişan kına birlikte olur mu.?
Ben tesettürlü bir insanım nisanda erkekler olacak o kadar erkeğin içinde oynayamam. Kv benim akrabalarim nisanda oynar demişti önce bana şimdi ben bu şekilde anlattigimda da erkekler yüzük ve takı töreninden sonra alt salona çaya gider dedi.
Bu sefer ben nişan kına ayrı isterim diye tutturmuş gibi suçlu durumuna düştüm.
Düğün tarihini 28 temmuza ertelediler 10 gün sonra Bayram ve biz 20 gün yaptığımız balayı planını bayramdan sonra tekrar gidersiniz diye 1 haftaya düşürmek zorunda kaldık.
Sizce tatsızlık çıkmasın diye büyüklerin uygun gördüğünü kabul etmeli miyim.? Ve nişan kına aynı gün içinde olursa kıyafet ve türbanı nasıl halletmeliyim.?
Diğerlerini bilemem ama benim arkadaşım kına ve gelinliği aynı gün giydi. Gelinliği girsunler diye ayrı yerdeydi düğün. Kinnanin olduğu gün . Sizde nişanlık alırsınız bir bakın tesettürlü uzerinede üsten giyilebilen bu nisanliklarin kaftanlar var rengini ona göre seçersiniz. Ya da bir nişanlıkciya girin anlatın onlar uygun olanı gösterir. Ama yapanlar var yok değil.Herkese hayırlı geceler..
Düğün hazırlıkları icerisindeyiz Ocak ayında söz oldu temmuz ayında düğünümüz olacak.
Biz sozlumle tarihi 21.07.2019 olarak konuşmuştuk bugün ailecek oturulup konuşuldu şehir dışı ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz çok fazla bu yüzden nişan kına cumartesi günü düğün de Pazar günü olsun diye konuşuldu.
Ben tesettürlü bir insanım nisanda erkekler olacak o kadar erkeğin içinde oynayamam. Kv benim akrabalarim nisanda oynar demişti önce bana şimdi ben bu şekilde anlattigimda da erkekler yüzük ve takı töreninden sonra alt salona çaya gider dedi.
Düğün tarihini 28 temmuza ertelediler 10 gün sonra Bayram ve biz 20 gün yaptığımız balayı planını bayramdan sonra tekrar gidersiniz diye 1 haftaya düşürmek zorunda kaldık.
Sizce tatsızlık çıkmasın diye büyüklerin uygun gördüğünü kabul etmeli miyim.? Ve nişan kına aynı gün içinde olursa kıyafet ve türbanı nasıl halletmeliyim.?
Aile arasında nişanı yapın mart falan o günde kaynananın dediği gibi sadece kına yaparsınızHerkese hayırlı geceler..
Amin inşallahKonu sahibesi 10.000 kişilik yemek ve 28 bilezik sözlerini okuyunca aklıma bu hani altından görünmeyen hanımlar varya onları getirdinizKollarında yer kalmayıp boynuna kurdeleyle bilezik takılan hani bereketiniz huzurunuz altınınız bol olsun
Yurt dışı misafirlerimiz şuanda burada olamazlar amaPeki maksat takiysa ailelerle konuşup Ramazan'dan önce yani şu sıralar nişan yapın madem.hem mantıklı olur hem yine takı takılır, en azından 3 4 ay nişanlı kalmış olursunuz hem. ben 11 ay nişanlı kalmıştım oda çokta neyse
Bunu acikladim biz Ocak ayında yuzuklerimizi taktik zaten sözümüz oldu2 gün sonra evleniyorsun daha nişana ne gerek kalmış. Bugün nişan kına, yarın düğün. Şimdi burada okudum. Yapanlar varmış ama ben hiç görmedim, duymadım. Çok mantıklı da gelmedi. İlla nişan yapasın varsa Temmuza 4 ay var. Aileler arasında bir yüzük takın. Olsun bitsin.
Yurt dışından gelecek olanlar sozlumun kardesleriBen mi yanlış biliyorum acaba? Takı takacak insan varsa düğün/nişan olmasa da o takıyı bir şekilde ulaştırır.
Yurtdışından gelenler bir zahmet bütün etkinliklere katılmayıversinler. 2 gün boyunca insanların bütün planının siz olması çok büyük bencillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?